Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Le premier Rosa Mexicano du New Jersey est situé à The Shops, à Riverside, dans le conté de Bergen. Ce restaurant peut accueillir jusqu’à 160 personnes. Il est équipé d’un bar très spacieux, ainsi que d’un espace salon. Vous avez possibilité de manger en extérieur et de réserver les lieux pour vos éventuels repas privés. Sous la direction du très créatif architecte et dessinateur Timothy Higgins, le décor a été élaboré en mettant en avant des couleurs vibrantes parmi lesquelles figurent un rose des plus éclatants, un marron intense, un beige dynamique, ainsi qu’un jaune aux intonations très chaudes. L’intérieur du restaurant se compose de divers accessoires et objets traditionnels crées de façon artisanale. Parmi eux, vous remarquerez les sculptures en bois représentant différents animaux mythiques, des oeuvres en cire, des textiles indiens et mayas, ainsi que des masques folkloriques. Ici, les tortillas sont préparées sur place, au sein d’une cuisine aux tuiles colorées, et au toit en cuivre. Ce design au concept unique vous garantit de vivre l’expérience d’un repas mexicain riche en authenticité. N’attendez plus pour venir faire un tour au Rosa Mexicano !
Rustica delivers a unique fine-dining experience to diners with discerning tastes & Live Entertaiment for four days a week. Trained in Italy, our Chef infuses classic northern Italian recipes with new-age American flavors. made with locally sourced ingredients, our guests can take their taste buds on a journey via our wide range of seasonal seafood dishes, steaks, pasta in an elegant and cozy environment surrounded by original, hand-crafted artwork and live melodies always in the air. Live Music Schedule: Thursday Nights (7-10 pm), Acoustic Latin Band, Friday and Saturday Nights (7-10:30 pm), Live jazz band with vocals , Sundays (11- 3 pm ) Brunch Jazz duo on stage. Rustica is now serving in both Skylight Patio Garden and Indoors with combined total of over 300 seat capacity suitable for any kind of Events and Gatherings, Birthdays, Baby Showers, Bridal Showers, Rehersal Dinners, Weddings, Corporate Events and many more. We look forward to creating memories with you.
Le restaurant Axia Taverna vous propose un menu grec alléchant qui lui a valu des critiques élogieuses de foodies NJ depuis son ouverture en 2006. Axia Taverna est un établissement élégant et décontracté doté d'un cadre chic et moderne, ainsi que d'une ambiance chaleureuse et invitante. Le chef exécutif Alex Gorant met au goût du jour l'expérience culinaire typique de banlieue en vous proposant des petites et des grandes assiettes. Axia dispose d'un bar complet et de millésimes grecs sélectionnés par le sommelier. Axia a obtenu 3 étoiles du Bergen Record et du Crain's New York, et a reçu d'excellentes critiques du New York Times et de Zagat. Axia Taverna... pour déguster le dîner, le souper, savourer des cocktails ou célébrer des événements privés.
Open for Business: Dine-in, takeout & delivery available.Ruth's Chris Steak House in Paramus, NJ serves the finest USDA Prime beef available, broiled at 1,800° and served on 500° plates, so your steak stays hot, juicy and delicious from first bite to last. Enjoy our New Orleans-inspired appetizers, USDA Prime steaks, fresh seafood, signature side dishes and homemade desserts. All this while you enjoy our warm, inviting atmosphere and Ruth’s Chris’ genuine hospitality. So whether you’re a regular or have just been wondering what all the buzz is about, Ruth's Chris is the perfect excuse to enjoy the perfect night out. Dinner is served nightly, reservations are suggested and private dining and offsite catering may be arranged.
Bienvenue au Maggiano's de Hackensack. Le restaurant est idéalement situé dans l'espace The Shops à Riverside à quelques minutes de Manhattan, du Garden State Parkway et de la Route 4. La salle à manger de 300 places est parfaite pour les événements d'affaires ou les réceptions. Maggiano's mélange les traditions familiales, les célébrations entre amis et une cuisine italienne authentique dans une atmosphère rappelant la réminiscence de l'Italie avant la 2e Guerre Mondiale. Il offre un menu passionnant alliant anciennes et nouvelles recettes du sud de l'Italie, de renommées spécialités de la maison, des desserts irrésistibles et une grande sélection de vins uniques. La terrasse, ouverte en saison, baigne dans une atmosphère typique européenne, comme si vous vous trouviez dans une rue animée de Toscane. À tous les jours, le Happy Hour est idéal pour se détendre après une journée de travail ou de shopping. Restez au courant des événements spéciaux à venir, telles que les dîners d'accords mets et vins ou les soirées de meurtre et mystère. Le service de livraison et de prêt à manger est également disponible pour ceux qui ne veulent pas cuisiner. Toute l'équipe du Maggiano's vous attend avec impatience!
Seasons 52 is a Fresh Grill and Wine Bar offering a seasonal menu that is naturally lighter and always flavorful. Our seasonal menus feature ingredients at their peak of freshness, oak-fire grilled or brick oven roasted (without a fryer in sight) to be naturally lighter and more flavorful. We also offer an extensive list of wines by the glass and bottle. Here, you'll always feel free to enjoy every bite, every sip, every moment. Lunch and dinner daily with happy hour Monday-Thursday from 3-6PM.