Le Makoto, le nouveau restaurant japonais de Stephen Starr, est situé dans le prestigieux Bal Harbour Shops. Il propose un menu japonais moderne avec des sélections de sushis, des mets japonais contemporains et des plats « robata », cuits sur charbon (binchōtan). Une carte des boissons fabriquées à la main saura accompagner vos plats, Il est possible de réserver des places en salle à manger et au bar à sushis. La terrasse extérieure fonctionne sur le principe du premier arrivé, premier servi.
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
A unique 'Chef-Driven Kosher' concept curated by Chef Ben Siman Tov that adheres to old world traditions with new world preparations and platings. Located just steps from the luxurious Bal Harbour Shops, Neya is a perfect spot to sit down for cocktails and shareable bites after a day of shopping and taking in the area’s offerings. The space has a casual-chic energy and exciting vibes. The tempting flavors of juxtaposed Mediterranean and Middle Eastern are uniquely Israeli, prepared by an Israeli-native executive chef with an extensive knowledge and fluency in the cuisine. Please note our dishes are sure to impress.
The Harbour Grill is a steak and sushi restaurant in Miami Beach, Florida. The creative menu consists of popular seafood dishes, including pizza sushi with tuna or cooked seafood, coconut shrimp tempura and hamachi tiradito. The Harbour Grill menu also consists of traditional steakhouse meals including Boston steak, grilled chicken cilantro, veal chops and Texas smoked ribs.
The Harbour Grill is a high-end restaurant decorated with brick accent walls, contemporary chandeliers, leather seats and dark wooden tables. This décor, when combined with the decadent menu offers guests with an elegant and classy atmosphere to enjoy. In addition to the beautiful dining room, patrons are also welcome to have their meal outside, on the patio.
Situé dans la cour du rez-de-chaussée, le Cecconi's Miami Beach est un restaurant classique italien moderne qui est ouvert au public pour le déjeuner, le dîner et le souper sept jours par semaine. Originaire de Venise et avec des établissements à Londres et à West Hollywood, le Cecconi est devenu une destination acclamée par la critique qui met en vedette une cuisine simplement préparée inspirée des vénitiens.
La conception du restaurant comprend d'antiques planchers verts comme le Nil, faits de tuiles dénudées, une gracieuse terrasse au jardin avec des arbres "Silver Buttonwood" munie d'un auvent rétractable pour une impression d'intérieur à l'extérieur. Le Cecconi offre une expérience culinaire élégante et décontractée pour les membres et les invités avec le célèbre chef exécutif Sergio Sigala.
Situé à Miami, ce restaurant Nobu, célèbre chaîne de restaurants japonais de renommée mondiale réputée pour sa cuisine innovante, apporte une belle touche d'exaltation au sein de l’emblématique Eden Roc Hotel.
La carte comporte des plats caractéristiques du chef Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Miami comme le risotto de homard ou les huîtres et oursins revisités. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
Le Hakkasan est reconnu comme étant le concept novateur qui a changé à lui seul le visage de la cuisine chinoise au Royaume-Uni. Depuis 2003, le Michelin fait de cet emplacement de Londres l'endroit qui établit la norme pour la cuisine chinoise et la haute conception du design intérieur. Le Hakkasan à Fontainebleau propose des classiques cantonais traditionnels et des spécialités de la maison réinterprétées pour un palais contemporain, non-conventionnel.
Pour compléter la carte des vins, il y a un droit de bouchon de 30 USD, soit environ 40 CAD (750 ml) pour deux bouteilles et de 70 USD, soit environ 92,50 CAD pour toute bouteille supplémentaire (750 ml).
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Sun, surf, sushi at Sushi Bichi, celebrating the culinary coastlines of the world’s most vibrant cultures in a beautiful, tropical Miami Beach location adjacent to the ocean in a serene, lush outdoor setting.Executive Chef Byron Alabado and Executive Sushi Chef Shoyo Iida craft meticulous sushi, fire-cooked street skewers, inventive small plates and large entrees, plus fresh raw bar, ceviches & tiraditos that echo the authenticity of Japan, The Philippines, Mexico, Peru, Brazil, Israel and The West Indies.A 360 degree bar features fresh handcrafted Bichi cocktails, premium Japanese sake, wonderful wines and Champagnes, and an international beer selection. Guests are greeted by a ceremonial Japanese torii gate - after passing through, the ordinary world is left behind, symbolically marking the transition from the mundane to the sacred.We are an outdoor Restaurant. Sushi Bichi reservation bookings are subject to weather conditions. Most of the restaurant is not under cover.