Situé au cœur de Crystal Palace, le Numidie Bistro est un restaurant primé servant une délicieuse cuisine algérienne et française traditionnelle. Cet établissement à la gestion familiale affiche un look branché avec ses grands miroirs, ses murs et sa déco colorés, ainsi que sa vaisselle dépareillée de style vieilli chic. Les propriétaires Mak et Hakim sont d'origine algérienne. En outre, Mak a plus de 20 ans d'expérience dans l'industrie de la restauration, dont plus de la moitié comme chef de cuisine. Son neveu Hakim est un chef pâtissier qui gère également le bar-salon au sous-sol du restaurant. Le bar est un espace accueillant qui présente une décoration algérienne traditionnelle et s'ouvre sur un petit jardin pittoresque. Venez profiter des concerts organisés tous les mercredis, vendredis et samedis soirs, après avoir savouré un délicieux repas à l'étage.
JOIA is an Iberian restaurant, bar and rooftop located in the heart of Battersea Power Station's new neighbourhood. Conceptualised by award-winning Portuguese chef, Henrique Sá Pessoa, JOIA showcases Henrique's vibrant, unique and fresh takes on traditional dishes using the best of British and Iberian produce.
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham.
Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle.
Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable.
La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon)
qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
Fresh seasonal British food and extensive range of drinks including a regularly changing selection of real ales.The Tulse Hill Hotel is a great place to dine whether for breakfast, lunch or dinner. A place to enjoy all of the things that make a great pub – conversation, welcoming staff, tasty food and drink and, the perfect place to relax and unwind.With regularly changing seasonal menus, rotating ales from local breweries, 11 draught beers and exciting cocktail list and a well-selected wine menu, every taste is catered for.
Crispin at Studio Voltaire is a 50-cover modern European restaurant and counter bar located in leading gallery and arts organisation Studio Voltaire.The kitchen, lead by Michael Miles, delivers classic and seasonal menus showcasing the best produce of the British Isles from small-scale and independent producers. Expect modern takes on European and British classics, fresh pastas, charcoal-grilled meat and fish, seasonal vegetables, and comforting desserts. Alongside an array of sustainable tap wines each season’s wine list will bring a focus to 4 different winemakers, celebrating their individual stories. The wine programme will also include wine tastings and winemaker dinners.Located a few minutes from Clapham Common station this multi-use venue has event capacity up to 400 people standing or up to 200 people seated, plus a garden terrace.Crispin Events offers catering services for seated dining, weddings receptions and dinners, working lunches and canapé and drinks parties.
Your new local Pub and Dining Room coming to the heart of Clapham Old Town mid May. A real Public House serving up fantastic food from Michelin trained chefs in a relaxed environment. Founded by Oliver Marlowe and Hubert Beatson-Hird - the team behind The Hunter's Moon and Ganymede. Featuring a stunning secret garden, real ales, fine wines, a cosy bar area and a dining room with daily changing menus. Please note - all bookings are for dining in our restaurant. The garden operates on a strict first come first served basis. See you soon!
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.
The Blues Kitchen est un incontournable de Londres en matière de blues et de rock'n roll. Servant une authentique cuisine à l'âme américaine et détenant une sélection de plus de 80 bourbons différents, attendez-vous à de la musique blues live 7 soirs par semaine et à faire quelques pas de danse jusque tard dans la nuit les week-ends!