Branches is a multi award winning restaurantwhich aims to provide its customers a contemporary dining experience set in a beautifully modern décor surrounding.Located on the hugely popular Osborne road we pride ourselves on the professional service our staff provides each customer. The intimate stylish dining room caters for individuals and parties to provide the ideal setting for any occasion from romantic to business.Our chef source the freshest, local, best of British produce direct from nearby suppliers, farms and markets.All our dishes are created from the highest quality products available. We also offer a wide selection of Wines, Beers, Gins and expertly made Cocktails.Branches Restaurant has won Tripadvisors Travellers choice award for multiple consecutive years along with appearing consistently in their top 10 restaurants in Newcastle Upon Tyne.
Le Hinnies est un restaurant de quartier détendu, chaleureux et convivial servant des plats réconfortants, appréciés de tous - les grands classiques de Newcastle, rustiques et copieux, préparés à la minute avec des produits locaux et de saison afin de partager les saveurs authentiques du North East.
Kiln is a small restaurant in the heart of the Ouseburn. We make everything ourselves and push to be better than the day before.We serve brunch every morning from 10am to 4:30pm.Our Mediterranean & Middle Eastern inspired tapas style menu is served from 5pm to 10pm.Our great coffee, homemade cakes and cocktails are served all day - and we’re dog friendly!Please inform the staff of any allergies when booking & due to the nature of our menu please note we cannot accommodate anyone with a severe nut or sesame allergy.Thank you!
Sohe is sure to offer an experience like no other, traditionally trained chefs create dishes demonstrating their culinary flair, unique methods and individual expertise, showcasing foods from all over the world that are sure to tantalise and tease the senses.
Set within Jesmond’s quintessentially English and stunning Victorian period properties the mix of Northumbrian history, Asian inspiration and cosmopolitan vibe allow you to unwind in a whole new type of culture.
SoHe’s sure to invigorate and excite with its blend of fine foods from throughout the world in fusion with the Asian inspiration behind this exciting new dining experience.
Sohe has a cocktail menu to mesmerise and enchant any patron whilst all set within a building of character and elegance situated right in the heart of the city.
This is North east Fine dining with a refreshingly informal vibe, an atmosphere to ease you into complete comfort and dishes to keep you green with food envy.
Dirigé par le cuisinier professionnel finaliste de MasterChef 2010, Dave Coulson, le Peace and Loaf Restaurant propose un lieu unique en son genre dans la région. Bénéficiant de plus de 13 ans d'expérience au sein de différents restaurants, Dave s'est créé une réputation inégalée et affiche une passion pour la confection de plats savoureux et novateurs, permettant ainsi une grande variété et une délicate préparation au sein de son menu varié.Le Peace & Loaf souligne l'importance d'utiliser uniquement des produits frais et locaux, et propose des menus de saison intégrant les plats de marque de Dave. Fortement inspirés par la cuisine britannique traditionnelle avec le goût inventif de Dave, les plats méticuleusement conçus réveilleront vos papilles.
Restaurant rebel. is the story of a small pop up, born through lockdown, that managed to find its brick & mortar home. Based on the lower floor of a typical tyneside house, it's the debut restaurant for locally born Lindsay Rushton.Enjoy our constantly changing menu, with seasonality & locality being at the heart of everything we do.
Le restaurant The Broad Chare mise tout sur l'atmosphère chaleureuse avec du parquet, des chaises de bar, des briques peintes et des banquettes en cuir confortables. Vous pourrez déguster votre pinte à côté du bar en chêne poli ou vous isoler dans la pièce douillette derrière une paroi en verre dépoli. Vous pourrez vous entendre parler, vous concentrer sur vos mots croisés ou somnoler tranquillement dans un coin.
À l'étage, la salle à manger se veut tout aussi sobre avec des tables en bois massif, des chaises d'écoliers robustes et des patères en laiton brillant.
Refined modern British cuisine meets unparalleled panoramic views of the Newcastle cityscape in BALTIC’s stylish quayside rooftop restaurant.Menus are inspired by the very best seasonal, local artisan ingredients, whilst a carefully curated wine list draws from both new and old worlds.The sleek, elegant dining room, complete with a chef’s table, offers an indulgent six course tasting experience. More casual small plates and sharing dishes are served in the opulent viewing box.SIX’s stunning centrepiece bar serves innovative cocktails and both draught and bottled beers, with an emphasis on local breweries and distilleries.
A city centre restaurant with a city centre buzz. In the heart of Newcastle's Quayside, 21 has an excitement and warmth all of its own. Smart but not stuffy, sleek but not pretentious, fun but not gimmicky - It's about eating good food in comfortably stylish surroundings. 21's food is big on flavour, short on fussiness. Fresh, seasonal ingredients are treated with flair and passion. classic bistro dishes, a little comfort food and still room for pudding. 21 is famous for welcoming guests with excellent value and warm hospitality.
Le Blackfriars a été élu meilleur restaurant aux North East England Tourism Awards en 2013.
Occupant un ancien couvent médiéval chargé d'histoire, fondé en 1239, le restaurant a servi de réfectoire pour les moines, ce qui en fait une des plus anciennes salles de restauration construite au Royaume-Uni.
Ce restaurant de 72 places sert un menu de style britannique classique et copieux, à base de produits de saison provenant des fermes et des marchés locaux, accompagnés d'une grande carte des vins primés. Il comporte également une salle de réception pouvant accueillir 50 personnes et un atelier pour 12 personnes proposant une large gamme de plats.
Le Blackfriars a récemment été élu « Meilleur dîner du dimanche à Newcastle » par les lecteurs des journaux The Observer et Metro. Il a également obtenu une récompense AA dans le classement des guides Which, Good Food Guide, Hardens et Michelin.