Situé sur la plage de Mother's Beach à Marina Del Rey, le Beachside Restaurant and Bar propose une expérience détendue pour des soupers élégants. Vous pourrez prendre place à l'intérieur ou en plein air, afin de profiter des vues merveilleuses sur la plage et le port de plaisance. Le restaurant dispose de grandes fenêtres qui laissent entrer naturellement l'atmosphère de la plage, du jardin et du port de plaisance. Pratiquement un tiers des places du restaurant sont à l'extérieur, sur la terrasse recouverte d'un treillage, et le coin repas dispose d'un cadre imposant, grâce à ses foyers extérieurs et ses vues dégagées. Accessible facilement depuis le hall du Jamaica Bay Inn ou par une entrée privative donnant sur Palawan Way, le Beachside Restaurant & Bar est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, tandis qu'une merveilleuse happy hour est assurée 7j/7.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
Venez découvrir le SALT Restaurant and Bar au bord de l'eau à la marina du Del Rey Hotel. Tout en admirant les vues panoramiques de la marina, venez déjeuner, prendre un verre lors du Happy Hour ou souper. Vous pourrez choisir un repas parmi les meilleurs plats d'origine locale et la sélection de cocktails artisanaux.
From sunrise to late night, Canopy Club on the rooftop of the Shay Hotel invites guests and locals to enjoy sweeping views of the city while relaxing poolside with colorful cocktails and a seasonal selection of California-inspired dishes from Chef Michael Santoro and Mosaic Hospitality.
Located inside the beautiful Runway complex. Neighbors is a restaurant offering a beautiful place for the playa vista community to call home. From our famous neighbors burger, to our amazing brunch menu selections. We have something to cover everyone’s appetite.
Bacari PDR is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 2nd restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our comfortable, intimate indoor patio or in our spacious, breezy outdoor patio. You will feel like home when dining at Bacari PDR.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari PDR is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
• Réservation de tables avec bouteilles • Marina del Rey
Réservé 14 fois aujourd'hui
Le Whiskey Red a été nommé « le meilleur de l'Ouest » par le journal local l'Argonaut et a reçu la mention du « meilleur brunch » par le Zagat de Los Angeles.
Connu pour ses vues spectaculaires à 180 degrés sur la Marina del Rey Harbor et inspiré par les merveilles de la mer, le Whiskey Red propose des fruits de mer frais, des plats simples et de magnifiques couchers de soleil dans une atmosphère côtière détendue. Le restaurant possède un foyer sur sa magnifique terrasse et propose de délicieux brunchs, dîners et soupers avec des plats comme les huîtres fraîches de saison, le mahi-mahi grillé, le saumon cuit sur planche de cèdre, ainsi que des cocktails maison à base de whisky. Le Whiskey Red, avec la plus grande terrasse sur la marina, est l'endroit de prédilection pour prendre une pause.
Rendez-vous au Whiskey Red pour découvrir le NOUVEAU brunch du samedi avec un menu à la carte, de 10h à 15h.
Profitez du Brunch Champagne réputé, le dimanche de 9h à 15h.
Veuillez contacter le restaurant pour les réservations de plus de 20 personnes.
East-Meets-West dishes that inspire and evoke a feeling of being welcomed into Chef Vuong's home. Little Sister's menu showcases Chef Tin's take on one of the more interesting and rich collisions of food and culture that was borne out of the European colonization of Southeast Asia. Dishes blend and balance the spices and flavors of Southeast Asia with French techniques and Dutch and British colonial influences. The menu is continually and progressively evolving, reflecting inspiration and the seasons. Chef Tin curates the restaurant's wine and beverage program with a focus on intriguing labels, both domestically and from around the world.