The Cazbar, established in 2006, is Baltimore’s first & only Turkish Restaurant. With food, atmosphere, & entertainment served in an authentic Turkish style, Cazbar is sure to provide a thoroughly exotic & enchanting dining experience. Cazbar serves lunch & dinner daily and Brunch on Saturday and Sunday.Join us every Friday at pm & Saturday at 9:30 pm, for the most captivating Belly Dancing shows outside of Turkey!In addition, we offer vegan substitutions for many of our dishes upon request. Our Kebaps cannot be made with vegan substitutions & your server can assist with items that are available with vegan options.
Situé au cœur du quartier la Petite Italie de Baltimore, le restaurant Sabatino sert les habitants et les touristes de Baltimore de la nourriture délicieuse du centre et du sud de l'Italie depuis plus de 50 ans. Que vous sortez pour profiter d'un souper intime à deux, pour une réunion familiale ou pour un événement de groupe réservé dans la salle à manger privée, le restaurant Sabatino vous donne l'ambiance que vous recherchez. Le restaurant Sabatino a été constamment voté « choix populaire pour le meilleur restaurant italien » et a récemment reçu le « choix de l'éditeur pour le meilleur restaurant italien » par le Baltimore City Paper, citant que « ce sont la consistance et l'intégrité qui nous a amené à récompenser le restaurant Sabatino de ce prix ». Ceci est une cuisine italienne sans excuses: des pennes avec une sauce à la vodka qui exciteront les papilles gustatives, un veau à la florentine noyé dans de délicieux fromages, des côtelettes piquantes et des parmigianas croquants. Ceci est la vraie affaire, servi dans un environnement (une maison en rangée dans le coeur de la Petite Italie) qui est aussi honnête que la nourriture. Joignez-vous à nous pour dîner, souper ou pour un repas en fin de soirée. Buon Appetito!
Founder Dave Rather graduated from Towson in 1991. He spent many years socializing in the York Rd. corridor. He created Mom’s Social Club that brought New Orleans bands to Baltimore for New Years Parties and brought Marylanders to the New Orleans Jazz and Heritage Festival. Having success with the social club, Dave started working on a tavern concept. His brother Adam, the cofounder and executive chef, learned his trade in St. John, Virgin Islands from Chef Aaron Willis. The two brothers combined forces to create Mother’s Federal Hill Grille to sold out crowd New Years Eve 1997. Mother’s Federal Hill has fed over 500,000 meals to hungry guests. Mother’s has won many awards including Top Sports Bar in the country by Sporting News, Ultimate Burger in Maryland by the Food Network, multiple Best of Baltimore awards including Best Bar Food. Mother's North outdoor patio now open. Please join us on our patio, seating is first come first serve.
We offer our guest a unique dining experience featuring Hibachi Chef cooking food over a Teppanyaki grill. Our guest are taken to our culinary journey; with a mesmerizing live hibachi demonstration, where guest enjoy the rhythmic sounds of juggling culinary utensils inspired by the sounds of Japanese drumming techniques. We offer our guest with a dinner theater type of experience where our Hibachi Chefs entertain guest through their live shows, and guest can enjoy high quality Japanese Hibachi cuisine.