Le LUCKY'S a acquis sa notoriété grâce à sa sélection exclusive de steaks de l'USDA (département de l'Agriculture des États-Unis), ses fruits de mer frais, ses homards vivants du Maine, ses cocktails sans fioritures et sa cave à vins de classe internationale.
Si vous souhaitez organiser des événements plus importants, merci de contacter directement le restaurant.
Incredible outdoor seating with two heated patios, firepit, couches, and a 360 degree bar. Featuring local ingredients and exceptional dishes from multiple cuisines paired with an extensive and rare wine collection, LOCAL has it all in the heart of Montecito.
Ca' 'Dario's newest restaurant on Coast Village Road promises the same authentic and fresh Italian cuisine as our other locations, now easily accessible for residents of Montecito! Enjoy outdoor dining on our patio, or indoor in our elegant dining room.
"Upbeat and comfortable, serving real-deal pastas and pizzas that make you feel like you're in Italy again." - ZAGAT 2010 Fresh fish, veal scaloppini, osso buco, prime steaks, Kobe-beef burgers, organic salads, and house-made desserts. Breakfast-Lunch-Dinner-Cocktails. Award Winner of Italian wines list.Please call to make reservations.
Situé dans un établissement d'emballage d'agrumes datant du 19ème siècle, le restaurant Stonehouse dispose d'un salon de détente avec service de bar complet et d'une salle à manger avec foyer offrant une vue sur l'eau. Le chef Matthew Johnson sert une cuisine régionale évocatrice préparée avec une variété de fines herbes et de légumes récoltés dans le jardin biologique du Ranch.
Le Stella Mare's est un bistrot de campagne français, situé entre Montecito et Santa Barbara, dans une maison victorienne historique surplombant le refuge aux oiseaux. Il sert une cuisine campagnarde française, notamment du coq au vin, du cassoulet et des moules frites. Savourez un cocktail de saison et appréciez l'intérieur confortable : tous les ingrédients sont là pour vivre une incroyable expérience culinaire. Bon appétit !
Le Barbareño cherche à modeler et à définir la cuisine de Central Coast. Il s'inspire des traditions, ainsi que des spécialités et des mets uniques de la région, tout comme des nombreux fournisseurs exceptionnels avec lesquels il a la chance de travailler. Grâce à tous ces efforts, l'établissement espère capturer l'essence d'un lieu particulier ou d'une saveur locale, embrassant les nuances rendant ses plats et ses boissons uniques. Veuillez noter que les réservations en ligne sont limitées pour dîner à l'intérieur. Si tout est complet, veuillez appeler pour effectuer une réservation pour la terrasse chauffée ou pour vérifier les disponibilités supplémentaires de la salle à manger. Le Barbareño demande un numéro de carte de crédit pour les groupes de 6 personnes ou plus. Des frais d'annulation de 20 USD par personne vous seront facturés en cas d'annulation le même jour que la réservation ou de non-présentation. Merci de votre compréhension.
Tina Takaya, proprietor, welcomes you to our newest two story restaurant on the water. We feel the key to success is our passion for creating the highest quality food and warm friendly service. We hope you will enjoy your experience as much as we enjoyed creating it for you."We want Locals to feel like Family and Visitors to feel like Locals"Our menu draws from Asian favorites that inspire and excite such as Wagyu Steak, Japanese Sushi, Chinese Dumplings, Garlic Noodles and fresh local seafood.We are located in the heart of Santa Barbara’s Waterfront and Funk Zone Districts. Come enjoy lunch or dinner, soak in the sun by day at our waterfront rooftop bar while sipping on a refreshing cocktail surrounded by our beautiful ocean vista and by night, enjoy lounging by the fireplace after a delicious meal and a great glass of wine.Our chef uses the freshest ingredients from central coast farmers and local fisherman to create dishes with the best of what California has to offer.
The waterfront locals choice in Santa Barbara for premium quality, sustainably sourced seafood! Located at the gateway to Santa Barbara on the beach at State Street and Cabrillo Boulevard with a stunning patio and beach view. Adjacent to the "Funk Zone", Santa Barbara's premiere wine district, the wine list features an extensive selection of local wines in addition to a "no-corkage" policy on the first two bottles. Winner of numerous awards, including Best Seafood, this owner operated gem features lunch, dinner, Happy Hour, a "Kids Live Well" Kid menu, full bar, heated patio, and is pet friendly. Well known for classics like Clam Chowder and Fish & Chips, Oysters on the half shell and numerous varieties of fresh fish, lobster and crab, Bluewater also operates fishing vessel "Pilikia" which specializes in the freshest caught local fish in town! Come in, Get Hooked!