black & blue Steak and Crab sets the bar for the New American Steakhouse; elegant yet unpretentious, sophisticated yet approachable. b&b offers an inventive design and an unparalleled, vibrant ambience for you and your guests. Our inspired cuisine coupled with our gracious hospitality is perfect for your special occasion dinner, night out with friends, family gathering or executive business event. black & blue also offers a variety of private rooms and tailor made menus for large groups. We would be happy to help plan your next business meeting or celebratory function. Whether it’s an intimate party, a lavish reception, or an important business meeting, you can be certain the black & blue experience will be effortless and memorable. The Club Room accommodates up to 60 guests for a sit-down meal. The Board Room accommodates up to 16 guests for a sit-down meal. The Swordfish Room accommodates up to 30 guests for a sit-down meal.
Delmonico’s Italian Steakhouse offers unforgettable meals in an equally unforgettable atmosphere. Our guests enjoy the Italian-themed music with plenty of Frank Sinatra and the Rat Pack; the caricatures on the walls; the big-city feel; and the warmth of the wood-paneled dining rooms. Above all, they love the feast for all of their senses provided by our 24 oz. signature Delmonico steak.We also serve homemade Italian specialties, including pasta, seafood dishes, bruschetta, garlic bread, salads, chicken dishes, and cannoli, as well as a great selection of wines.
Le chef John LaPosta a développé une longue et passionnante carrière qui lui a permis de créer le restaurant de ses rêves. Avec sa partenaire, Tina Kruger, il a créé un merveilleux gastropub américain avec une ambiance trépidante, une hospitalité raffinée, et bien sûr, une nourriture exceptionnelle. Au cours de la dernière décennie, ils ont possédé et exploité l’établissement au très grand succès Maestros à Saratoga Springs, qu'ils ont vendu en juillet 2015. Sa passion pour l'excellence, l'hospitalité et un travail inlassable ont été les maîtres mots des 30 ans de carrière de John qui lui ont value d’être l'un des chefs les plus populaires de la région. Il est connu pour sa nourriture exceptionnelle qu'il sert en s’amusant et sans prétention. Sa philosophie a toujours été de « mettre de l'amour dans les plats. » En procédant de cette manière, les clients sont à l'aise lorsqu’ils lisent ses menus et n’ont pas l’impression qu’ils doivent être chef eux-mêmes pour le comprendre. Vous pourrez bénéficier d’une nourriture et d’un service passionnés, sans prétention tout en étant accueilli par une hospitalité exceptionnelle !