Situé au cœur de la vallée de Brandywine, ce steakhouse américain moderne est à une courte distance en voiture de Philadelphie, de la "Main Line" ou de Wilmington. La rénovation complète pour fêter les 300 ans du Chadds Ford Inn a créé une excellente toile de fond. La cuisine est strictement de type XXIe siècle en mettant l'accent non seulement sur des coupes de qualité supérieure de viande de bœuf, comme le "10 oz. barrel cut ribeye", mais aussi des fruits de mer frais de saison, comme des crabes à carapace molle et du saumon sauvage. Le bar confortable vous invite pour un "Best of Philly" hamburger, un club au thon ahi et des fûts de bières locales. Des sandwiches créatifs, des super promotions de "happy hour" et les steaks sont excellents por s'assurer qu'il y ait quelque chose pour tout le monde. De plus, les finitions modernes de ce bâtiment historique créent une atmosphère accueillante et tendance qui accueille les touristes, les gens en voyage d'affaires et des familles locales pour des événements privés dans l'une des nombreuses salles.
Pelican Café Award winning upscale restaurant, celebrating 16 years. Serving Breakfast, Lunch, Dinner, Full Bar, Live Music visit www.ThePelicanCafe.com for reservations and add'l details. Homemade Decadent Donuts complimentary weekend Brunch. Pet-Friendly for well behaved pooches with reservation on Patio.Pelican Voted #1 Business of The Year Women's Chamber of Commerce 2022 & Member of the Year 2023 and #1 Alfresco Dining by FL Weekly.Founded in 2008 by husband and wife Team Mark Frangione and Karen Howe. We take great pride in providing the best quality food (Prepared Fresh To Order) and customer service. Located at 612 N. US Hwy 1, Lake Park FL 33403 (1 mile south of Northlake Blvd) - Directly across from Kelsey Park.
PortoFino Bistro , the best Italian and touch of Spain influence, elegant atmosphere, impecable service, outstanding wine list all over the world, zuppa vongole, gambas al ajillo delicious appetizers, paella Valenciana , veal saltimboca, homemade lobster ravioli, and ossobucco ravioli, homemade desserts. Marcello the owner 40 years in experience in restaurant business in CT , Marcello and he sons is you personal host when you walk in to the restaurant, family operated business makes you feel in home.
Le Flagler Steakhouse propose son interprétation moderne et rafraîchissante du club social classique. Ce restaurant transformé a réinventé l'expérience traditionnelle de steakhouse et ajoute un nouvel esprit irrésistible à l'héritage traditionnel typique des clubs de Palm Beach. La rénovation éblouissante de l'établissement a été conçue par le célèbre designer Adam D. Tihany (HMF, Per Se, Le Cirque 2000) pour évoquer le luxe magnifique d'antan. Avec son menu étoffé, le Flagler Steakhouse est beaucoup plus qu'une destination pour les steaks parfaitement préparés, mais sert également une gamme de plats alléchants (poissons, favoris italiens, mets grillés et accompagnements salés), un grand choix de cocktails ainsi qu'une extraordinaire carte de vins sélectionnés par un maître sommelier. Vous aurez la possibilité de déguster votre repas en plein air, sur la terrasse à température contrôlée, en profitant de la brise océanique et du beau panorama créé par le parcours de golf Ocean du Breakers. Au Flagler Steakhouse, la cuisine, les boissons, la musique irrésistible, le personnel en tenue chic et le design intérieur élégant s'associent pour combler tous les sens. Le Flagler Steakhouse vous souhaite la bienvenue dans le clubhouse parfait.
Le PISTACHE est un bistrot français de style parisien avec une touche méditerranéenne. Il sert des repas simples et délicieux élaborés avec des produits frais, locaux et importés. Il peut accueillir 180 personnes et est ouvert 7j/7 pour le dîner et le souper.
Les prix sont raisonnables et les plats sont sains. Le service est décontracté et efficace. Vous profiterez d'une ambiance animée et d'un style européen affirmé. L'intérieur rappelle le style Art nouveau de la plupart des brasseries et bistrots de Paris ouverts dans les années 1920. Cet établissement dispose de sièges confortables, notamment de nombreuses banquettes en cuir rouge, d'un bar et d'immenses miroirs d'époque. On dirait que ce restaurant « fait partie des meubles ». Il est classique, rétro-moderne et sophistiqué, mais sans prétention.
La terrasse surplombe le parc du Centenaire, les fontaines et le réseaux de canaux Intracoastal Waterway. Elle est dotée de grands parasols et peut accueillir 30 convives dans un cadre rappelant la Côte d'Azur.
Le City Cellar Wine Bar & Grill offre un menu varié composé de délicieuses pizzas cuites au four, de biftecks tendrement vieillis, de pâtes fraîches faites maison et produits de la mer variés. Les plats les plus populaires sont le «Flatbread of the Night» («la galette de la nuit»), le risotto aux crevettes et pétoncles fraîchement pêchés du Golfe, et les charcuteries faites maison. Le menu offre également une sélection quotidienne des meilleurs fromages artisanaux, parfois difficiles à trouver. Les desserts savoureux vous mettront l'eau à la bouche, et sont cuisinés sur place. Le City Cellar dispose d'une large carte de vins primée pouvant être dégustés à l'échantillon, au verre ou pour emporter. Un espace extérieur est disponible et offre une environnement charmant entouré des fontaines de CityPlace.
ELA (NOUN) PRONOUNCED / Ē-LAH /Recognized as the best restaurant in Palm Beach County in 2022, Ela Curry & Cocktails showcases refined and culturally-focused cuisine from across India in a dynamic selection of street food and fresh, daring thali-style dishes. Ela’s menu draws on James Beard Foundation nominated Chef Marathe’s experiences growing up in India and inspirations from family and friends, most significantly the traditional cooking of his mother and family. Our goal is to transport diners to India through traditional aromas and flavors, presentation, and style of eating. Full beverage program featuring inventive, seasonal, and whimsical cocktails best enjoyed in the expansive patio and outside bar “Peacock Tiki” where sports bar meets Bollywood vibe.
Enjoy a memorable dinner at LA VIE surrounded by our beautiful immersive interior as well as our live Belly Dancer shows acting as authentic Mediterranean entertainment for your evening! Belly Dancer shows every : Wed (1 show 8 pm) Thurs (1 show 8 pm) Fri (2 shows 7:30 pm & 9 pm) Sat (2 shows 7 pm & 9 pm) Sun (1 show 7 pm) Our cuisine will transport our guests to the heart Middle East -inspired ambiance & our true-to-taste recipes. Our executive chef culinary experience combines various geographical pallets , which he translates by incorporating our authentic imported spices and our fresh and local ingredients to create the irresistible flavors on our menu. our dishes are flavorful, unique, and close to home. Our guests are our priority and therefore our menu is Vegan-friendly, Gluten free-friendly, Halal. Come visit us, and immerse yourself in great food, warm conversation, and a welcoming vibe that truly captures the essence of Middle Eastern culture.
Here is the background on the makeup of our Restaurant.The Bistro was born in September of 2002. Owned and operated by Declan Hoctor, Executive Chef: Paul Hughes, and John & Angela O’Sullivan of Roly’s Bistro of Dublin (Ireland). Our Fare is American with a European flair. Executive Chef, Paul Hughes trained in the Savoy Hotel in London for 9 years as well as Roly’s Bistro in Dublin, two of the most respected hostelries in Europe. Roly’s in Dublin was voted Restaurant of the year for 2010, also voted Chef of the year. Our team of Chef’s has won numerous competitions, and awards representing restaurant & country for their creative and inventive food. We love what we do! Just remember! “There are no strangers here, only friends who have not met “Yet”” “Private Dining Rooms” 10-250 Guests All Functions Catered too, Menus readily available at www.thebistrojupiter.com.
We are open everyday for dinner. We are also accepting big groups anytime. Please call us to schedule your event. We can also do all the other details like music and flowers for your event. Affordable parties to fit any budget! Our inexpensive prices don't mean we sacrifice our quality. We are very confident about our food's grade A quality! From the moment you enter Agora you will feel as if you have been whisked off to another country. Our delicious food, attentive service and great atmosphere will provide you with the well deserved dining experience that has made us Number One. Our open kitchen allows you to watch the chef's unique creations come to life. All of our appetizers, entrees, and desserts are prepared with the freshest ingredients daily. Our modern-classic- historic and antique combined decor will provide you with the comfortable of your own home. Enjoy our delicious homemade Sangria or a glass of wine from our large selection.