Since the opening of their acclaimed Restaurant Nicholas in 2000, Chef Nicholas Harary and his wife, Melissa, modernized the concept of fine dining. This mainstay of Red Bank garnered some of the industry’s highest praise, including 15 straight years as Zagat’s highest-rated restaurant in New Jersey, a 4-star review in the New York Times, and a position on several national “best restaurant” lists.Now, with Barrel & Roost, the couple strips off the white tablecloths and serves up a bold new menu: made-from-scratch food that’s crazy-delicious, yet entirely accessible any night of the week. Set in a newly redesigned modern farmhouse interior, Barrel & Roost is just the place to enjoy Chef Driven Comfort Food with family, old friends, or a grab a drink at the bar for date night!
Depuis 1917, la famille Bahrs sert des fruits de mer frais, des gros homards et des steaks de choix à des convives heureux de partout dans le monde. On y célèbre l'Oktoberfest de septembre jusqu'à novembre. Situé à l'entrée de Sandy Hook National Seashore, le Bahrs Landing dispose de 37 baies vitrées avec vue sur la rivière Shrewsbury et l'océan Atlantique. En plus, on peut souper sur la terrasse. Un des véritables établissements emblématiques de la côte du New Jersey, il est vraiment l'expérience de fruits de mer à vivre. Le Bahrs Landing offre du poisson frais, du homard, des palourdes et des huîtres. Le tout pris à la fois chez des fournisseurs locauxl et pris dans les eaux lointaines. De nombreux éléments du menu sont servis traditionnellement, simplement, tout en fraîcheur et en abondance. Ne manquez pas l'Alaska King Crab Harvest Fest le vendredi. Les présences célèbres au fil des ans incluent, Frank Sinatra, Joe DiMaggio, Mel Tormey, le président Eisenhower, John BonJovi. Dîners et soupers servis 7 jours par semaine. Toujours beaucoup de places disponibles pour les grands groupes. Bars à l'intérieur et à l'extérieur. Karaoké vendredi et samedi, musique en direct.
Renovation in progress! Restaurant will be closed until October 22nd. We will reopen Wednesday, October 23rd and look forward to seeing you then!Victory Park Tavern is proud to serve Seasonal American Cuisine. We are located in Rumson, NJ, on the corner of River and Lafayette. For our current menu, log on to our website at victoryparktavern.com and click 'Menu + Online Ordering'.All reservations are for indoor tables only. Outside tables and bar seats are first-come, first-serve and are not reservable.
Bienvenue sur le nouveau restaurant Rum Runner, reconstruit, redessiné, et re-imaginé ! Même si beaucoup de choses ont changé au fil des ans, nous cherchons toujours à proposer à votre famille et vous-même la même expérience dont vous vous souvenez et que vous aimez. Comme toujours, nous vous proposons une cuisine exquise, du vin et des boissons créatives accompagnés de divertissement en direct. Nous sommes impatients de vous accueillir !
L'atmosphère et l'expérience de New York sont enfin parvenues à traverser le fleuve Hudson pour rejoindre le centre du New Jersey. La cuisine innovante du Char Steakhouse propose uniquement les meilleurs tranches de bœuf de qualité, maturé à sec, ainsi que du poisson livré tous les jours. Vous prendrez vos repas en admirant la vue sur les paysages depuis les hautes fenêtres. Les murs et le plafond en acajou confèrent à ce restaurant une ambiance authentique de steakhouse inégalée dans le monde de la restauration du New Jersey. Parmi ses détails uniques, il possède quatre cheminées modernes, premières de leur genre, et un mur d'eau incurvé débordant de sérénité dans la bien-nommée Rain Room (salle de la pluie). Vous pourrez déguster 7 tranches de bœuf maturé à sec de la première qualité, ou savourer des huîtres et un colossal crabe bleu dans le bar à aliments crus. Les places du lounge sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi. Les réservations de soirées peuvent se faire aux banquettes voûtées jusqu'à 12 personnes. Le personnel expérimenté et hautement qualifié montre sa chaleur et son hospitalité lors de l'accueil des clients. Le tout à des prix que vous n'auriez pas imaginé possibles.
Le Robinson Ale House présente les caractéristiques d'une taverne des années 1930 et 1940, mais avec une touche et un menu modernes. Il propose des bières artisanales et des hamburgers inventifs.
Pazzo est un nouveau restaurant italien à Red Bank servant des spécialités de la cuisine traditionnelle, ainsi que plusieurs recettes familiales uniques et d'autres plats créatifs.
(Online reservations for 5 or more, please call us)** 2 hour min required for Pre Count Basie show reservations. The classy and elegant Buona Sera is located in Red Bank area of New Jersey. The dining room is gorgeous with carefully planned details and decorations that add a sense of refinement to the restaurant. You can also host an event or party in the Wine Cellar or Tuscan Room. Catering services can be ordered for in-house reservations as well as for outside events. Buona Sera is a full service bar and restaurant, and our menu is quite extensive, giving you a lot of lunch and dinner options to choose from. Start off with one of the large and flavorful appetizers, then continue to the main course. Entrées at Buona Sera include pasta, veal, choice steaks, chicken, pork chops, various types of ravioli and seafood. Veal chops from this restaurant are some of the most popular dishes on the menu and are worth trying.
Triumph Brewing Company, founded in 1995, is a full service restaurant and brewery with a seasonally changing gastro-pub menu driven largely by local farms. One guest described us as, "Upscale yet laid back. Cool but cozy. Refined but not pretentious." We're still blushing! We have live, original music Thursday- Sunday - never a cover charge and never a cover band. We have an outdoor patio for drinks and dining where dogs are welcome.Conveniently located on Bridge Avenue just in front of the acclaimed Two River Theater, a 2 minute walk from the train station and a 5 minute walk to the Count Basie Theatre. There is ample, free garage parking directly behind Triumph.
Monticello’s Philosophy Advocates of a true Mediterranean diet and clean eating.From the vine to your table!!At Monticello’s we strive to provide you with the best and freshest ingredients possible.This philosophy compelled us in 2015 to create our own organic garden that’s grown on site, and available from June to October. Additionally, to ensure freshness our premium quality meats and seafood are selected daily.Our promise to provide the best and freshest ingredients means serving Non-GMO, non-processed foods, hormone-free / antibiotic-free chicken, grass fed meat, free-range eggs, fresh wild caught seafood, organic produce, all-natural pork, and fresh natural homemade and degreased stocks.Foods of premium quality remain the hallmark of our commitment to our guests.Gluten free choices are available.