Venez prendre un fabuleux repas au Fogo de Chão® de Rosemont, situé près de l'aéroport international O'Hare et à seulement quelques pâtés de maisons du DES Convention Center. Rosemont est le deuxième emplacement de la région de Chicago. Il est idéalement situé afin de servir les habitants et les voyageurs d'affaires. Le design à la fois contemporain et chaleureux accueille les convives dans la tradition brésilienne typique du Sud. Le Fogo de Chão est un steakhouse brésilien authentique - une churrascaria – et est devenu une référence au Brésil depuis 1979. Aujourd'hui, les chefs « gauchos » manient toujours aussi habilement le gril et taillent à votre table chacun des délectables morceaux de viande : la coupe picanha (surlonge de spécialité), le filet mignon, le faux-filet, la coupe fraldinha (la surlonge brésilienne), le cordeiro (l’agneau) et plus encore. En plus des plats principaux, profitez d'une sélection de salades gastronomiques de type « table du marché » et d'autres plats d'accompagnement authentiques brésiliens, ainsi que d'une carte des vins renommée.. Vous pouvez également opter pour des plats plus légers tels qu'une sélection de fruits de mer frais ou l'option « table du marché » prise seule. De plus, vous pouvez réserver des zones semi-privées ou privées qui peuvent accueillir des groupes allant jusqu'à 10 personnes.
Spécialisé dans les plats classiques et copieux, le Morton's The Steakhouse, appartenant au premier groupe de steakhouses du pays, sert des portions généreuses de bœuf de qualité ainsi que des plats de résistance à base de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comprend divers morceaux de choix, notamment un T-Bone de 680 grammes (la spécialité de la maison), un contre-filet de 454 grammes et un double filet de 340 grammes.
Liberty Tavern is a full-service restaurant offering a celebration of comfort food with a variety of regional specialties and all-American favorites. The casual, comfortable atmosphere, modeled after the great American grills of the 1920's offers fresh, local and seasonal ingredients
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
Enjoy the perfect fusion of Turkish and Mediterranean dishes at A Thousand Tales. Start off your early morning at our cafe with the perfect cappuccino, latte, americano, or espresso paired with a Turkish bagel or Balkan-style borek stuffed with potatoes, cheese, or ground beef. A Thousand Tales offers a variety of breakfast options including veggie omelettes, waffles, and traditional Turkish platters. You must try the eggs with soudjouk or menemen! Bring your friends and family for lunch and dinner and enjoy the mixed grill that includes lamb chops, chicken shish kabob, kofte kabob, adana kabob, lamb shish kabob, lahmacun (Turkish pizza), and traditional beyti kabob. Finally, end your meal with Turkish coffee paired with Sutlac (Rice pudding), Kazandibi (Turkish flan), pistachio baklava, eclairs, honey cake, or our specialty cookies. Enjoy the summer weather by dining at our outdoor tables while sipping on some refreshing homemade lemonade and freshly squeezed orange juice.
Sip and savor at Thorn, the modern American restaurant & lounge located inside The Rose Hotel. The lounge features plush, comfortable seating areas or opt for a more formal dining experience in the restaurant area. Open for breakfast, lunch and dinner as well as brunch and late night cocktails, the menu includes comfort food favorites, signature Rose items, and Chef’s daily specials.