Le Perry's on Magnolia amène à Larkspur son établissement original situé sur Union Street, proposant la même combinaison de plats chéris par tous les Américains et le même service accueillant et agréable qui fait du Perry un endroit emblématique de San Francisco depuis 1969. Le décor est chaleureux, avec des nappes typiques bleues et blanches, des souvenirs encadrés et un bar fait de riche bois d'acajou.
Le Perry's jouit de la même reconnaissance aujourd'hui pour sa cuisine américaine classique, son service chaleureux et son bar où on s'amuse à tous coups. Le menu est à la fois traditionnel et innovant, comprenant une grande variété de sandwichs, des salades, des pâtes, des steaks et du poisson frais grillé.
WE ARE OPEN FOR TAKEOUT FROM 5:00PM - 9:30PM. LET US JOYFULLY NOURISH YOUR BODY AS WELL AS YOUR SPIRIT. Sushi Ran is a longstanding Japanese restaurant located in Sausalito, California that specializes in sushi. The restaurant prepares menu items utilizing fresh fish delivered from Tokyo daily and features a casual, family friendly dining atmosphere.Sushi Ran serves lunch and dinner daily and features an extensive menu offering of moriawase, maki, nigri and sashimi, vegetables, soup, cool plates and hot plates. Cool and hot plate options at the restaurant include Hokkaido scallop crudo, miso Wagyu beef, big eye tuna tartare, asari clam, braised beef tongue and organic chicken. Nigri and sashimi options featured at Sushi Ran include tuna, yellowtail, white fish, beef, mackerel, eel salmon, shellfish, caviar, toro tataki and more.
Le Poggio, qui veut dire « un lieu spécial sur le flanc d'une colline » en italien, vous propose une cuisine italienne de saison. Le menu de saison qui change tous les jours se compose de produits locaux ainsi que de plats cuits au feu de bois dans la rôtisserie, sur le grill et dans le grand four à bois.
Le Marché aux Fleurs est un marché de l'agriculture du sud de la France. Le restaurant a été nommé ainsi car sa cuisine est basée sur les saisons et les meilleurs marchés d'agriculture locale. Les produits utilisés sont cultivés localement, les fruits de mer sont sauvages et collectés dans le respect de l'environnement; les viandes sont élevées en plein air. Tous ces ingrédients composent les sélections de notre menu; leurs saveurs sont pures et expressives.
We are open for indoor and outdoor seating and curbside pickup Tuesday - Sunday 5:00 - 9:00 pm. To view our full menu and daily specials, visit our website at www.angelinorestaurant.com. Please call us at (415) 331-5225 to place an order or order online for curbside pickup.Angelino Restaurant strives to give each customer a peek into Italy's spirit: delicious food, world-class wine, and unforgettable memories with family and friends. Experience the rich culture of Italy through the superb cuisine, friendly atmosphere, and warm hospitality of the Ancona family and the staff of Angelino Restaurant. Executive Chef Alfredo Ancona excels at blending traditional Italian flavors with high-quality local ingredients. Chef Alfredo crafts our menu to highlight the freshest ingredients each season has to offer. Freshly baked bread, house-made pasta, and locally caught seafood are among the highlights of what new and old customers love to enjoy with us.
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Le restaurant Insalata's célébre son 20ème anniversaire. Insalata's reçoit la mention « Bib Gourmand » de Michelin pour la 8ème année consécutive.
L'objectif d'Insalata's est de produire une cuisine méditerranéenne succulente servie de manière courtoise dans une atmosphère chaleureuse. Depuis plus de 20 ans, on y partage une expérience culinaire intime et festive de toutes sortes de façons. L'établissement est d'abord et avant tout un restaurant gastronomique avec sa magnifique salle privée Siena où vous pourrez vous détendre et profiter d'un bon repas. Le service pour emporter et le service de traiteur sont disponibles pour les jours où vous êtes plus pressé par le temps ou si vous souhaitez organiser une réception à la maison ou sur votre lieu de travail. Vous y serez reçu comme si vous faisiez partie de la famille! Insalata's est aujourd'hui bien ancré au sein de sa communauté. Toute l'équipe d'Insalata's est extrêmement fière de faire partie de cette famille élargie!
Aziza, a Michelin-recommended restaurant, offers a captivating culinary journey through Morocco, reimagined with California's finest ingredients. Chef Mourad Lahlou's innovative dishes blend traditional Moroccan flavors with contemporary techniques, resulting in a truly unique dining experience. From classic tagines to modern interpretations, each dish is a masterpiece. Indulge in a diverse menu featuring organic and locally sourced ingredients, paired with creative cocktails and exquisite desserts. Immerse yourself in a warm and inviting atmosphere, where fine dining meets casual elegance.
Sula, Cavallo Point’s signature restaurant, offers exquisite dining in an elegant, yet stylish, setting, which melds the property’s heritage with an inspired, modern feel alongside an ingredient-driven menu featuring Asian cooking influences blended with the restaurant’s own Northern California flair. The dessert menu offers an array of sweet delights to conclude every meal. Beautifully complementing all culinary selections are carefully crafted cocktails that highlight small batch distillers along with classic wines from all regions of the world. Offering a thoughtful balance of regional flavors, enjoy a transportive culinary journey set amidst the beautiful backdrop of the Golden Gate Bridge and San Francisco Bay while dining at Sula.