Destination culinaire idéale, le Rats Restaurant vous accueille pour une escapade apaisante et exotique avec une cuisine délicieuse, une vue spectaculaire et une ambiance élégante. Reconnu pour le légendaire style divertissant du classique pour enfants de Kenneth Graham, « Le Vent dans les saules », le Rat's Restaurant est conçu pour vous donner l'impression d'être entré dans un village rappelant le peintre impressionniste Claude Monet de la ville de Giverny. Dès votre arrivée sur les lieux, vous saisirez pourquoi ce très charmant restaurant est parfait pour un repas, une fête et un événement d'affaires. Vous apprécierez, entre autres, les cheminées rustiques, la cuisine française de terroir, les cocktails artisanaux de saison, ainsi qu'une liste éclectique de bières et de vins. Considéré comme l'un des restaurants les plus romantiques de la région, le Rat's a été nommé « Restaurant le plus Romantique » par le Philadelphia Magazine. Le restaurant et traiteur Rat's est fièrement géré par Stephen Starr Events.
Le Toscano Ristorante se trouve dans l'historique ville de Bordentown, dans le New Jersey.
La mission du Toscano Ristorante est simple : vous faire découvrir les saveurs de l'Italie dans un cadre convivial, propre et douillet. Dégustez des cocktails ou un verre de vin avant et après votre repas dans le bar confortable.
Our refined selection of seafood, steaks, and house-made pastas is the best of the best, and our fare is served with impeccable finesse, elegance, and care. Executive Chef Maurizio Peccolo crafts high-end, authentic Italian dishes with modern precision and flair. The culinary traditions of the region from which LUCCA takes its name serve as the inspiration for all our offerings.Fine wine is ever flowing at Ristorante LUCCA, and our ample library boasts exclusively Italian wines that are expertly curated by our Sommelier Daniel Bossi. The top-tier nature of our wine program is made evident by our proud position as the only restaurant in the state to be fully endorsed by the Caterina de Medici Society. As you take in the opulent ambiance, world-class décor, and patrons donning their finest, you’ll feel as though you’ve gone back to a time when the caliber of dining was worthy of emulation.Difficulties with reservations? Please call Managing Partner William Burris at (609) 980-5555.
Seasons 52 est un bar à vin et grill au menu saisonnier qui s'inspire des produits locaux offerts par des agriculteurs du coin. Seasons 52 juxtapose des ingrédients qui sont au sommet de leur fraîcheur à du matériel de cuisine rustique tel que le four en briques et le grill à bois de chêne et de mesquite qui fait ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est agrémenté d'une carte évolutive de plus de 100 vins internationaux dont 52 sont disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées le week-end.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, Seasons 52 propose un emplacement idéal pour animer votre événement privé ou semi-privé. Une Table d'Hôte est disponible pour les petits groupes ou les évènements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez www.seasons52.com
Welcome to Jules@Market BYOB, an Ocean to Table Seafood and Fish House located in Bristol Borough, PA. Offering sustainable seafood options in a modern upscale yet welcoming atmosphere. Chefs Julia Soto, Sam Ball & Robert Williams aim to combine innovative and classic cuisine with a focus on ethically and sustainably sourced seafood and local produce. Offering new oyster and seafood options weekly & an ever changing seasonal menu awarded Best Seafood by Philadelphia Magazine 2019. Outdoor Dining Available As of April 12, 2024Outdoor Dining is Weather Permitting. Outdoor Dining Bookings will not guarantee you a table indoors if weather turns bad. Please call to make outdoor bookings for larger or special parties.We respectfully request no large coolers or excessive hard alcohol.
Trattoria A trattoria is an Italian-style eating establishment that is generally less formal than a ristorante, but more formal than an osteria. Seasonal We refuse to compromise on quality in our restaurant. That's why our high-quality ingredients are always fresh and locally sourced.
In 1999 our dream to let people experience our passion and love for food came true. Since then our menu has evolved year after year through additions of our creative recipes. We pride ourselves on having developed a contemporary Italian cuisine, which focuses on the quality of ingredients while revisiting traditional Italian flavors.Open the rod iron gate to a lit dining area and be awed by the beautifully hand painted murals that bring you closer to our Italian culture.From our wood fire pizza to our signature Black Angus NY strip steak, you'll discover that our dishes are a feast for all of your senses.Bring your family and friends to join our family. Experience the pure pleasure of savoring a meal, down to the very last taste.
Welcome to Iron Hill Brewery & Restaurant, where you'll find fine handcrafted beers, creative yet informal cuisine, and friendly, attentive service in a casual, upscale atmosphere. We're passionate about producing distinctive, full-flavored handcrafted beers, accompanied by fresh–from–scratch New American cuisine in a comfortable, casual atmosphere. Our goal has always been to provide food and beer that is inspired, consistently crafted and presented by a knowledgeable and courteous service staff.