Steak 48 n'est pas un vulgaire steakhouse, c'est un restaurant contemporain et chaleureux. On y sert des steaks, des tartares et une vaste sélection de fruits de mer frais, des entrées uniques, y compris le « poke » de thon ahi et la burrata aux fruits grillés ainsi que plusieurs plats d'accompagnement, y compris la pomme de terre aux truffes cuite deux fois, des frites d'asperges et une crème brûlée au maïs, des cocktails classiques et une longue carte des vins primée.
Le Cafe Annie est un restaurant élégant et décontracté servant une cuisine régionale innovante. Sous la direction du propriétaire, Robert Del Grande, il est arrivé demi-finaliste de l'Outstanding Chef 2010 de la Fondation James Beard.
Le Cafe Annie a été nommé l'un des 10 meilleurs restaurants par les magazines Forbes, MSN et Texas Monthly. Affichant un design sobre et contemporain, des canapés néon et de hauts plafonds, le DGR/Bar Annie vous accueille dans un bel espace pour déguster la cuisine la plus étonnante de Houston.
Bloom & Bee is an enchanting dining destination with a focus on fresh, locally-inspired cuisine. Reminiscent of a lush garden filled with gorgeous blooms, Bloom & Bee invites the outdoors in with extravagant floral accents, pastel colors and a wealth of natural light. Enjoy light sustainable dishes to hearty handmade pastas under an elaborate ceiling of blown glass flowers or on the elegant outdoor patio for breakfast, lunch and dinner daily.
Connu pour son service exceptionnel, le Chama Gaucha propose une authentique "churrascaria" avec plus de 10 coupes de viandes savoureuses, dont l'agneau, le porc, le poulet et le bœuf, sur des brochettes sculptées par un gaucho à côté de la table. En plus de plusieurs morceaux de viande, le service met à disposition un bar à salades fraîches et abondantes, ainsi qu'un panier de traditionnels et appétissants pains au fromage pao de queijo. Vous apprécierez également les bananes frites, la purée de pommes de terre au beurre aillé et la polenta frite, servis sous forme de buffet familial. Une excellente carte vins et des cocktails brésiliens authentiques complètent le buffet à volonté.
Dans ce restaurant, vous bénéficierez de toute la tradition unique et originale de servir la viande au Brésil. Vous serez sans cesse resservi, jusqu'à ce que vous soyez repu. L'établissement peut également créer un grand événement avec passion et perfection, que ce soit un cocktail, une réunion de classe, un pique-nique d'entreprise, une magnifique réception de mariage, ou toute autre occasion.
No passport required to take a trip to MAD. Here, Madrid’s famous nightlife meets the finest in Spanish gastronomy. Immerse yourself in inventive tapas, an avant-garde ambiance, and exceptional wood-fired rice, fish, and asador-inspired selection of premium meats. Savor exquisite gin & tonics, craft cocktails, and selections from our world-class wine cellar.Michelin-starred Chef Luis Roger leads the talented culinary teams at both sister restaurant BCN (✽) and MAD. At MAD, guests enjoy an immersive atmosphere featuring shareable tapas - like our Jamon Iberico or Bravas Tomas - alongside Josper-cooked seafood, meats and our signature Spanish rices.At MAD, utilizing the highest-quality ingredients, boundless creativity, and a spirit of delightful surprise guide everything we do. The moon is our only limit.
Azumi brings an uncompromising commitment to Japanese cuisine, with a diverse menu focusing on upscale dishes and high-end ingredients. Highlighted by an impressive sushi program, Azumi’s menu is perfectly complemented by a hot kitchen menu featuring authentic Japanese entrees.
il Bracco is an upscale Italian restaurant in the heart of Uptown, Houston, located in Post Oak Plaza. Our menu features handmade pastas, fresh salads, hand-cut steaks & seafood, and an extensive yet approachable wine list. Breads, pasta and dessert are made from scratch, in house daily.Our dining room is made of intimate booths with a full service bar and cocktail lounge, as well as a quiet patio with an outdoor fire place.
Turner’s is an exclusive dining & social establishment with old-world charm & first-class service offering a blend of timeless American and continental dishes by award-winning Chef Robert Del Grande. A concept from Berg Hospitality Group and restaurateur Benjamin Berg, the handsome, refined space includes a baby grand piano where artists give an intimate nightly performance. For reservations and cancellations, please note: Reservations are exclusively for full dining service. We offer a 15-minute grace period for late arrivals. There is a cancellation fee of $75 per person if canceled in less than 48 hours of your reservation.For dress code, please note: Our dining room dress code for gentlemen is a long-sleeved button-up with jackets, slacks and dress shoes. The dining room dress code for ladies is dress to impress – business dressy to cocktail attire. For both men and women, jeans, shorts, tennis shoes and flip flops are not permitted in the dining room.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.