Welcome to Hazelwood. Hazelwood is your favorite neighborhood spot, tucked in the beautiful Tonka Bay area. With a scratch kitchen that offers wonderful dishes from our rotisserie and wood burning pizza oven, everyone is sure to find a new favorite! We are open 7 days a week for lunch Monday thru Friday from 11-4 and dinner from 4-close, and with our signature brunch offered on Saturday and Sunday. Hazelwood is the perfect spot for your work meeting or special event, date night, or family outing! We hope to see you in soon!
Al and Alma’s Supper Club was founded in 1956 by Al and Alma Quist. During the day Al was a firefighter and the Mayor of Island Park, at night he cooked the best food on the lake! His idea of creating a dining destination worth making a trip for propelled a lasting history as Lake Minnetonka's longest operating restaurant. Open for dinner only, today's modern restaurant embraces recipes that have spanned three generations. The term "Supper Club" embraces our past but requires no membership! Hand cut steaks, slow cooked BBQ ribs, famous campstyle walleye and homemade desserts accompany modern American fare and delightful nightly specials including fresh ocean fish. Join us out on Phelps Island; you'll be glad you did!Al & Alma's restaurant is a perfect choice if you want a quiet and relaxed atmosphere, good food, and wonderful service.
From the moment you enter, our ambience will allow you to forget everything from the outside world. Enjoy a blissful evening with service that is second to none, a drink menu you’ll love, and food that will leave your taste buds wanting more with seating available on 2 floors!
Il n'existe qu'un seul restaurant où vous pourrez savourer une authentique cuisine chinoise et thaïlandaise : le Big Bowl. Tout commence par des ingrédients de première qualité, notamment du poulet et du bœuf élevés en plein air, du porc de tradition, des poissons et fruits de mer issus de la pêche durable, ainsi que des produits cultivés localement. Le Big Bowl estime que la meilleure des cuisines est celle élaborée de A à Z. De ce fait, vous dégusterez des saveurs puissantes et élégantes dans chacun des plats servis, depuis les currys jusqu'aux sauces.
Ce n'est pas sans raison que tout le monde s'extasie sur le pad thaï, les plats très épicés et le sauté à créer soi-même. Chaque ingrédient choisi rajoute une touche de saveur aux plats et rend les assiettes plus délicieuses les unes que les autres : qu'il s'agisse de quelques gouttes de citron frais, d'aromates ou de piments thaïlandais grillés.
Particulièrement exigeant concernant l'authenticité des saveurs qui composent ses plats, le Big Bowl élabore lui-même de A à Z son soda au gingembre, avec des racines de gingembre frais.