A Bavarian-inspired bier hall with house made sausages and other authentic eats, 24 drafts and a vast selection of European/Northwest bier and spirits, 5 indoor bocce ball courts, 2 mezzanines, 3 bars and much more. #LGBTQowned
Oak is an independently owned community-minded neighborhood restaurant and bar. Our all-ages dining room welcomes folks and their families from all walks of life. We serve a full menu of delicious vegan and organic burger, and poultry options.
Whiskey by John Howie is the Eastside’s whiskey and craft cocktail destination for guests 21+ years old. The global selection of rare and well done whiskies has been thoroughly collected for the curious to the connoisseur by Whiskey’s in house curator, Tim Lodahl. The unique menu of delightful bar bites features new and favorite tastes crafted by proprietor John Howie and executive chef Jed Laprade.Whiskey by John Howie is available for private events. This 1,420 square foot space - which can accommodate up to 84 people for private events - features rich, dark woods complemented by dark brick and gold accents that give the room a comfortable, stylish feel. Hundreds of rare and sought after whiskey titles elegantly adorn the main wall, just above Whiskey’s open kitchen space. John Howie Catering offers a diverse range of chef-designed specialty menus that can be customized to the unique needs and style of each event.
Hatback Bar & Grille is the city’s premier year-round event, social & sports entertainment destination in the PNW. Located in the heart of Seattle’s Sodo district, across the street from T-Mobile Park & Lumen Field, home of the Seattle Mariners, Seattle Seahawks, and Seattle Sounders FC. An elevated bar and grill featuring game day favorites and classic American dishes inspired by the Pacific Northwest, using fresh and local ingredients that pair with our signature craft beers, regional wines and classic cocktails. Hatback is the ultimate place to gather and cheer on your favorite team without market or geographic restrictions.
At Quinn’s Pub we take traditions of the classic public house and raise them to new levels. We are community driven, quality focused, continual experiment in what it means to be a pub.Our food is refined takes on traditional pub fare, our bar carefully curated, and our space open to all.
Come visit this authentic Irish Restaurant and Pub in the heart of thriving downtown Bellevue. Serving traditional Irish cuisine daily with some American classics in a cozy, snug, fun and family friendly environment. Open until 2am everyday.
Happy Hour is available twice a day!! We serve breakfast every Saturday and Sunday 10am to 2pm. Food and drink "specials" available everyday!
Le Duke's Chowder House est un concept haut de gamme et décontracté de fruits de mer du Pacifique qui propose une signature, des saveurs et des fruits de mer sauvages provenant d’élevages 100 % durables. Le restaurant propose une chaudrée renommée et des hamburgers dont la viande provient de fermes durables. Le tout est servi dans un lieu de rencontre exceptionnel, convivial, confortable et sans prétention. Les ingrédients utilisés dans les cuisines du Duke's sont naturels, sains et exempts d'hormones, d'antibiotiques ou de produits chimiques nocifs. Voici en quatre mots ce qu'en disent ses clients : C'est tellement bon! La nourriture servie chez Duke's ne contient ni hormones ni antibiotiques et est exempte de produits chimiques nocifs. Le commentaire de la clientèle du Duke's Chowder House qui revient le plus souvent? « C'est tellement bon! »
Quand la révolution de la bière artisanale a commencé il y a près de 20 ans, le Yard House ouvrait la voie. Alliant sa vaste expérience des bières et des brasseurs à une cuisine qui prépare de A à Z plus de 100 choix de menu tous les jours, le Yard House est devenu une brasserie moderne où amateurs de nourriture et amateurs de bière se réunissent. Le Yard House est situé au Century Square Building et est ouvert tous les jours pour le dîner, le souper et même pour un repas tard en soirée. Profitez d'un Happy Hours du lundi au vendredi, de 15h à 18h, et d'un Happy Hours tard en soirée, du dimanche au mercredi, de 22h à la fermeture.
Du Mamma Melina, le Seattle Times du 26 août 2010 a écrit : « Les trois frères Varchetta ont si soigneusement repensé le Mamma Melina qui vient de déménager, que même leur propre mère ne reconnaîtrait pas le lieu, alors qu'il a été baptisé en son nom ».
Le nouveau Mamma Melina, qui occupe l'extrémité sud de la résidence Corydon, près du centre commercial University Village, compte des points communs avec l'élégant restaurant en centre-ville des frères Varchetta, le Barolo.
Un jour d'été, vous croiriez qu'il s'agit de Rodeo Drive et non du sentier Burke-Gilman qui longe la vaste terrasse à l'avant du restaurant. Parmi les bassins peu profonds, ornés de globes d'argent qui étincellent au soleil, vous dégusterez, des lunettes surdimensionnées sur le nez, un verre de vin dans des canapés agrémentés de coussins moelleux, ou des pâtes faites maison à une table recouverte d'une nappe blanche, sous des parasols en toile.Et le tout, à un prix raisonnable par rapport à la qualité de la cuisine.
Locally sourced & seasonal gastropub fare in Seattle's iconic shrine to beer. This family friendly pub features hand-formed burgers, unique pizzas, fresh salads and Dungeness crab chowder, all carefully prepared and reflective of Northwest tastes. Your friendly and knowledgeable server can recommend Pike Brewing beers, locally made wines, ciders and spirits or soft drinks to pair with your meal. It’s all served amidst Pike Brewing’s extensive collection of beer memorabilia throughout the pub as well as our Microbrewery Museum. We offer Happy Hour Sunday through Thursday and plenty of vegetarian and gluten-free options on our all day menu.Reservations through OpenTable are for seated dinners in our dining room. To reserve space in our bar areas where guests can comfortably be upstanding and mingling throughout the space, please contact us by phone.