Daly’s Pub & Rec is Montage Deer Valley's interpretation of a "Social House" style of dining and entertainment where families come together to bowl, play games, watch a sporting event or simply enjoy a phenomenal meal together. The space features four bowling lanes, an arcade, shuffle board, Sony PlayStations, and multiple large screen TVs. The menu offers a delightful array of small plates, shareables as well as gourmet pizzas from our specialty oven, specialty sandwiches and classics such as mac & cheese, wings and nachos. A full bar with handmade craft cocktails and draft beer featuring local craft brewers is always available and oh so enjoyable.
Rappelant les anciens pavillons de chasse du Vieux Continent, l'auberge The Blue Boar Inn and Restaurant se situe au pied des collines de Midway, dans l'Utah, et propose une cuisine gastronomique européenne. Sa charmante salle à manger principale peut accueillir 60 personnes.
• Française contemporaine • Holladay / Midvale / Sandy / Union
Réservé 20 fois aujourd'hui
Le restaurant La Caille est la première expérience gastronomique de luxe de l'Utah. Situé sur une propriété de 8 hectares parmi les plus convoitées de Salt Lake, le Little Cottonwood Canyon, La Caille offre une vue à couper le souffle, des jardins bien entretenus, les rivières du canyon, des vignobles luxuriants, des sentiers de briques sinueux et un authentique décor français. L'établissement est un château dont la construction est inspirée de la France du 18e siècle. Vous pourrez dîner dans l'une des trois salles à manger uniques et, pendant les mois d'été, sur une des trois terrasses spectaculaires. La Caille a reçu la mention Four-Diamond de l'AAA douze ans d'affilée, et son menu français contemporain, de même que son service, lui ont valu des éloges à l'échelle nationale. La Caille est également un restaurant de destination pour les amateurs de vin, proposant plus de 850 sélections, ainsi qu'une importante liste de spiritueux et de cocktails inspirés.
Drawing inspiration from its Austrian namesake, Executive Chef Senthil deftly marries the plentiful bounty of local Park City pastures with Bavarian specialties to create delectable modern alpine cuisine. We are currently open for daily Alpine Après and Dinner service, as well as Saturday and Sunday Weekend Lunch. Join us for live music on the patio every Friday and Saturday from 3-5pm. We have a $50 per bottle corkage fee and guests are permitted to bring a maximum of two bottles per party. All seating requests are noted, but not guaranteed.
Z's in Midway is your culinary haven. Our chefs meticulously craft scratch-made masterpieces using the finest ingredients. From succulent meats to crisp seasonal veggies, each entrée is a symphony of flavors. We prioritize freshness, locally sourcing ingredients to support the community. Z's offers an inviting ambiance for any occasion, whether an intimate dinner or a casual gathering. What makes Z's exceptional is our commitment to affordability without compromise. Exceptional dining should be accessible to all, reflected in our value-driven menu. Experience excellence at Z's, where each bite is a celebration of freshness, quality, and care. Welcome to Z's—practicing culinary excellence while creating a memorable journey with ever visit.