Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants qui méritent le détour à Shelter Island / San Diego Bay

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

47 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Cesarina
4.9
Exceptionnel(5495)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ocean Beach
Réservé 171 fois aujourd'hui
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Photo du restaurant Coasterra
4.6
Exceptionnel(7554)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Harbor Island
Réservé 76 fois aujourd'hui
Le Coasterra propose une cuisine régionale mexicaine moderne, conçue par la partenaire et chef exécutive Deborah Scott. Chacune des salles à manger offre une vue spectaculaire de San Diego. Prenez place dans une salle à manger munie de fenêtres du sol au plafond, vous permettant de contempler la baie, ou savourez votre souper à l'extérieur tout en dégustant un breuvage préféré de la chef Deborah, la margarita Rosemary. Les réservations sont acceptées pour les tables situées à l'intérieur exclusivement. Les places à l'extérieur seront allouées au premier arrivé.
Photo du restaurant Herb & Wood
4.7
Exceptionnel(6458)
Prix : cher
• Californienne • Petite Italie
Réservé 77 fois aujourd'hui
Le plus récent concept de restaurant à San Diego par Brian Malarkey.
Photo du restaurant Brigantine at Portside Pier
4.7
Exceptionnel(4206)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 69 fois aujourd'hui
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Photo du restaurant Crudo Ceviche & Oyster Bar
4.5
Génial(173)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Petite Italie
Réservé 11 fois aujourd'hui
Authentic Baja-style, ceviche, and oyster restaurant. Unique tostadas, oysters, tiradito, clams
Photo du restaurant Louisiana Purchase SD
4.5
Génial(675)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • North Park
Réservé 48 fois aujourd'hui
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Photo du restaurant Elvira
4.9
Exceptionnel(409)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ocean Beach
Réservé 76 fois aujourd'hui
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
Photo du restaurant Great Maple San Diego
4.8
Exceptionnel(4379)
Prix : raisonnable
• Américaine • Hillcrest
Réservé 54 fois aujourd'hui
L'établissement sert le déjeuner en semaine, le dîner, le souper et le brunch. Cette « table européenne » propose des plats de saison, des tartes fraîches maison et des cocktails à base de produits locaux. Il dispose d'un bar complet, d'une carte des vins conviviale, d'une salle à manger extérieure, d'un bar avec comptoir, d'un self et d'une salle à manger. Chariot à cocktail pour les cocktails spéciaux et hors-d'œuvre servis sur un plateau de 2 mètres. Bon appétit !
Photo du restaurant Ponyboy at The Pearl Hotel
4.7
Exceptionnel(51)
Prix : cher
• Américaine • Point Loma
Réservé 9 fois aujourd'hui
Nearly 70 years after its arrival onto the San Diego boutique hotel landscape, Point Loma’s iconic mid-century modern Pearl Hotel has unveiled the latest chapter in its storied history with an ambitiously reimagined restaurant and bar: Ponyboy. The inspiration behind Ponyboy extends beyond its décor and menu. Named after the protagonist of S.E. Hinton’s The Outsiders, the restaurant conveys the spirit of individuality and rebellion in a time when hope and resilience were pivotal to navigating the challenges of a changing world. Guests will sense the nod to cultural iconography as they step into a space that feels familiar and refreshingly new. The ambiance is designed to harken back to a bygone era when traditional American comfort foods and elaborate dinner parties were both fashionable and fun. We look forward to seeing you soon, drink in hand, soaking in the sun pool-side. Stay gold, San Diego.
Photo du restaurant El Sueño
4.0
Excellent(170)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Vieille ville
Réservé 11 fois aujourd'hui
Coming Soon to Open Table!Vibrant Mexican Food and Craft Cocktails.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable