Dear customers:Starting from 03/01/2024, we will be adjusting our Omakase pricing as following:Omakase Bar seating: $98 per person will be 15 courses, $138 per person will be 18 courses.Table Tasting Menu (not on bar): $88 per person will be 15 courses.Our Omakase reservation is available for four rounds each day: 1pm/5pm/6:30pm/8pm,each round will be one hour and half.If you want to reserve an Omakase bar seating, please go to the "experience" section and select the time slots that you would like to reserve (1pm/5pm/6:30pm/8pm),which will be the only reservation for our Omakase bar seating.All other reservations will be for our regular dine in table/ regular table Omakase tasting menu. Please double check before making reservations.We will be communicating through SMS and/or e-mail with customers about their opentable reservation, so please make sure that either the phone number or the e-mail address is correct when you make the reservation.Masaaki management team.
The place to meet, eat and enjoy the finer things in life. Specializing in 21 day dry aged USDA Prime meats, Kobe beef, Australian lobster tails and offering a wide array of seafood and wines. Join us for our old world charm and impeccable service. Some of our reviews; The New York Times 3 Stars "This steakhouse leaves no item overlooked...."- Crain's "New York's best pocket-sized steakhouse..."- Daily News 4 Stars "...outstanding service and excellent food that is imaginatively prepared..." - Zagat Survey "Mouth watering steaks...a true gem...a friendly staff..." - "Wine Spectator Award of Excellence"- "5 Star Diamond Award from the American Academy of Hospitality Sciences" - Newsday 3 Stars "a handsome slice of a restaurant...Queen's best steakhouse..." William Jack Degel honors his Godfather, the proprietor of Jack's, a 1930's prohibition-style Victorian speak-easy. At Uncle Jack's, where the motto is "Customer is King,” his legend lives on.
Selon Newsday, le Christos, situé à Astoria, est un steakhouse qui sait combiner le style et la substance. Pour sa part, le Zagat écrit: «Le top-of-the-line surf-n-turf servi dans ce superbe steakhouse est incroyable et ça vaut le coup de traverser le pont pour s'y rendre." La "vaste sélection de viandes vieillies à point est préparée à la perfection" et rehaussée "d'accompagnements grecs traditionnels."
Depuis près de trois décennies, le Il Toscano est connu pour prendre des ingrédients frais de saison et les préparer à la façon somptueuse de la cuisine du nord de l'Italie.
Got a craving for Cajun fare in true New Orleans fashion, then come on down to Bourbon Street in Bayside, Queens and satisfy those cravings. Feast on mouthwatering Chicken & Shrimp Jambalaya, Murphy's Pasta or Spicy Cajun Sampler and it will feel like you are sitting on the streets of the French Quarter itself. Try our seasonal signature cocktails at our main bar or Rooftop Lounge and enjoy the beautiful sunset all year round with fully retractable roof and heated in the winter months. Awarded Best Brunch on a Budget by the NY Post, come in on Saturday or Sunday from 11:30-3pm for Bottomless Brunch Cocktails for only an additional $20 for two hours with purchase of Entree.Our Magnolia Room is open and available for Private Parties of all kinds. Completely private located on our 2nd Floor and can host anywhere from 30 to 150 guests.RESERVATIONS ARE ACCEPTED FOR OUR FIRST LEVEL DINING ROOM ONLY.OUR ROOFTOP AT BOURBON STREET IS UPON REQUEST AND WILL BE ACCOMODATED ACCORDINGLY.
You’ll want to put this stylish Queens addition in your personal hit list. The ambiance gives a Manhattan cool vibe with unique greek small plates & signature cocktails. The bar’s still the best place to be, whether you’re in a pair or dining solo. Catch our live Dj & celebrate date night, friends night out, & even brunch in our garden. This is everything anyone could want from a New York hot spot right in the heart of Queens.
Situé dans le quartier de NoHo, le BONDST est un restaurant tendance de centre-ville présentant un décor intérieur chaleureux et minimaliste. Il propose une cuisine japonaise moderne aux influences européennes et asiatiques. Le BONDST a gagné le prix du public Citysearch en 2007 et 2008 pour le Meilleur Sushi de New York, ainsi que le prix du public 2008 du Meilleur Martini de New York.
Merci d'avoir choisi le Carmine's Midtown. Situé au cœur de Times Square, sur la 44th Street entre la 7th et la 8th Avenue, ce restaurant de style familial offre un excellent rapport qualité-prix à ses clients avec ses nombreux plats issus de la cuisine du Sud de l'Italie. Les portions sont gargantuesques et rappellent un festin typique des mariages italo-américains. Les plats d'antipasti, de pâtes, de fruits de mer ou de viande, et bien sûr les desserts sont tous faits maison et constituent des classiques de chez Carmine's. Ils sont tous destinés à être partagés entre amis et en famille. Lorsque la bonne nourriture et le bon vin sont jumelés à un service sympathique et compétent, les résultats sont magiques. Toute l'équipe souhaite que chaque jour soit comme un dimanche après-midi passé chez grand-mère !
Le STK allie avec talent deux concepts, à savoir un steakhouse moderne et un lounge chic. Le grand coin salon central arbore des banquettes en cuir de couleur crème et du carrelage à la texture de crocodile. Il est entouré d'une salle à manger surélevée pour un repas plus formel. L'éclairage théâtral illumine chaque table, tandis que des miroirs fumés vous permettront d'apercevoir le reste du cadre pendant que le DJ crée une ambiance énergique dans l'ensemble de l’établissement. Le STK Meatpacking est situé au cœur du Meatpacking District de New York et reste l'établissement phare de la marque. Bradley Day, le chef exécutif, est à la tête de la cuisine de ce restaurant aménagé sur 4 étages. Comme prévu, le steak est l'attraction principale. Le STK propose plusieurs coupes de viande (petites, moyennes et grandes), des produits élevés naturellement et des entrées à base de poisson frais du marché. Les autres spécialités incluent notamment les truffes frites au parmesan, les hamburgers miniatures, le pudding de maïs sucré et la salade de crabe Jumbo Lump.