Lefkes emerges from Lefkes Santorini and Athens taking guests on a Mediterranean journey of flavors, offering a uniquely diverse cuisine.Inspired by traditional Greek classics combined with a modern twist, Lefkes offers the finest cuisine sourced from top purveyors and local farms. Lefkes transforms from a daily fine dining restaurant to an exclusive day and nightlife destination featuring top DJs and entertainment. Lefkes brings the energy of Mykonos to any location and will do the same in Delray Beach!
Elisabetta's features chef driven authentic Italian cuisine, using the freshest ingredients made in house or imported straight from Italy. House made Pizza, Pasta and Gelato are only the beginning. Enjoy our in house, dry aged Ribeye or NY Strip Steak or one of our many house cured Salumi's - both perfectly paired with one of our over 200 wines by the glass and bottle.
Le City Oyster & Sushi Bar est un restaurant de fruits de mer classique américain. Les fruits de mer du City Oyster arrivent frais chaque jour en provenance de fournisseurs locaux et de pêcheries de la région du Northeast. Le poisson arrive par avion chaque matin et est mis en filets dans les cuisines du restaurant. Certains des plats les plus populaires sont le filet de vivaneau à queue jaune, le crabe farci aux crevettes, le thon poêlé au saké et sésame, les pattes de crabe royal d'Alaska et les pâtes maison du jour. Les desserts savoureux, cuisinés sur place, vous mettront l'eau à la bouche. La carte primée des vins propose une vaste sélection, au verre ou à la bouteille. Le City Oyster offre aussi une terrasse aménagée sur le trottoir, au centre de l'action de l'avenue de l'Atlantique. Au City Oyster, c'est simple, frais et délicieux.
Réservez dès maintenant sur le site Web de l'établissement.
The Hampton Social is a coastal-inspired restaurant and bar in the heart of Delray Beach, Florida. Our menu features a variety of American cuisine, including seafood, steaks, salads, and pizzas. Enjoy our handcrafted cocktails, as well as a wide selection of wines and beers at our full bar. Whether you're here for brunch, lunch, dinner, or happy hour, The Hampton Social offers a memorable experience. Our spacious patio is perfect for enjoying the Florida sunshine and the lively atmosphere of Delray Beach.
Le Cut 432 est un concept steakhouse et bar moderne, garantissant une rupture bienvenue par rapport à l'atmosphère conventionnelle et étouffante de style « men's club », typique d'un steakhouse classique.
Cette expérience culinaire est la plus récente développée par les fondateurs branchés du Modern Restaurant Group, Brandon Belluscio et Brian Albe. Le steakhouse Cut 432 assure une expérience culinaire moderne et avant-garde, avec un intérêt particulier pour le bœuf provenant des meilleurs ranchs du monde et pour les producteurs artisanaux. Le chef exécutif primé, Anthony Pizzo, a inventé des plats qui rehausseront et raviront chacun de vos sens.
Avec cette « expérience ultime », dans un cadre tendance inégalé qui vous permettra de voir et d'être vu, le Cut 432 plaira aux passionnés et passionnées de la nourriture sophistiquée.
Vous bénéficierez d'un service exceptionnel, d'un savoir-faire extraordinaire à côté des tables, ainsi que d'un grand choix de vins rares et millésimés, originaires de domaines viticoles sélectionnés et prestigieux.
Offering brunch seven days a week, lunch, dinner, a late night menu and its signature over-the-top cocktail menu, every element of Sugar Factory American Brasserie has been designed to give guests an interactive experience filled with memorable moments. Named “The Most Instagrammed Restaurant in the United States,” Sugar Factory offers a variety of over-the-top eats, with options for any palette, including burgers, salads, pastas, colorful rainbow dishes, sweet and savory brunch options everyday, larger-than-life smoking goblets, Insane Milkshakes and more.
Taki Omakase is Delray Beach’s premier Japanese Omakase restaurant. We offer a curated 18-course chef’s choice menu - including traditional Japanese nigiri and cutting-edge, innovative seafood & wagyu dishes. We have 3 nightly seatings Friday & Saturday at 5:00, 7:00, & 9:00 pm. Tuesday-Thursday & Sunday we offer 2 seatings at 6:00 & 8:00 pm. Lunch seating available on Friday, Saturday and Sunday's at 12:30 pm. I understand Dinner Omakase is $160 per person + tax & gratuity. Lunch Omakase is $80 per person + tax & gratuity. A deposit of half the Omakase ($80 at dinner $40 at lunch) is required to book and will be applied toward the bill. ***Any changes or cancellations occur WITHIN the 24 hour period of your reservation day and time will forfeit your deposit/refund. ***All guests must consume raw fish. We cannot accommodate vegan or vegetarian restrictions.
A place where whimsy and gastronomical delights go hand in hand, The Office is a modern American Gastropub... A place that is comfortable where the food is as important as the drink, not quite a bar and not quite a restaurant, The Office is offering a casual-meets-refined atmosphere that welcomes beer drinkers and wine snobs, non-fussy eaters and foodies alike. The Office is a charmed neighborhood watering hole.
In Lebanon, food is an essential part of all family and social gatherings, with bold flavors, colorful vegetables, and vibrant proteins fresh from the marketplace. Prepared simply and with passion, our cold and hot mezze, various grilled meats, kebabs, fresh seafood, and creative homemade desserts offer something for everyone, including an abundance of vegan and vegetarian dishes.At Amar, small plates are meant to be shared, and we encourage you to soak up the aromatic spices and herbs of the Mediterranean and the Levantine coast with our handmade pita bread baked fresh in our wood-burning oven. Inspired by the creative souls who embrace old cultures and new experiences, our cozy space is the perfect mix between rustic and refined, the nostalgic and modern. Owners Nicolas and Susanna Kurban and their attentive staff invite you to linger over a meal and experience their genuine hospitality.
Le Park Tavern est un restaurant de quartier se concentrant sur des produits frais de la ferme, une cuisine préparées de A à Z, des bières artisanales, des cocktails de saison et des vins de petites productions. L'origine des ingrédients est fournie pour vous assurer qu'ils sont véritablement locaux, durables, et proviennent des meilleurs producteurs. La source d'approvisionnement est transparente, informant que les produits viennent bien des meilleurs agriculteurs, pêcheurs et éleveurs. Le Park Tavern prépare tout sur place que ce soit le pain, les charcuteries, les condiments, il ne fait aucun compromis sur la qualité et l'intégrité des aliments.