La nouvelle cuisine du sud du Soby's est un mélange éclectique de cuisine continentale contemporaine et traditionnelle du sud. Cet établissement revisite des grands classiques pour en faire des plats originaux. Le restaurant est situé au cœur du centre-ville de Greenville, dans une filature de coton rénovée, construite dans les années 1800. L'atmosphère est chaleureuse et dynamique et le personnel est bien formé pour vous garantir une expérience culinaire fantastique. De plus, la carte des vins compte plus de 500 bouteilles et a été récompensée par le Wine Spectator Magazine au cours des huit dernières années. Ces deux dernières années, elle a reçu le « Prix d'Excellence ».
Draper Purveying Company is downtown Greenville's newest restaurant concept and weekend entertainment destination location! Now open under the direction of Executive Chef Patrick Phillips, with a menu designed to satisfy a wide range of tastes, Draper is serving up contemporary American style comfort food with a unique twist for dinner, lunch, brunch and a special happy hour and late night bites menu. Specialty shared plates include crispy confit chicken wings, warm burrata with cherry tomatoes and garlic confit, coffee-rubbed tenderloin. Larger dinner plates include a special featured version of shrimp and grits, roasted salmon with pimento cheese risotto and lemon beurre blanc and chicken-fried chicken. Also serving lunch and brunch on weekends, unique offerings will include salads and a variety of build-your-own bowls, in addition to classic brunch staples like egg white omelets and biscuits benedict. Our bar menu boasts 16 beer taps and eight craft cocktail and wines on tap.
Larkin's on the River est un restaurant primé servant des steaks de qualité coupés, fruits de mer frais, et vins fins. Chaque élément du menu est créé avec les ingrédients les plus frais et servis avec un flair créatif.
Larkin's on the River au Peace Center pour les arts de la scène, est situé au cœur du centre-ville de Greenville, le long des rives de la rivière Reedy, dans le vieux Gower Coach Factory. Ce bâtiment est le seul restant des onze originaux datant de la guerre civile. Avec de beaux murs en briques apparentes bien conservés et les plafonds ouverts, l'histoire de l'édifice sert de toile de fond parfaite à l'atmosphère moderne et branché de Larkin's on the River.
Le Nose Dive fait partie du groupement de restaurants Table 301. Il vous accueille dans un restaurant pub gastronomique décontracté proposant un service complet pour le dîner et le souper du lundi au samedi et un brunch tous les samedis et dimanches. Vous pourrez profiter de plats de haute qualité, de cocktails uniques ainsi que d'une grande sélection de bières artisanales et des vins sélectionnés avec soin. Vous bénéficierez d'un service supérieur dans une atmosphère de quartier chaleureuse au cœur du centre-ville de Greenville.
Le restaurant propose un menu éclectique avec des plats réconfortants à des tarifs pratiqués dans les pubs. Les plats signature comprennent l'hamburger gastronomique au bœuf Angus noir et le Fish & Chips. Le Nose Dive vous fera également profiter d'un large choix de bières artisanales et d'une liste de vins soigneusement sélectionnés. La terrasse du Nose Dive est l'endroit idéal pour profiter de la belle rue principale de Greenville.
Pour les noctambules, le Nose Dive organise chaque semaine le « 4 USD Flashback Fridays ». Le DJ Black Caesar anime la scène dès 21h30 jusque tard dans la nuit. De la nourriture et des boissons spéciales sont disponibles moyennant 4 USD toute la nuit.
You won't find a neighborhood restaurant anywhere close to Greenville doing what chef Shawn Kelly set out to do: provide both neighbors and visitors alike the Upstate's freshest and most plentiful meats, produce, and products, both as a dine-in and carryout option.This concept supports the idea that farmers and chefs can make a living supplying a community with its daily necessities, while also encouraging enjoyment of a simple meal of a sandwich or steak, chop, or bake.Just imagine: Wednesdays become your favorite lunch day of fresh and locally-sourced soups and salads with a friend. Then you get a favorite bottle of wine to bring home, coupled with carefully chosen side dishes and the best burgers and fresh Carolina seafood in Greenville to throw on the grill. Or maybe you even have a long-standing Sunday brunch date!
Located in the heart of downtown Greenville, South Carolina, Sassafras Southern Bistro serves an eclectic menu of American cuisine with a truly Southern influence. Menu items include steak, fresh seafood, salads, and amazing desserts. Sassafras Southern Bistro has a full bar featuring local beers on tap and an extensive wine selection both by the glass and by the bottle.Start out your meal at Sassafras Southern Bistro with one of their amazing appetizers like the spicy pork tenderloin or the famous blue crab and pepper-jack nachos. Choose from entrees like the raved about shrimp and grits or the filet with house made pimento. Some vegetarian and gluten free options are available upon request.
Step away from the downtown bustle to experience Juniper, Greenville's only urban gin bar, situated atop the AC Hotel. From the moment you enter Juniper, prepare to be enchanted by its immersive rooftop garden and breathtaking views of Main Street and the Blue Ridge Mountains.Full Dinner Menu: Available Wednesday & Thursday from 5 pm to 10 pm | Friday & Saturday from 5 pm to 11 pm.Attire: We encourage SMART CASUAL dress at Juniper. Please refrain from beachwear, active/athletic attire, and work uniforms, with exceptions for government, law enforcement, healthcare, or military personnel. Men should avoid sleeveless/tank tops.Identification: Remember to bring a valid physical I.D. (US Issued Driver's License/ID or Passport are accepted).Underage Guests: Must be accompanied by an adult aged 21 or older. After 10pm: 21 or older only.Gratuity: A 20% gratuity will be automatically added to parties of 8 or more.Cake Fee: $35 fee applies for cake/cupcakes.Corkage Fee: $45/bottle
Where old-world hospitality meets familiar European views, the cuisine reveals an elevated twist on classic Italian and Mediterranean favorites. Chef Haydn Shaak marries classical training with his dedication to local farms and ingredients to craft a truly unique menu inspired by the seasonality of the Upstate.
With its relaxing and casual yet upscale environment, Bistro 45 serves breakfast, lunch and dinner. Conveniently located within the Hilton Greenville Hotel, it is easily accessed by both guests and non-guests of the hotel. The full bar serves cocktails, beer and wine, while the flat-screen televisions offer a place to catch the game or latest sporting event.