Il Terrazzo Carmine est l'un des établissements emblématiques les plus appréciés de Seattle. Carmine's Bellevue apporte à ce quartier de l'Est de la nourriture, et une ambiance de qualité, ce qui a transformé sa sœur en une véritable institution du centre-ville de Seattle. L'endroit est situé au 88 102e Avenue dans le vieux quartier de Bellevue. Avec un intérieur rustique, Carmine permet à ses clients de s'évader de la vie urbaine le temps d'instant. Haut de gamme et élégant, ce restaurant est sans prétention. Idéal pour les réunions d'affaires, des occasions spéciales, ou tout simplement pour un repas avec vos proches, Carmine's Bellevue est une destination à ne pas manquer sur la Côte est.
La Mar Cocina Peruana, led by acclaimed chef Gastón Acurio, brings authentic Peruvian cuisine to downtown Bellevue, Washington. This cebichería celebrates traditional Peruvian flavors in a casual yet upscale setting. The restaurant features a pisco bar, a cebiche bar with a raw fish display, and an open-air kitchen that overlooks both upper and lower dining areas, including a private room for intimate gatherings. Under Executive Chef Kaoru Chang, La Mar emphasizes fresh seafood sourced directly from the sea, showcasing the essence of Peruvian culinary traditions.Parking available at Bellevue Plaza. Entrance located on 106th Street. Parking validated for all restaurant guests. Valet parking available for $15 per vehicle.
A new and unforgettable dining experience awaits you at the newly renovated Tutta Bella Bellevue location at Crossroads. Following a 4 year renovation, this 7,000 square foot restaurant offers a revised layout to better accomadate the needs of todays restaurant goer, including early morning coffee service, a more efficient pickup/delivery area and customizable private dining space. Most notably, is the addition of the first Tutta Bella Marketplace! Perfect for both large and small groups, we welcome you to come in and watch our pizzaioli create authentic Neapolitan pizzas in our two beautiful wood-fired ovens, Pietro & Filomena. Our renovated bar offers an adult oasis for relaxing and enjoying our Neapolitan cuisine and craft cocktails.You can start your day daily at 6:30 am with coffee service at our Coffee Bar, offering a selection of curated coffee choices, homemade sweet and savory food options, and fresh-made juices.
Le Daniels' Broiler est situé à Bellevue, au 21ème étage du bâtiment de la Bank of America. Toutes ses tables offrent une vue spectaculaire sur la chaîne des Cascades et le lac Washington. Le Daniel's Broiler est le seul grand restaurant-grill de Seattle servant exclusivement du bœuf de qualité USDA.
Le chef de cuisine John Howie est reconnu pour sa cuisine du nord-ouest. Élu « Meilleur nouveau restaurant dans l'ouest de l'État de Washington » par les téléspectateurs du KING5 Evening Magazine, le Seastar Restaurant & Raw Bar a également remporté le prix de la « Meilleure nouvelle carte des vins en Amérique » du FOOD & WINE en juillet 2003. Le menu du chef Howie comprend des fruits de mer du PacifiqueNord-Ouest, des steaks de Kobe, du bœuf du Nebraska nourri au maïs, des pâtes, des salades et un bar à aliments crus incluant des articles alléchants comme des sushi, des ceviches, du poké et des huîtres fraîches écaillées.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Duke's Seafood Restaurant in downtown Bellevue - located in Lincoln Square South across the street from The Bellevue Square - is an upscale casual Pacific Northwest restaurant & bar offering signature, flavorful, 100% sustainable wild seafood, Award Winning Chowder and grass fed burgers in a gathering place that is friendly, comfortable, unpretentious and filled with personality. We only source all natural, healthful ingredients. Duke's food is free of hormones, antibiotics and free of harmful chemicals. Guests sum up their favorable assessment of what Duke's has to offer with three words: It’s so good!
El Encanto is the latest restaurant to join Carillon Point, from the group that brought you Cantinetta and COMO. Enjoy Chef Gabriel's elevated Mexican menu featuring recipes passed down through generations. We offer two semi private dining tables that come with their own patio (weather permitting), available to book via email. Expansive outdoor dining and lounges overlook Lake Washington, which will be on a first come, first served basis. Come enjoy the gorgeous PNW with us, a margarita and your new favorite Mexican dishes!
Le Wild Ginger propose une cuisine qui vous fera voyager le long du littoral du Pacifique, de la Chine à l'Indonésie. Il vous servira des plats traditionnels de ces régions typiques, élaborés avec des ingrédients faits maison. Vous dégusterez des sambals aux piments, du lait de coco frais, de délicieuses nouilles aux œufs et de la sauce aux huîtres piquante, tous concoctés de A à Z. Le Wild Ginger sait que pour obtenir les saveurs sublimes de l'Est, il n'existe pas de substitut aux coutumes séculaires de ces cultures riches et anciennes.