Terra Terra is a stylish and authentic Italian Brasserie and Bar, conveniently located opposite to Finchley Road station. Serving Italian dishes inspired by the food markets of Florence and Bologna, Head Chef Massimo Mioli presents a signature menu for brunch, lunch & dinner. Food is paired with sleek surroundings and a cocktails and wine list that celebrates the best of Italian produce.Guests will be able to enjoy signature dishes such as the Ricotta Ravioli, made by hand daily and the delicious Aubergine Parmigiana, a favourite among regulars.Paired with friendly and caring service synonymous with true Mediterranean hospitality, Terra Terra offers an exceptional dining experience to ensure you and your guests feel entirely at home.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
At The Landmark London, we’ve been perfecting and refining the art of traditional Afternoon Tea for over century. Today, you can experience our quintessentially London afternoon tea in inimitable style under the high palms of our magnificent Victorian Winter Garden atrium. The setting is serene and magical, the atmosphere relaxed and refined with the soft sound of piano and daylight twinkling through. Indulge in an irresistible assortment of delicate finger sandwiches, freshly baked scones with delicious preserves and clotted cream, along with a selection of crafted cakes and pastries designed by our Pastry Chefs Mauro and Daniel, winners of Bake Off: The Professionals 2023.
Bienvenue à l'établissement The Grazing Goat Public House & Hôtel. Situé à Marylebone sur la rue New Québec Street, notre pub bénéficie d'un intérieur chaleureux, rustique et confortable. Nous proposons un menu britannique délicieux et de saison.
Vous pourrez déguster une bière locale, un cocktail original ou des plats à base de poisson provenant du marché qui se tient quotidiennement, dans le confort du bar au rez-de-chaussée, doté de cheminées à foyer ouvert, de boiseries et de grandes portes-fenêtres.
The Grazing Goat possède 8 belles chambres, réparties sur trois étages. Chaque chambre comporte une décoration élégante dans un style campagnard moderne, une salle de bains privative, une connexion Wi-Fi gratuite et des produits de marque Aesop. Cet établissement est le lieu idéal pour un moment de détente loin de l'agitation londonienne.
Le Thames Foyer est le cœur de l'hôtel Savoy et le lieu idéal pour un souper léger et informel. Sa coupole de verre, basé sur le dessin d'un invité, permet une fois de plus à la lumière naturelle d'inonder même les jours les plus sombres. La pièce maîtresse de la salle est le magnifique pavillon du jardin d'hiver.
Vous pourrez également profiter de notre "Afternoon Tea" dans cet endroit confortable et intime accompagné par le pianiste de l'hôtel. L'Afternoon Tea" au Savoy est une coutume de longue date où les clients peuvent choisir parmi une gamme de thés servis avec des sandwiches, des scones faits maison avec de la crème fouettée et de la confiture et une sélection alléchante de gâteaux et de pâtisseries. Le Savoy est fier d'être un membre du Tea Guild et a reçu le Prix d'excellence pour 2011, 2012 et 2013.
L'Afternoon tea" commence à partir de 50.00 livres sterling par personne.
A beautifully designed pub with dining, bar, private feasting rooms, stunning gardens by Jinny Blom and four individually designed bedrooms in the heart of Notting Hill. The acclaimed chef, Ben Tish, has created a menu inspired by the diverse cooking styles of the gloriously sun-drenched Mediterranean way of life, as well as a focus on seasonality and bountiful British produce. The Princess Royal is dog friendly in the pub & bar area only, not in our conservatory or restaurant.
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
West London melts away as chargrilled meat and fish are drizzled and dressed with modern-mezze flavours amidst a plethora of interpretive feasting dishes.Layered dining promotes a flowing service that gives flavours room to breathe.
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.