Bienvenue à La Dolce Vita Bistro - « The Sweet Life », un restaurant et bistrot créé pour retrouver le charme de la belle époque de l'établissement « The Italian Drug » ouvert au même endroit par le Dr Anthony Caruso en 1914. Dans la tradition des grands bistrots européens, La Dolce Vita propose une atmosphère détendue et conviviale, allant du repas 8 plats au café et Calvino. Ce restaurant s'efforce de vous préparer le repas le plus parfait ou le cappuccino le plus parfait tout en vous laissant le savourer à votre guise. Les pâtes sont cuites au moment de la commande, les sauces et la vinaigrette sont soigneusement préparées en utilisant uniquement les meilleurs ingrédients: une huile d'olive vierge extra, du vinaigre balsamique, des légumes frais, des tomates entières importées, du basilic frais et du persil italien... et votre table est réservée pour la soirée.
If you are into unique restaurant concepts and love horror movies. The Haunted House Restaurant in Cleveland Heights have created something for you.Senior Executive Chef: SuperChef Darnell FergusonSignature Dish: The Twilight
Please call the restaurant at +1 (216) 357-2680 if looking to book a reservation for parties over (5) five guests. We are more than happy to accommodate you and your party if possible. "Betts" is a tribute to Elizabeth Schofield, wife of Captain Levi Schofield and our namesake. The space is cozy yet airy and feels like a mix between a restaurant and a very cool home that you’d happily want to reside in all day. Betts is inspired by American dishes we all know and love but reinvented with a thoughtful approach. The menu focuses on freshness, quality and whole foods put out from a predominantly scratch kitchen. It's easy to eat healthy here and it's just as easy to indulge- the menu has something for everyone.
Edwins Too is a new fine dining concept by EDWINS Leadership & Restaurant Institute and Brandon Chrostowski. The team behind the acclaimed fine French eatery and training center, where formerly incarcerated adults gain foundational culinary and hospitality skills, invites epicureans and enthusiasts to escape the tried and true and experience a culinary adventure. Edwin's Too is open for Brunch, 10:30-2:30 Saturday and Sunday.“edwins too allows our students, graduates and Management Fellows to elevate their crafts, and showcase the healing power of food, while delivering on the EDWINS promise to strengthen, support and enrich the community.”
The Friars' Table is steeped in the Franciscan tradition of care and community.Located in Cleveland's Playhouse Square James Beard Finalist Brandon Chrostowski brings a cuisine focusing on Monastic ingredients and techniques in a chic, curated setting. The Friars' Table features dishes including hearty soups and stews, seasonal salads, Salmon St. Celestine and braised lamb shoulder along with wine and cocktails highlighting simplicity and tradition.The Friars' Table was uniquely founded by Brother Phillip Bernier of The Capuchin Ministries of Cleveland in partnership with Brandon Chrostowski of EDWINS Leadership and Restaurant Institute. The mission focus on serving those in our community working to improve life through cuisine and education.
Un couple brésilien des États de Bahia et de Minas Gerais, au Brésil, très bien connu dans la communauté brésilienne de Cleveland, a ouvert le Batuqi, l'un des nouveaux restaurants de Cleveland, offrant une cuisine authentique de leur pays d'origine. Venez vivre une expérience authentique dans ce nouveau restaurant.
Le Michelson and Morley est un charmant petit bistrot américain créé par le chef Tony Smoody. Mettant en vedette des produits locaux et saisonniers, il offre une variété de tapas, de pizzas, de sandwichs et d'entrées diverses. Le restaurant est situé à l'intérieur du nouveau centre universitaire du CWRU.
L'Edwins Restaurant est ancré dans la tradition et a sa communauté à cœur. Le restaurateur Brandon E. Chrostowski offre une expérience unique avec une cuisine française classique qui évolue au fil des saisons, dans un établissement situé au centre du Shaker Square de Cleveland.
La philosophie du restaurant est de bien manger et de faire le bien. Fondé en 2007, l'Edwins Leadership and Restaurant Institute a pour mission d'inculquer des compétences de leadership à travers une éducation dans les arts culinaires chez les hommes et les femmes anciennement incarcérés.
Son objectif est de changer le visage de la réinsertion sociale par la nourriture et l'hospitalité.
À bientôt!