Le Texas de Brazil propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou steakhouse américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le buffet de salades gastronomiques se compose d'environ 50 à 60 mets différents, notamment des amuse-bouches, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une gamme de couteaux à découper servant de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, tous accompagnés par des plats traditionnels et du pain au fromage brésilien fait maison. Pour poursuive l'expérience culinaire, faites confiance à l'un des sommeliers de la maison pour vous aider à sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi sa vaste carte des vins médaillés, ou bien dégustez un Caipirinha, le cocktail caractéristique du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
GVO Lounge & Bistro. Cigars, Hookah, and Good Vibes. Try our famous Lamb Chops, Birria Tacos, and any of our Signature Wings! Covered Patio that has a calming waterfall as well as plenty of seating options!
Arthurs Steakhouse started in 1948 by Arthurs Bates and his wife off of McKinney Avenue in the Dallas uptown District. It moved to the Gold Towers on Central Expressway and after decades, in 2001, it relocated to Addison where is thrives today. Now withstanding the test of over 70 years, Arthurs Steakhouse offers a grand setting with a Rat Pack Chic vibe and high style for guests to relax and enjoy fine dining with nightly entertainment. You are welcomed into the main dining room by the giant 600 lb Baccarat Crystal Chandelier that suspends over the main dining room. The main dining room is surrounded by 1200 gallons of fresh water aquariums with colorful fish to watch you dine. Arthurs invites you to dine with them in the same way a friend invites you to their home. Five star dining with menu features like Escargot, Crab Cakes, Champagne Brie Soup, Tournedos Rossini, and Chocolate Souffles for dessert. The wine list is extensive and affordable.
Discover a modern fusion of Mediterranean and African cuisines at the exotic Cafe Nubia restaurant and lounge in Dallas. Come in and check out our Happy Hour specials: Wed - Friday, from 4 pm - 7 pm
PI.E 3.14 Everyday Eatery opened in 2014 in the Village Shops of the Castle Hills subdivision, in Lewisville, TX (near the borders of Carrollton and The Colony). Nestled in a neighborhood, but also with easy access from nearby main roads, this restaurant offers the best of both worlds - an energetic atmosphere and a comfortable local bar feeling. Co-founded by Sean Conner, one of DFW's premier mixologists (and owner of sister restaurant T.B.D. Kitchen), PIE Everyday Eatery is focused on delivering quality food and cocktails in a community setting. From creative pizzas, house made pastas, bar bites and a stunning brunch menu, PIE's offerings are centered around fresh, seasonal, and local ingredients.
Bruno’s Ristorante has been a fixture in the neighborhood for many years. We’ve enjoyed entertaining everyone from nearby residents to business guests to the Dallas Cowboys (until recently) and those who travel from further away.Bruno Ceka started this establishment over 25 years ago, and has been actively involved since its beginning. Bruno is an enthusiastic businessman who loves working in and serving the local community. He’s had several business ventures in the area over the years, but his passion has always been here, at Bruno’s. Most days you’ll see him welcoming you in the dining room.
A Pappas Bros. Steakhouse, l'accent est sur l'expérience culinaire de qualité; dans les aliments et le vin que la steakhouse offre et dans le service impeccable. La steakhouse offre du bœuf de qualité USDA vieilli à sec maison, supérieur à tous les grades et connu pour sa persillade, sa texture et sa saveur. Le menu comprend également des sélections de fruits de mer du thon blanc du Pacific au homard du Main. La liste des vins primée bénéficie de plus de 3500 sélections et les caves ont un inventaire total de plus de 35.000 bouteilles de chaque région du monde produisant les meilleurs vins. Pappas Bros. Steakhouse a reçu le très convoité Grand Award 2015, qui est la plus haute distinction possible pour la sélection des vins par Wine Spectator. Dallas a été le fier récipiendaire de ce prix prestigieux depuis 2010.
• Française contemporaine • North Dallas / Addison
Réservé 19 fois aujourd'hui
Le Lavendou est idéal pour une escapade au calme dans la campagne française, là où la vie se savoure autant que la nourriture. Le Lavendou est typiquement français, depuis sa décoration chaleureuse jusqu'au service courtois et à la cuisine authentique. Mais vous n'y trouverez rien de prétentieux. Le propriétaire, Pascal Cayet, s'attache à fournir un service à la fois sympathique et efficace. Et le menu du chef François Soyez est délicieusement accessible. Servant les repas les plus légers du sud de la France, le Lavendou propose de nombreux mets qui régaleront vos papilles.
WE’RE MORE THAN A RESTAURANT, WE’RE A DINING EXPERIENCE…Located within the Grandscape development in The Colony, Texas, Seven Doors Kitchen & Cocktails is an approachable modern American grill serving chef-inspired shared plates and entrées. Named for our collection of French colonial doors from The 1800s that appear throughout the restaurant, Seven Doors has created a unique and uplifting environment for our diners to enjoy our great food & cocktails all served with love and gratitude.