Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York State

Meilleurs restaurants branchés à Pound Ridge

Prix
Type de cuisine (20 sur 21)

15 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Elm Restaurant
4.7
Exceptionnel(852)
Prix : cher
• Américaine • New Canaan
Réservé 23 fois aujourd'hui
Welcome to Elm. Here in the heart of New Canaan, CT., we believe that great meals start with the best ingredients, friends, family, (and of course), our favorite wines. In our charming neighborhood restaurant, we serve seasonal American dishes, inspired by elm’s farmers and fishmongers, and on occasion, a far away place. Elm is the showcase for the inventive and seasonally inspired cuisine. You can enjoy our daily changing a la carte and chef's tasting menus in all of our distinct dining areas...our beautiful bar, the elegant dining room, at the chef's counter with a view of the kitchen, or we can customize a private dining event at our 14-seat chef's table. Come celebrate the bounty of the season with us.
Photo du restaurant Farmhouse at the Crossroads
4.4
Génial(420)
Prix : cher
• Américaine • Stamford
Réservé 26 fois aujourd'hui
Earth. Air. Fire. Water. The four original elements that we needed to survive. The Farmhouse at the Crossroads is a celebration of almost 150 years of old and new cuisines, traditions, and culture. Set in 4 separate dining rooms, you may find yourself surrounded by the beauty and sounds of nature in the earth room, or relax in the dark romance of the flickering flames dancing on the rock walls of the fire room. The Air room is alive with movement and light for a simple, elegant experience, while the water room will whisk you away with its waterfall and inspired decor. Our seasonal, upscale food consists of the very best ingredients and are sourced locally wherever possible. Relax and unwind as our culinary team, takes you on a refined and whimsical journey of worldly delicacies. Enjoy our 35-foot bar by our fireplace where our artisanal craft cocktails are inspired by the regional flavors and seasons and our extensive wine and liquor list can satisfy the most complex of palettes.
Photo du restaurant The Inn at Pound Ridge by Jean-Georges
4.5
Génial(4490)
Prix : raisonnable
• Américaine • Pound Ridge
Réservé 2 fois aujourd'hui
Visitez le site web pour en savoir plus sur The Inn at Pound Ridge par Jean-Georges au http://www.theinnatpoundridge.com/. Le chef Jean-Georges présente son tout dernier projet, un restaurant élégant et décontracté installé dans la ville pittoresque de Pound Ridge, New York. Jean-Georges cultive sa passion pour la cuisine de saison conçue selon le principe « de la ferme à la table », avec des ingrédients de la vallée de l'Hudson et de la Nouvelle-Angleterre. Construit en 1833, le bâtiment qui était d'abord une résidence a été converti plus tard en auberge. Il a été soigneusement rénové afin de préserver autant de matériaux d'origine que possible, y compris ses quatre cheminées encore fonctionnelles. Thomas Juul-Hansen a conçu l'intérieur du restaurant avec une sensibilité moderne et rustique, en y incorporant du zinc et du marbre, des éléments de pierre et du bois récupéré. L'éclairage du restaurant, astucieusement conçu par Hervé Descottes, emploie des ombrages sur papier et des lustres Edison pour y créer une chaleur conviviale.
Photo du restaurant Moderne Barn
4.7
Exceptionnel(4455)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Armonk
Réservé 43 fois aujourd'hui
La famille Livanos, qui possède également l'Oceana et le Molyvos à Manhattan, ainsi que le City Limits à White Plains, a ouvert le Moderne Barn dans sa ville natale d'Armonk en 2010. Ce restaurant américain comporte une grande cave à vins. Vous pouvez amener vos propres vins mais un droit de bouchon de 45 USD sera facturé. Pour votre prochaine occasion spéciale, renseignez-vous sur nos chambres privées. Nous serons heureux de vous donner toutes les informations nécessaires. Pour les restrictions alimentaires, merci de contacter directement le restaurant par téléphone. Options Moderne Barn
Photo du restaurant The Benjamin - Ridgefield
4.5
Génial(272)
Prix : cher
• Americaine Française • Ridgefield
Réservé 25 fois aujourd'hui
The restaurant is named after America’s most famous founding father, Benjamin Franklin. While he was pinnacle in America’s birth, he also became the first ambassador to France. While on trips to Paris, he would wine and dine with the best of them and when he returned, he would bring back the French culture, food and wine, and share it with our new nation. Dishes like Potato Lyonnaise and Crème Brulée were the first of his favorites he shared with America. The Benjamin reflects that bridged gap between the two countries’ cultures. The restaurant and bar is french-inspired, but uniquely American. It sits in Ridgefield's historic district in a 1875 house, but the interiors are modern, elegant and new. Chef prepares dishes like Mussels, Foie Gras, Shrimp Toast, Chicken, Halibut, Duck, and more.
Photo du restaurant Taproot - South Norwalk
4.8
Exceptionnel(151)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • South Norwalk
Réservé 10 fois aujourd'hui
Taproot is globally inspired and locally sourcedNominated for Connecticut’s Best restaurant by the Connecticut Restaurant Association, Taproot offers a chef driven menu with local ingredients in a down to earth setting.Chef-Driven. Local.
Photo du restaurant Gallo Ristorante
4.8
Exceptionnel(1154)
Prix : raisonnable
• Italienne • Ridgefield
Réservé 17 fois aujourd'hui
At Gallo, we take our time to source the best ingredients so we can craft outstanding and authentic Italian Cuisine; right down to the tomatoes in our sauce and the oil in our pans. Whether you spend time in our dining room for an amazing meal with family or friends; or just stop by for a quick bite at our bar; you'll have an amazing experience each time you step into Gallo Ristorante. Our MOTTO: Eat Well, and Live Long: time is on your side.Our Owner: Raffaele Gallo began immersing himself in the hospitality business at age 16 on his native island of Capri. At age 24, he came to the US and continued building his reputation for quality in management, service, and product, working his way from Florida to New York and finally to Connecticut. Step-by-step, for over 22 years, Raffaele has passionately and energetically developed the Three Points Group business, including its successful restaurant series. He is a resident of Ridgefield, CT, where he operates Gallo.
Photo du restaurant The Capital Grille - Stamford
4.8
Exceptionnel(2526)
Prix : très cher
• Grillade • Stamford
Réservé 26 fois aujourd'hui
Vous êtes cordialement invité à souper, à boire un verre et à être ébloui au Capital Grille. Dégustez un steak de renommée nationale (vieilli à sec et coupé à la main par le boucher du restaurant), des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle, soigneusement préparée par le sommelier du restaurant, comptant plus de 350 bouteilles différentes de partout dans le monde. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois, dans une salle à manger confortable et raffinée, ou organisez un événement sans faille dans une salle à manger privée, aménagée avec un équipement audiovisuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi gastronomique vous attendent au Capital Grille.
Photo du restaurant Terra Gaucha Brazilian Steakhouse - Stamford
4.8
Exceptionnel(703)
Prix : cher
• Brésilienne • Stamford
Réservé 31 fois aujourd'hui
Terra Gaucha is a classic Churrascaria (Brazilian Steakhouse) serving various of cuts of beef, lamb, pork, chicken, and seafood all expertly prepared and served by our Gaucho Chefs. The meats are served Rodizio style, meaning all of the grilled meats are presented and carved table-side from large skewers piping hot off the grill. To complement the succulent meats, we offer a large selection of cured meats and imported cheeses, fresh vegetables, and authentic Brazilian hot sides in our gourmet salad bar area. Located in the heart of downtown at the Stamford Town Center, Terra Gaucha brings the best of Gaucho cuisine and hospitality delivered with a guest-first approach.
Photo du restaurant Tequila Escape - Ridgefield
4.3
Génial(495)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Ridgefield
Réservé 18 fois aujourd'hui
Our mission is to deliver a unique Latin Fusion dining and drinking experience. Tequila Escape takes great pride in our menu offerings of food creatively and freshly prepared to order from sustainable, organic, wild caught, and grass-fed and local sources. Every drink is meticulously crafted using only the freshest juices, fruits and quality ingredients. All in service to our ultimate objective: unqualified fulfillment of our guests' heart and soul. Our goal is to excite and delight each and every guest with our innovative food and drink offerings, and attention to personalized care and service. We are open daily for lunch and dinner. We also are available to cater both on and off-site events.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable