Classé 4 étoiles par le New York Times - Avril 2012, le North Star Restaurant propose une cuisine américaine contemporaine créative dans un cadre décontracté, conçu pour que vous vous sentiez comme à la maison. Confort et ambiance assurés! Exploité par le propriétaire, le North Star dispose d'un personnel particulièrement chaleureux et amical. Un chef européen très expérimenté et de formation classique combine les ingrédients biologiques locaux les plus frais provenant des meilleures fermes biologiques de la région de New York. Son bar du Chili, son flétan sauté et son homard poché au beurre sont hautement appréciés, tout comme ses succulentes soupes sans crème et ses raviolis faits maison. Le North Star est également reconnu pour son bar animé où il est facile de créer de nouveaux liens dès la première visite, et pour accueillir les groupes de musique les plus talentueux de la région les jeudis soirs une fois le service de repas terminé. En été, il est possible de d'installer sur la terrasse extérieure calme et paisible. Les enfants sont les bienvenus si vous vous présentez en début de soirée. Les bouteilles de moins de 75 $ sont à demi-prix le mardi soir. Le North Star est un véritable petit bijou qui entretient une relation durable avec ses clients.
Fine dining in a relaxed atmosphere, our family welcomes you to La Vista Ristorante.Serving only the freshest ingredients, Chef Remy's family recipes tempt your palate with homemade pasta, cheeses and desserts. Expertly executed European service delivers table-side preparation of many dishes.Now serving Sunday Brunch, we also offer a full service bar and lounge area. Tue-Thu Prix Fixe 2 course lunch. Special menus for the holidays!Our catering is second to none. Let us cater your event in our facility or yours. Our restaurant can cater an event of up to 200 people, or our VIP room seats up to 60 with its own private bar. Weather permitting, our glorious patio is perfect for cocktails or just to let in the fresh air. Everyone is special at La Vista Ristorante and we cater to your needs. We have an ADA compliant ramp.We have won several awards including Best of Westchster and several Open Table Diners Choice awards.
Chef Luis is a vibrant restaurant serving unique, creative fare influenced by flavors from around the world. No matter what cuisine you fancy, Chef Luis Lopez, one of New Canaan’s most beloved local chefs, has cultivated a contemporary global menu bursting with clean, fresh ingredients. Set amidst a warm atmosphere, be treated to the passion and richness of an international culinary celebration, right here in your backyard!
Construit en 1790 comme une grange et nommé d'après l'agriculteur local John Kittle, le concept "de la ferme jusqu'à votre table", qui a commencé à l'époque, continue aujourd'hui à Crabtree's Kittle House. Reconnu internationalement pour sa carte des vins Wine Spectator Grand Award, son service hors pair et sa cuisine américaine contemporaine, ce restaurant est une expérience rustique et sophistiquée située à seulement 45 minutes de Manhattan. Que ce soit pour un repas décontracté dans le Tap Room ou pour la planification d'une célébration de 2 à 200 personnes, vous y trouverez quelque chose pour tout le monde et pour toute occasion. L'équipe du restaurant se concentre sur la générosité locale de Hudson Valley, autant pour le menu de salades du Tap Room, que pour les hamburgers LaFrieda, les crustacés frais, jusqu'aux plats les plus raffinés sur la carte et les menus de dégustation du chef cuisinier. Nulle part ailleurs vous ne trouverez une aussi grande sélection de vins (5000 !) De plus, un Bed & Breakfast de 13 chambres est disponible.
Join us at BALDANZA at the Schoolhouse, 34 Cannon Road, Wilton CT for an amazing meal where where every item on our menu is freshly hand crafted every day using only the highest quality clean ingredients! We are Located at historic Cannondale Village next to the Train Station at Cannondale (Wilton), CT. 203.309.5777
At Posa Ristorante, we take our time to source the best ingredients so we can craft outstanding and authentic Italian Cuisine; that means right down to the tomatoes in our sauce and the oil in our pans.Our chefs come in at 7AM to turn hand-ground flour and farm fresh eggs into the pasta and pizza you’ll eat tonight. Whether you’re here to spend hours in our dining room, enjoy our full menu at our pizza bar, sip on a craft cocktail or a glass of wine at our barnor just stopping by for drinks and charcuterie on our outdoor patio – Eat Well, and Live Long: time is on your side.
Sally's Apizza is a popular pizzeria located in Stamford, Connecticut. It is the second location of the famous Sally's Apizza restaurant in New Haven, Connecticut. Sally's Apizza is known for its thin-crust pizza, which is cooked in a coal-fired oven and topped with fresh, high-quality ingredients. Sally's Apizza Stamford also offers a variety of Italian classics, including fried mozzarella, chicken parmesan, salads, calamari, and Calabrian chicken wings. The restaurant has a casual, family-friendly and lively atmosphere that is a favorite among locals and visitors alike.
At our French brasserie, we take pride in offering a menu that celebrates the best of French cuisine. Start off with our fresh raw bar items, featuring oysters, clams, shrimp, and more. For seafood lovers, we offer succulent whole lobsters, expertly prepared to bring out the natural flavors.For those craving a hearty and comforting meal, our beef bourguignon is a must-try. This traditional French dish features tender beef slowly cooked in red wine with bacon, mushrooms, and onions, served with a side of mashed potatoes.If you're in the mood for steak, our cote de boeuf is a delicious choice. This bone-in ribeye is cooked to perfection and served with roasted vegetables and a decadent red wine sauce.For a truly indulgent experience, try our souffle grand marnier. This classic French dessert is made with light and fluffy egg whites and infused with the delicate flavors of orange liqueur.