Contemporary Alpine inspired cuisine from award winning chef Brittanny Anderson. Modern twists on classic French, Italian, Swiss, Austrian & European cuisine. Alpine wine from small producers, old world regional specialties, sherry by the glass & natural wines. Unique craft cocktails hand made by our bartenders, house made infusions & molecular techniques, eclectic spirit list focusing on amaro and rhum agricole, gin, whiskey, scotch, cane & agave spirits. Happy hour weekdays at bar. Euro and American beer program featuring saisons, sour ales & hazy IPAs. Naturally leavened bread made from scratch & homemade desserts by pastry chef Olivia Wilson. Craft coffee & espresso. Local cultural hot spot with energetic, social atmosphere. Tasty cheeses on our cheese cart. Great for birthday or anniversary. Fresh, locally sourced produce. Dinner M-Sat. for luxury dining or expeditious business meal. Reservations recommended, not required. Elegan
Brambly Park is an urban winery and oasis located in the northwest corner of Richmond's Scott's Addition neighborhood.
Our property sits on 2 acres and is divided into four spaces: the winery, the restaurant, the park and the event hall.
In addition to eating and drinking with us, we host regularly scheduled events and live music performances. Please check in with us regularly and follow us on Instagram and Facebook to see what we have on the calendar.
Small Batch - Local Kitchen is a restaurant and bar offering a fine dining experience and features a locally sourced menu that promotes small farms and businesses. With our honest focus on the quality of ingredients, we put our guests' well-being first. All located in the award-winning Westin Richmond
Le Millie's est un lieu incontournable de Richmond et un des restaurants préférés de la population locale depuis 25 ans. Le Millie's est l'endroit où le décontracté rencontre l'élégance, le classique rencontre le moderne, le confort rencontre le contemporain. Les menus évoluent sans cesse, selon les saisons et les tendances créatives du chef. Situé dans une ancienne salle à manger du quartier historique Tobacco Row/Church Hill, ce restaurant est devenu la référence à Richmond depuis 1989, avec un dîner populaire en semaine, un souper de cuisine américaine moderne et une grande carte des vins. Le brunch de la fin de semaine a même une renommée mondiale. Les talentueux chefs préparent votre repas devant vos yeux depuis la petite cuisine ouverte à l'avant. Une ambiance chaleureuse et confortable imprègne le Millie's, où vous pouvez être assurés d'un service amical et personnalisé. Le comptoir à manger d'origine est devenu le bar, celui-ci offre une service complet et propose des cocktails originaux. Le Millie's dispose également d'une carte des vins créative de plus de 150 choix de bouteilles. aux provenances et prix variés, pour compléter votre repas. Toute l'équipe vous attend!
Thank you for choosing to dine with Parterre! Parterre combines an appreciation of our love of good food and drink, with Richmond's rich history. Our specialties are dishes of traditional and southern fare with a Cajun influence. Our experienced culinary team blends seasonal ingredients with fresh and local produce, perfectly capturing flavors our region is known for. Parterre Restaurant offers an approachable and quaint space for neighborhood residents and visiting guests alike to enjoy. Close to many of Richmond's theaters and musical venues, we're a perfect spot to enjoy a meal before a show. Or unwind after work on our charming patio with fabulous cocktails, a nice offering of beers & wines and delightful food. (We install heaters out on the patio during the fall/winter season). We looking forward to entertaining you, and making your experience delicious & inviting.
Le restaurant se trouve au Rocketts Landing, au dernier étage de la centrale électrique restaurée située au bord de la James River et ayant autrefois fourni l'électricité pour les tramways de Richmond. Vous pourrez déguster des spécialités de fruits de mer, des pizzas cuites dans un four à bois en pierre et des plats signature préparés avec des produits locaux en profitant d'une vue incroyable sur les environs.
Amuse is a seasonal, farm to table driven restaurant, located on the third floor of the museum. Whether you are dining in our main dining room, full-service bar, or our private dining room, you will be able to take in sweeping views of the Robins Sculpture Garden and the museum’s Cochrane Atrium. Our team works diligently to provide a menu that is directly inspired by the art-filled surroundings, current exhibitions, and seasonality while also carefully selecting only the finest ingredients from local vendors, artisans, and farmers. Just a friendly reminder that the museum does not allow balloons, confetti, glitter, plants potted with soil, and candles with open flames. If a date and time you seek for a reservation appears to be full, please give us a call so we can see what other times might be available.
Le MOSAIC sert le dîner, le souper et le brunch du dimanche. Vous profiterez d'un bar servant de la bière locale, des cocktails et du vin. Vous pourrez déguster vos repas en plein air sur une belle terrasse. Depuis 1996, le MOSAIC s'enorgueillit d'offrir un service et des produits de la meilleure qualité au meilleur prix. La cuisine ouverte et l'ambiance éclectique haut de gamme de cet établissement moderne servant une cuisine américaine sont la garantie d'un repas agréable dans un cadre décontracté.
Nouveau restaurant et bar américain est inspiré par les traditions agricoles et côtières et de la générosité de la Virginie. Le nouveau Lemaire livrera la qualité et le service réputés du The Jefferson Hotel, mais dans un format accessible sans la formalité!