Niché dans un quartier résidentiel de la rue Mission Street, à trois pâtés de maisons au nord de l'avenue Ocean, le restaurant L'Escargot - Carmel est un morceau de la vieille ville, fondé en 1958 par Yvan Nopert et sa famille. Le chef - propriétaire Kericos Loutas continue la tradition de la bonne cuisine de campagne française avec un service amical personnalisé. Lieu de prédilection des locaux pour un repas gastronomique décontracté dans une ambiance romantique, l'établissement L'Escargot vous propose une alternative à « l'expérience touristique ». Son menu change fréquemment, de même que ses promotions. Chaque soir, vous pourrez profiter d'un menu de bistro de trois plats à prix fixe.
Le Grasing's, situé dans le centre-ville de Carmel-by-the-Sea, se trouve sur la côte Pacifique, dans le comté de Monterey, en Californie. Il est implanté à 193 km au sud de San Francisco, à 112 km au sud de San Jose et à 563 km au nord de Los Angeles.
Kurt Grasing et Narsai David, chefs connus et partenaires, ont vraiment créé un bijou. Décoré dans des tons chauds avec des œuvres d'art moderne, le Grasing's affiche un cadre festif et intimiste. Le service amical et professionnel, la carte des vins primée ainsi que les cocktails saisonniers aux ingrédients frais, locaux et durables ne sont que quelques-unes des raisons pour lesquelles le Grasing's reçoit toujours des critiques dithyrambiques de la part de la presse.
Our cuisine features beautiful specialties from France, Italy and Spain. The dishes are rich in color and flavor.PortaBella is picturesque: awarded First Prize for Beautiful Flowerscaping from the Carmel Garden Club.The ambience is stylish and romantic, the setting historic
Depuis 1980, l'Anton & Michel est reconnu pour sa véritable excellence dans l'art de la gastronomie. Suite au réaménagement intérieur complet réalisé en 2013, il dispose d'un ensemble d'ouvrages en pierres et d'un salon agrandi. Les baies vitrées offrent une vue à couper le souffle sur la Cour des Fontaines. Le magazine Zagat Survey dit de ce restaurant qu'il est un « hymne à l'élégance immuable des restaurants de Carmel ». Avec les changements et les touches contemporaines apportés aux menus, le service parfait à table et les spectaculaires desserts flambés restent toujours à l'honneur. Comme cité dans le Wine Spectator, l'Anton & Michel est « probablement la meilleure expérience culinaire proposée dans le centre-ville de Carmel-by-the-Sea ».
Do you love Italian food? A world famous restaurant executive chef says it all by saying, “the best meals in California are at Carmel Bistro Giovanni!” An artful, romantic setting with an international wine list and amazing cocktails. Try some of our specialties: the "Mamma Mia" features mouth-watering meatballs with pasta and southern Mediterranean-spiced sauce, Veal Osso Bucco, Lamb Shank, steaks, and a plethora of seafood including halibut, salmon and sand dabs! For our gluten-free guests, we can also provide gluten free pasta and bread. *Patio availability depending on weather. We do have plenty of heat lamps but do not have covered tables outdoors. Please understand this when booking.* For parties of 6 or more we require a credit card to hold your table with a 24 hour cancellation policy, $25 per person will be applied to your credit card for late cancellations and no shows. *We have a $30 corkage fee for a standard size bottle (750 ml.) 2 bottle maximum per table.
Dametra Cafe is a casual Mediterranean restaurant. Here, diners can expect high-quality healthy food delivered quickly in a relaxed atmosphere. The decor and styling of the dining room is distinctly Greek, specifically like one of the many coastal cities that the country is known for. Between that and the hearty portions and prompt service, Dametra Cafe sits nicely between an upscale restaurant and quick-service places.Dametra's Cafe features primarily Greek cuisine, with some Italian and Spanish thrown in for good measure. Appetizers include hummus with pita bread, fried calamari, grilled jumbo prawns and steamed mussels in a white wine and garlic sauce. The meals are split between sandwiches, pasta and entrée offerings and features dishes such as shrimp and crab ravioli, a salmon burger with red onion and tomatoes, lamb shish kebab and a Greek style lamb shank with rice pilaf and fresh vegetables.
Il Fornaio signifie « le boulanger » en italien. Situé dans le centre-ville de Carmel, l'Il Fornaio offre une expérience culinaire authentique et unique, ainsi qu'une carte des vins qui a obtenu le prix d'excellence par Wine Spectator en 2007. Savourez des viandes rôties au feu de bois et grillées, de la volaille et du gibier, des pâtes faites maison et importées, des pizzas cuites au four à bois en chêne, des salades fraîcheur et des soupes maison, des antipasti et une vaste variété de desserts renouvelés chaque jour et préparés sur place.
Message de confirmation de réservation : Merci d'avoir choisi l'Il Fornaio - Carmel. Si vos plans changent, veuillez penser à nous en aviser. Nous sommes impatients de vous servir! Grazie e Ciao.
**LUNCH ONLY M/T/TH/F STARTING AT 11:30AM- CLOSED SAT/SUN****HOLIDAY LAMB TAKEAWAY AVAILABLE ON WEDNESDAYS**We are located in CARMEL, CALIFORNIA, USA. Reservations are only available through OpenTable up to 3 weeks in advance. Intimate indoor dining room can accommodate parties up to 4 guests- Menu changes seasonally- see website for current menu.Le Soufflé is a fine dining restaurant serving a traditional French soufflé lunch menu. Everything is exclusively prepared by our Executive Chef/Co-Owner creating a very unique and finely crafted dining experience. The wine list offers a selection of wines from exquisite boutique producers in France and are all available by the glass or bottle. Our guests can look forward to an elegant escape when they step into our intimate and luxurious dining room. We are located on Dolores Street, just two blocks off Ocean Avenue in the beautiful village of Carmel-by-the-Sea.
Reservations accepted for dinner only.Fifty eight years ago, Elaine and Pierre Boissiere established their eponymous restaurant at its current location, years before Carmel Plaza shopping center was built around it. They sought to offer the city of Carmel-by-the-Sea a relaxing and comforting venue modeled after a European chateau where tables are thoughtfully spaced and fresh flowers, fireplace, candles and soothing musical notes are integral part of the dining experience. The ambience sets the tone for French country food served with a great deal of care for detail and pastries baked daily on premises. It is a testament to their far sightedness that Patisserie Boissiere Restaurant continues to fulfill their vision to this day.