You know what you’re missing around here?A really great seafood place — and a cool place to kick back and enjoy the good life with family and friends.Enter: Cuzin’s Seafood – Clam Bar.Cuzin's Seafood Clam BarOur casual-chic seafood eatery serves up a fresh take on all your favorite fare.Savor the flavor of summer all year round, complete with top service and gorgeous décor that’s part Miami sizzle, part NYC style and all Jersey Shore chill.Whether you’re dining inside or eating al fresco on our outdoor patio, like our name promises, when you’re at Cuzin’s, you’re family.
Since the opening of their acclaimed Restaurant Nicholas in 2000, Chef Nicholas Harary and his wife, Melissa, modernized the concept of fine dining. This mainstay of Red Bank garnered some of the industry’s highest praise, including 15 straight years as Zagat’s highest-rated restaurant in New Jersey, a 4-star review in the New York Times, and a position on several national “best restaurant” lists.Now, with Barrel & Roost, the couple strips off the white tablecloths and serves up a bold new menu: made-from-scratch food that’s crazy-delicious, yet entirely accessible any night of the week. Set in a newly redesigned modern farmhouse interior, Barrel & Roost is just the place to enjoy Chef Driven Comfort Food with family, old friends, or a grab a drink at the bar for date night!
The Standard, an American Bistro Style Restaurant and Bar, located in the American Hotel right at the heart of Downtown Freehold. Open everyday for lunch and dinner until 9:00 pm, and offering an a la carte brunch on Sundays. The contemporary menu offers a tantalizing variety featuring steaks, seafood and bistro-style dishes. Enjoy our upscale menu with friends while sipping on one our specially crafted cocktails.Happy Hour is offered at the bar 7 days a week from 3:00-6:00. Additionally, we are now offering half priced bottles of wine every Wednesday and Sunday.Please note that all reservations are for Indoor Dining only. Outdoor dining is purely first come, first serve. However, if you have a reservation, and there is an outside table available at the time of your arrival, you will be welcomed to it.
Semolina Restaurant is a farm to table, BYO dining establishment serving simple, casual cuisine. Semolina's menu highlights the seasonality of fresh, local ingredients with a focus on fresh, made in-house pastas.
Top 1% of restaurants in the worldRanked #32 most romantic restaurants in the United States*Reservation times are not guaranteed. As a high-volume restaurant we will do our best to accommodate you as close to that time as possibleThe 618 experience doesn't have to end after dessert. Bring a piece of 618 home with you or send it to family & friends. We offer an array of our signature items such as an Espresso Martini Candle, Decanter sets or the most comfortable sweatshirt you'll ever own!*** https://www.618nj.com/618athome ***
La Lupa embodies a philosophy of upbeat hospitality, seasonality in our menu and ingredients, and the deep roots of regional Italian cooking. lead by chef Giorgio, who is a master in the old world techniques of handmade pastas, Neapolitan wood fired pizza, meat, fish, and poultry.
Trama's Trattoria est un restaurant italien décontracté, situé dans le quartier West End de Long Branch, au New Jersey. Vous pourrez y déguster une cuisine toscane de saison créée par le chef Pasquale (Pat) Trama. Cet établissement accepte les réservations pour les groupes de 2 personnes et plus.
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
L'atmosphère et l'expérience de New York sont enfin parvenues à traverser le fleuve Hudson pour rejoindre le centre du New Jersey. La cuisine innovante du Char Steakhouse propose uniquement les meilleurs tranches de bœuf de qualité, maturé à sec, ainsi que du poisson livré tous les jours. Vous prendrez vos repas en admirant la vue sur les paysages depuis les hautes fenêtres. Les murs et le plafond en acajou confèrent à ce restaurant une ambiance authentique de steakhouse inégalée dans le monde de la restauration du New Jersey. Parmi ses détails uniques, il possède quatre cheminées modernes, premières de leur genre, et un mur d'eau incurvé débordant de sérénité dans la bien-nommée Rain Room (salle de la pluie). Vous pourrez déguster 7 tranches de bœuf maturé à sec de la première qualité, ou savourer des huîtres et un colossal crabe bleu dans le bar à aliments crus. Les places du lounge sont attribuées sur la base du premier arrivé, premier servi. Les réservations de soirées peuvent se faire aux banquettes voûtées jusqu'à 12 personnes. Le personnel expérimenté et hautement qualifié montre sa chaleur et son hospitalité lors de l'accueil des clients. Le tout à des prix que vous n'auriez pas imaginé possibles.
Pazzo est un nouveau restaurant italien à Red Bank servant des spécialités de la cuisine traditionnelle, ainsi que plusieurs recettes familiales uniques et d'autres plats créatifs.