Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants pour le café de l'après-midi à Bucktown / Wicker Park

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

231 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Paradise Park | Pizza + Patio
4.8
Exceptionnel(1329)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Bucktown / Wicker Park
Réservé 51 fois aujourd'hui
Trendy bar and pizzeria in Chicago’s Wicker Park neighborhood, Paradise Park brings you the fun and the flavor! From the team that brought you Homeslice in Lincoln Park and Happy Camper in Old Town/Wrigley, we invite you to indulge in our creative cocktails and extensive beer selection, paired with specialty pizzas and mouth-watering appetizers. All can be enjoyed on our kitschy trailer park themed patio open year-round! Come for the food. Stay for the vibes.Minors must be accompanied by parent or guardian.We only accept Credit Card. No Cash.
Photo du restaurant Taxim
4.5
Génial(1094)
Prix : raisonnable
• Grecque • Bucktown / Wicker Park
Réservé 16 fois aujourd'hui
Taxim, which is located in Chicago's Wicker Park neighborhood, features regionally-inspired Greek dishes paired with an all-Greek wine list. The stunning dining room is fitted with soaring 16-foot ceilings, travertine marble floors, dramatic Byzantine-style lamps and artwork, and the rooftop dining area lined with Greek flowering herbs.The restaurant was chosen as one of of Chicago's Best New Restaurants in 2009/2010 by the Chicago Tribune, Chicago Magazine and the Chicago Reader. Additionally, Taxim's housemade yogurt with young favas and lamb confit was selected as one of the Best Bites of 2009 by the Chicago Reader, the house-cured sardines were mentioned in Time Out Chicago's 2009 "100 Best Things We Ate (and drank) This Year" feature, and the wood-grilled octopus was selected as 2010's "Best New Dish" by Chicago magazine. Additionally, chef-owner David Schneider appeared on the Food Network's "Iron Chef America" in April 2011 going head-to-head with Iron Chef Cat Cora.
Photo du restaurant etta Bucktown
4.5
Génial(6)
Prix : très cher
• Italienne Moderne • Belmont Central / Cragin
Réservé 40 fois aujourd'hui
At etta Bucktown, we’re proud to be a local favorite for neighborhood Italian dining. Known for our wood-fired dishes and relaxed, welcoming vibe, we’re open daily for lunch and dinner, plus we offer a lively brunch every Saturday and Sunday. Whether you're here for a casual meal or a celebratory gathering, Etta is where Bucktown comes to eat, drink, and connect.
Photo du restaurant Via Carducci - Wicker Park
4.8
Exceptionnel(645)
Prix : raisonnable
• Italienne • Bucktown / Wicker Park
Réservé 21 fois aujourd'hui
Une cuisine rustique du sud de l'Italie qui propose une multitude d'ingrédients naturels couvrant les quatre groupes alimentaires de base. Ici, à Via Carducci, il n'y a que des ingrédients frais qui sont utilisés afin d'assurer la meilleure qualité possible de nourriture. On y propose certains des vins régionaux italiens qui correspondent le mieux à la cuisine de cette région d'Italie. Puisque vous ne pouvez pas vous rendre à la Calabre, un peu de la Calabre vous est apporté.
Photo du restaurant Mott Street
4.7
Exceptionnel(1045)
Prix : cher
• Asiatique centrale • Bucktown / Wicker Park
Réservé 65 fois aujourd'hui
Mott St vous sert un menu inspiré par les fringales quotidiennes de l'équipe gourmande de Ruxbin. Les partenaires Chef Edward Kim, Jennifer Kim, Vicki Kim et Chung Nate sont fiers de partager confort et bien-être, allant de leur poitrine de poulet pochée avec sel et poivre, jusqu'aux œufs frits. Mott St est un restaurant de style familial et éclectique qui vous propose une exhaustive sélection de boissons.
Photo du restaurant Aba - Chicago
4.8
Exceptionnel(2630)
Prix : très cher
• Méditerranée • West Loop
Réservé 228 fois aujourd'hui
Aba is a Mediterranean restaurant with locations in Chicago, IL, Austin, TX, and BalHarbour, FL. Aba, meaning father in Hebrew, incorporates Chef CJ Jacobson’s lighter styleof cooking with influences from the Mediterranean, including Israel, Lebanon, Turkey, andGreece. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.Signature dishes include Smoky Garlic Hummus, Muhammara, Heirloom Crispy ChickenThigh, Shawarma-Spiced Skirt Steak, Grilled Salmon Kebab and more. The bar programshowcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Photo du restaurant Tre Dita
4.8
Exceptionnel(774)
Prix : très cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservé 85 fois aujourd'hui
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Photo du restaurant Pizzeria Portofino
4.8
Exceptionnel(1540)
Prix : cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservé 108 fois aujourd'hui
Pizzeria Portofino is a sun-drenched casual restaurant located directly on the Chicago riverfront offering hand-stretched pizzas, coastal wines, an expansive patio and breezy decor that will instantly transport you to the Italian Riviera.
Photo du restaurant Daisies Chicago
4.7
Exceptionnel(208)
Prix : cher
• Américaine • Logan Square
Réservé 78 fois aujourd'hui
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Photo du restaurant Boka
4.8
Exceptionnel(7166)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Lincoln Park
Réservé 73 fois aujourd'hui
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable