Curiously nestled behind an enigmatic mural in Midtown, behind a blink-and-you’ll-miss-it door stands Sei Less, a newly minted Asian fusion restaurant. With close proximity to Madison Square Garden and the Garment District, Sei Less is the new hot spot that all fiveboroughs will be talking about. Designed for evenings of enviable cuisine and distinctive revelry, the spacefeatures seating for 350 guests juxtaposed with a meticulously curatedcollection of modern art and clean lines, alongside traditional, hand carved Asian design elements in an homage to the architectural pagodas ofgenerations’ past. The curated Pan-Asian menu with a one-of-a-kindcocktail experience as well as mocktails, for the sober-curious set, isdesigned to enhance every evening. In addition to the main dining area,the venue will offer 4 private dining areas to accommodate private parties and events.
Grâce à ses quarante ans d'expérience, le restaurant Wolfgang Zwiener n'a pas seulement imité un steakhouse exceptionnel, il l'a amélioré pour rendre le steakhouse Wolfgang exceptionnel. Le steak porterhouse est un excellent choix pour une, deux, quatre personnes ou plus. L'ambiance, le menu élargi et le service professionnel sauront même satisfaire les clients les plus exigeants. Le restaurant Wolfgang est heureux d'ajouter cet établissement au cœur du Midtown East.
Réputé pour son style culinaire haut en couleur, pour son ambiance chaleureuse et pour son service familial, l'établissement accueille chaleureusement les autochtones et les touristes depuis presque 30 ans. Le restaurant se trouve à une courte distance de marche du musée américain d'histoire naturelle, du Beacon Theater, du Children's Museum of Manhattan, de Central Park et de Riverside Park.
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.
Le boeuf Kobe n’est pas un boeuf comme les autres. Il est exquis, et servi dans 212 restaurants-grills. Venez donc faire un tour dans ce très chic établissement du centre-est de la ville pour y vivre une expérience incomparable ! Vous testerez un authentique boeuf japonais (Kobe), ainsi que de très bons fruits de mer, agrémentés par de délicieuses salades et accompagnements en tous genres. Les desserts sont excellents, et la carte des vins très complète. Vous y trouverez des crus en provenance du monde entier, à un très bon rapport qualité-prix.
Rustica delivers a unique fine-dining experience to diners with discerning tastes & Live Entertaiment for four days a week. Trained in Italy, our Chef infuses classic northern Italian recipes with new-age American flavors. made with locally sourced ingredients, our guests can take their taste buds on a journey via our wide range of seasonal seafood dishes, steaks, pasta in an elegant and cozy environment surrounded by original, hand-crafted artwork and live melodies always in the air. Live Music Schedule: Thursday Nights (7-10 pm), Acoustic Latin Band, Friday and Saturday Nights (7-10:30 pm), Live jazz band with vocals , Sundays (11- 3 pm ) Brunch Jazz duo on stage. Rustica is now serving in both Skylight Patio Garden and Indoors with combined total of over 300 seat capacity suitable for any kind of Events and Gatherings, Birthdays, Baby Showers, Bridal Showers, Rehersal Dinners, Weddings, Corporate Events and many more. We look forward to creating memories with you.
Molos propose les fruits de mer les plus frais disponibles, préparés avec une qualité sans compromis sur une base quotidienne, tout en incarnant la qualité et l'orgueil des générations de pêcheurs qui rassemblaient leurs prises quotidiennes sur les quais de la Méditerranée.
Churrascaria Plataforma Brazilian Steakhouse est un restaurant de style Rodizio. Rodizio est une méthode de servir la viande qui a pris naissance dans le sud du Brésil au début des années 1800. Le concept consiste à servir une grande variété de différentes coupes de boeuf - surlonge, bifteck de hampe, bouts de côtes, poitrine, faux filet; porc - jambon, côtes de porc, saucisse, longe de porc, cochon de lait; poulet - cuisses de poulet, cœurs de poulet; dinde - enveloppé dans du bacon; agneau, poisson, etc. successivement, à chaque convive individuellement à leur table. Un repas commence généralement avec un voyage au bar gastronomique de salade, qui dispose d'une variété de légumes et de salades composées, en plus de quatre plats chauds. Il vous sera également servi une sélection de plats d'accompagnement à votre table. Le plat principal, le point culminant du repas, va commencer lorsque vous retournez votre carte du côté rouge sur le côté vert, pour signaler aux découpeurs de viande que vous êtes prêt à être servi.
L'objectif simple de Bistro Vendome est de servir des recettes françaises classiques, certaines traditionnelles et d'autres avec une touche moderne, et de vous faire tomber en amour avec la cuisine française à nouveau!
Bistro Vendome est situé dans une élégante maison de trois étages avec une mezzanine dotée d'une lucarne, donnant sur une terrasse extérieure et un bar élégant et accueillant. Le décor est authentique et confortable, avec des tons chauds et terreux, conçus pour déguster un repas parfait.
Vous vous y sentirez assurément à l'aise!
Bon appétit!