Curiously nestled behind an enigmatic mural in Midtown, behind a blink-and-you’ll-miss-it door stands Sei Less, a newly minted Asian fusion restaurant. With close proximity to Madison Square Garden and the Garment District, Sei Less is the new hot spot that all fiveboroughs will be talking about. Designed for evenings of enviable cuisine and distinctive revelry, the spacefeatures seating for 350 guests juxtaposed with a meticulously curatedcollection of modern art and clean lines, alongside traditional, hand carved Asian design elements in an homage to the architectural pagodas ofgenerations’ past. The curated Pan-Asian menu with a one-of-a-kindcocktail experience as well as mocktails, for the sober-curious set, isdesigned to enhance every evening. In addition to the main dining area,the venue will offer 4 private dining areas to accommodate private parties and events.
Grâce à ses quarante ans d'expérience, le restaurant Wolfgang Zwiener n'a pas seulement imité un steakhouse exceptionnel, il l'a amélioré pour rendre le steakhouse Wolfgang exceptionnel. Le steak porterhouse est un excellent choix pour une, deux, quatre personnes ou plus. L'ambiance, le menu élargi et le service professionnel sauront même satisfaire les clients les plus exigeants. Le restaurant Wolfgang est heureux d'ajouter cet établissement au cœur du Midtown East.
Drift Restaurant in Weehawken, NJ serves as a blend of modern flair and coastal charm. It is elegantly perched on the waterfront, offering breathtaking panoramic views of the Manhattan skyline. Drift's interior is sleek yet cozy, adorned with a nautical-themed de for that evokes a serene oceanic atmosphere. The menu is a delightful journey through contemporary American cuisine.
Réputé pour son style culinaire haut en couleur, pour son ambiance chaleureuse et pour son service familial, l'établissement accueille chaleureusement les autochtones et les touristes depuis presque 30 ans. Le restaurant se trouve à une courte distance de marche du musée américain d'histoire naturelle, du Beacon Theater, du Children's Museum of Manhattan, de Central Park et de Riverside Park.
Le boeuf Kobe n’est pas un boeuf comme les autres. Il est exquis, et servi dans 212 restaurants-grills. Venez donc faire un tour dans ce très chic établissement du centre-est de la ville pour y vivre une expérience incomparable ! Vous testerez un authentique boeuf japonais (Kobe), ainsi que de très bons fruits de mer, agrémentés par de délicieuses salades et accompagnements en tous genres. Les desserts sont excellents, et la carte des vins très complète. Vous y trouverez des crus en provenance du monde entier, à un très bon rapport qualité-prix.
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
L'objectif simple de Bistro Vendome est de servir des recettes françaises classiques, certaines traditionnelles et d'autres avec une touche moderne, et de vous faire tomber en amour avec la cuisine française à nouveau!
Bistro Vendome est situé dans une élégante maison de trois étages avec une mezzanine dotée d'une lucarne, donnant sur une terrasse extérieure et un bar élégant et accueillant. Le décor est authentique et confortable, avec des tons chauds et terreux, conçus pour déguster un repas parfait.
Vous vous y sentirez assurément à l'aise!
Bon appétit!
Lafayette est un restaurant français pour tous les jours, apportant du nouveau à la cuisine française dans le quartier NoHo du centre-ville de Manhattan. Ouvert le matin, midi et soir, ce grand café et la boulangerie sont dédiés au chef de cuisine de bistrot chef Andrew Carmellini dans un cadre intemporel. Notre salle à manger lumineuse dispose de hautes fenêtres archées donnant sur les rues de NoHo et sur le bar animé de la rôtissoire. Notre coin boulangerie-pâtisserie est ouvert toutes les heures offrant des pains artisanaux, croissants, boissons au café Stumptown, un petit déjeuner léger ou un déjeuner et une foule de friandises. Au cours des mois plus chaud, notre terrasse est ouverte tous les jours pour le déjeuner en plein air, le brunch et le dîner.