Shelby's, in Orinda, crafts elevated and contemporary Continental and California fusion cuisine made with fine ingredients in its friendly and bright restaurant. The organic sweet potato chips with a mild chipotle dip and the breaded fried brie in a chipotle-strawberry glaze with warm baguette make most welcoming starter options. Some of Shelby's specialty entrée dishes include the slow-roasted Asian baby back ribs in a tangy marinade, the seafood paella with saffron rice, chicken, seafood and vegetables in a tasty broth and the black forest pizza topped with ham, bacon bits, cheese and caramelized onions. For a sweet end to your meal, the cold blueberry soup with vanilla ice cream won't steer you wrong.Shelby's also serves a fully organic breakfast, when you can indulge such plates as the California omelette with turkey, avocado, cheese and roasted fingerling potatoes and the croissant French toast with vanilla custard and strawberries.
L'Oliveto Café & Restaurant propose une cuisine saisonnière dans la tradition du nord de l'Italie: dégustez des viandes de gibier, des pâtes fraîches, des pizzas cuites au feu de bois et des plats authentiques de légumes et de volailles.
LE RESTAURANT ACCEPTE DES RÉSERVATIONS POUR LA SALLE À MANGER UNIQUEMENT. LES PLACES DANS LE CAFÉ SERONT ALLOUÉES AU PREMIER ARRIVÉ.
Le Limewood Bar & Restaurant met en valeur une cuisine préparée à partir de produits régionaux. Le menu tire le meilleur des agriculteurs, éleveurs, pêcheurs, boulangers, artisans et vignerons durables de Californie du Nord.
The Hideout Kitchen is a Lafayette, family owned and operated restaurant that's best known for serving a seasonal menu of Californian comfort cuisine for lunch, dinner and weekend brunch. The atmosphere of the restaurant provides a warm, yet upscale dining experience. Whether you're enjoying a leisurely brunch with friends or sharing a special dinner with loved ones, our friendly staff will make you feel right at home.
Pendant qu'il cuisinait dans des célèbres restaurants de 2 et 3 étoiles à Paris, Paul rêvait de posséder son propre restaurant où tout le monde pourrait profiter de bonne nourriture et de service dans une ambiance chaleureuse et accueillante. Plus récemment, le chef Paul gérait les cuisines des hôtels Ritz Carlton et St Regis, détenteurs du Forbes Mobil 5 Star. Maintenant, il vous présente RÊVE, son désir matérialisé, qui vous transportera vers un bistrot parisien, sans devoir quitter votre quartier. Un lieu pour des célébrations spéciales ou tout simplement pour sortir un mardi soir. Au plaisir de vous accueillir chez RÊVE!