Born and raised in Kansas City Missouri, southern hospitality is on the top of our list. It’s more than tradition. It’s ice cold beer, key lime pie, and a party in our backyard. Our family wanted to turn passion into a reality in 2013, so we came together and opened Mallards. With Dad in charge of the menu all of our favorites started showing up! From Jambalaya to Tennessee Hot Chicken, our story finds itself on each and every plate!
Wisconsin’s strong heritage of family-owned and small farms is reflected in The Social’s seasonal menu. We offer farm-inspired American food, prepared with local and sustainable ingredients obtained from a 200-mile radius. Traditional, rustic Wisconsin ingredients are given a modern interpretation by adding creative flavor combinations. Our mission is to serve honest, local ingredients, with informed service, in a comfortable setting.
Lake Park Bistro est situé dans un pavillon historique rénové dans un parc qui se trouve sur une falaise surplombant le lac Michigan. Régulièrement élu restaurant le plus romantique de Milwaukee, ce bistrot de style parisien sert une cuisine française authentique et rustique. La cuisine est dirigée par le chef Adam Siegel, détenteur du prestigieux prix du meilleur chef du Midwest 2008 présenté par la fondation James Beard. Une nourriture extraordinaire, des vues magnifiques et un service hors pair font du Lake Park Bistro la destination la plus souhaitable pour le dîner, le souper ou le brunch du dimanche. C'est également un emplacement idéal pour des événements corporatifs et sociaux. Voir le menu sur www.lakeparkbistro.com/menu
Café at The Pfister features a casual full dining area available for breakfast and lunch, as well as a barista counter and patisserie in downtown Milwaukee. We proudly brew Starbucks® Coffee on the go and serve freshly baked-in-house pastries. Whether a quick meeting over coffee, a power breakfast, or a business luncheon, we offer a varied menu from Starbucks® favorites and traditional breakfast items to homemade soups, seasonal salads, a multitude of fresh sandwiches, as well as delicious gluten free and heart-healthy options.
Le Bavette consiste en une réinterprétation moderne d'une tradition bien ancrée, celle de la boucherie de quartier. Il vise à honorer ces traditions de qualité et d'excellence en se procurant des animaux élevés de façon responsable sur de petites exploitations agricoles locales, ainsi qu'en découpant la viande selon les besoins des clients. En obtenant des carcasses entières, le Bavette favorise le développement durable et produit moins de déchets. En outre, le restaurant assure une traçabilité totale de la viande, de la table jusqu'à la ferme et, dans plusieurs cas, jusqu'à l'animal lui-même. Au Bavette, le consommateur appréciera la transparence complète. L'établissement veut créer le même sentiment de communauté et de vie de quartier que les anciennes boucheries créaient par le passé. Le Bavette, un endroit pour profiter d'un café le matin, d'un sandwich dans l'après-midi ou d'un verre de vin accompagné de fromage et de charcuterie dans la soirée.
Located in Milwaukee's Brewer's Hill neighborhood, Avli offers contemporary and classic Greek small plates, mains, and desserts as well as approachable Greek wines and inventive cocktails.Enjoy our inviting bi-level dining room and expansive outdoor patio that’s dog-friendly for dinner and weekend brunch! We look forward to having you in to experience our core philosophies of Philoxenia (hospitality), Meraki (passion) and Kefi (joy).For parties of 8 or fewer, book online with OpenTable.For parties of 9-12, please call the restaurant directly at (414) 395-1300.For parties greater than 12, book with Avli Events by contacting our team here: https://www.avli.us/tripleseat-form-avli or by calling our Events Team at (312) 526-3606.
Drawing upon the rich history of Milwaukee’s craftsmanship we present, Craft. The history of Milwaukee dates to the early 17th and 18th centuries when traders first began to travel through and eventually settle in what is now Milwaukee. Deep European roots brought craftsmen and skilled hands to the area and to this day an ethic of hard work and determination inhabits the spirit of the city. Early on the area was full of coopers, butchers, shoemakers, and farmers. Milwaukee’s beer history started in the 1840’s, driven by the presence of the frontier settlement near the Great Lakes. Immigrants, including Welsh and German settlers, yearned for the native beers of their homelands, so they embarked on making delicious craft beer with techniques from their native countries. Craft features a cuisine including locally sourced foods, hand crafted cocktails, and a vast selection of local beer.
Des pâtes faites à la main, des pains et fromages, ainsi qu'une carte des vins abordables feront de votre expérience une des plus mémorables.
Il est préférable de contacter le restaurant si l'heure qui vous convient pour une réservation n'est pas disponible.