Pizzeria Lola is James Beard award-winning Chef Ann Kim's neighborhood pizzeria in Minneapolis. Our menu features signature wood-fired pizzas, sharable salads & sides, wine & beer wine, and a curated list of classic cocktails. Pizzas include familiar classics including My Sha-Roni (pepperoni & sausage) and Margherita, and signature guest favorites like Lady Zaza (kimchi and Korean sausage) and Korean BBQ (our #1 best-seller). Our menu is vegetarian-friendly and offers a housemade gluten-free crust as an option for all of our pizzas. Pizzeria Lola has been featured in the New York Times and on "Diners, Drive-Ins and Dives," "CBS Saturday" and Netflix's "Chef's Table: Pizza." Pizzeria Lola is located in Southwest Minneapolis (just off Highway 62) and is easily accessible on the way to or from Minneapolis/St. Paul International Airport.We're open for lunch and dinner daily. Reservations are available and walk-ins are always welcome.
Avec ses tables communes où vous serez assis en groupe autour d'un chef personnel maîtrisant l'art ancien du Teppanyaki, le Benihana vous permettra de profiter d'une expérience culinaire unique en son genre ! Maniant ses ustensiles avec dextérité, le chef préparera sous vos yeux de délicieux steaks et d'excellents plats de poulet ou de fruits de mer, pour le plus grand plaisir de vos pupilles et papilles. Vous pourrez également déguster un cocktail maison et des sushis préparés par un chef talentueux dans l'agréable bar-salon. Le bar est l'endroit idéal pour accueillir votre prochain événement de mise en réseaux. Plusieurs chambres privées sont disponibles sur place. C'est le lieu parfait pour organiser des fêtes privées, des réunions d'entreprise et des grandes fêtes d'anniversaire. Une salle à manger privée vous sera réservée en fonction de vos besoins. Le Benihana Minneapolis est idéalement situé à proximité de l'autoroute I-394 et à 7 minutes du centre de Minneapolis.
Il n'existe qu'un seul restaurant où vous pourrez savourer une authentique cuisine chinoise et thaïlandaise : le Big Bowl. Tout commence par des ingrédients de première qualité, notamment du poulet et du bœuf élevés en plein air, du porc de tradition, des poissons et fruits de mer issus de la pêche durable, ainsi que des produits cultivés localement. Le Big Bowl estime que la meilleure des cuisines est celle élaborée de A à Z. De ce fait, vous dégusterez des saveurs puissantes et élégantes dans chacun des plats servis, depuis les currys jusqu'aux sauces.
Ce n'est pas sans raison que tout le monde s'extasie sur le pad thaï, les plats très épicés et le sauté à créer soi-même. Chaque ingrédient choisi rajoute une touche de saveur aux plats et rend les assiettes plus délicieuses les unes que les autres : qu'il s'agisse de quelques gouttes de citron frais, d'aromates ou de piments thaïlandais grillés.
Particulièrement exigeant concernant l'authenticité des saveurs qui composent ses plats, le Big Bowl élabore lui-même de A à Z son soda au gingembre, avec des racines de gingembre frais.
Welcome to Breva, the quintessential neighborhood gathering spot in the heart of Downtown Minneapolis. At Breva, we invite you to experience the essence of conviviality, served up with a touch of elegance in a casual chic setting. Our culinary journey is guided by the expert hands of Chef Bjorn Thomson and a team of seasoned hospitality professionals. Together, they've crafted a menu that's a true celebration of the New American spirit – elevated, unpretentious, and discerning. Breva is just minutes from the Convention Center and Orchestra Hall, and a short drive from local theaters and sports stadiums. Breva is an ideal destination for all groups and occasions!
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
Welcome to Hazelwood. Hazelwood is your favorite neighborhood spot, tucked in the beautiful Tonka Bay area. With a scratch kitchen that offers wonderful dishes from our rotisserie and wood burning pizza oven, everyone is sure to find a new favorite! We are open 7 days a week for lunch Monday thru Friday from 11-4 and dinner from 4-close, and with our signature brunch offered on Saturday and Sunday. Hazelwood is the perfect spot for your work meeting or special event, date night, or family outing! We hope to see you in soon!