Chapter One est un restaurant européen moderne situé juste à l'extérieur de Orpington dans le Kent. Il est fermement reconnu comme l'un des meilleurs restaurants du pays, détient quatre rosettes AA et a récemment reçu les titres de 'Restaurant et Chef de l'année' décernés par le Kent Life Food and Drink Awards. Le chef exécutif Andrew McLeish et son équipe ont créé un menu européen moderne et impressionnant, se concentrant sur les merveilleux ingrédients saisonniers et sur une carte des vins qui complémente parfaitement la cuisine raffinée d'Andrew.
Chez Chapter One, offrir une valeur qualité-prix est aussi important que servir de la bonne nourriture. Des soupers de 3 services sont offerts pour £ 39.95 et pour le dîner, le prix correspond à £ 19.95. Un menu plus informel, de type brasserie, est également disponible pour le dîner du lundi au samedi. Les dimanches soir, vous pourrez profiter du menu à la carte pour seulement £ 34,95 - la meilleure façon de terminer votre week-end.
At the Greek Meze 2, we pride ourselves on serving delicious home-style and traditional Greek cooked food with the finest ingredients by outstanding chefs bringing a slice of the Mediterranean. Embellished with vibrant traditional Greek decor and colours, with soothing music guaranteeing an exceptional experience and a taste of our real Greek culture.
Located on the Royal Parade, Chislehurst, Fish Union uniquely combines a chef-led upmarket wet fishmonger coupled with a shellfish Champagne restaurant and is owned by chefs Richard Kirkwood and Andy Roberts.The restaurant’s fresh seasonal menu changes daily depending on what’s coming in off the boats and offers delectable small plates which include Yellowfin tuna tataki with pickled radish wasabi mayo and ponzu; Galician octopus with delica pumpkin and garlic butter; The Luxury Seafood platter; Bouillabaisse and their popular side dish of Confit crispy potatoes with aioli.To add to this, Sundays have just got exciting as Fish Union’s intimate buzzing seafood Champagne restaurant now offers a delicious Sunday Ocean Roast and Sunday Brunch menu!Everything is sustainably sourced and freshly prepared on-site by their talented in-house chefs and complemented with hand-selected fine wines and signature cocktails.
Neighbourhood Wine Bar, Shop & Restaurant: Purveyors of Spanish / Provencal influenced Food, Fine Wine, Bubbles, Tapas and Delivered Wines on AppleYardwines.com !!!General Manager: Susana LlorensExecutive Chef: Pedro Antonio Lopez Grijalbo Based next to the old Lamborbey Swimming Baths, serving regional food and wines with the very best imported Iberian products.
The Mediterranean spirit of generosity, quality ingredients and simplicity inspire our menu, inviting you to experience the fabulous flavours of the ocean with friends and family.
Roe is a modern and spacious restaurant in the heart of Wood Wharf from the trio behind the critically-acclaimed sister restaurant Fallow St James’s and FOWL.The extensive a la carte menu is divided into nibbles and flatbreads, skewers and grilled options, with larger plates and sides also available. As well as championing modest, British ingredients, Roe’s dishes showcase underused and underappreciated produce. Rare breed meats and carefully sourced fish from the British Isles are central to the menu, as well as regenerative crops like Wildfarmed native grain.
Dans ce havre de paix, réparti sur trois étages, vous trouverez un bar à cocktails d'une capacité de 100 personnes avec un luxueux coin salon en contrebas, un restaurant de 136 couverts contigu à un restaurant en galerie qui surplombe la foule animée entrant dans la salle de spectacle. Vous y découvrirez aussi un espace événementiel unique et modulable pouvant accueillir des soirées à la suite des spectacles ou des repas sur-mesure pour des fêtes réunissant de 8 à 150 personnes. Pour élargir son offre, le Gaucho propose également une boutique de dégustation de vin d'une capacité maximale de 12 personnes, une salle à manger privée de 24 couverts et une suite VIP de 24 couverts située dans la salle principale avec des vues imprenables sur les spectacles. Tous les étages disposent de la peau de vache et du lustre en cristal emblématiques du décor opulent et luxueux du Gaucho et de son inspiration de Buenos-Aires. Ils sont disponibles pour l'organisation d'évènements professionnels et pour des soirées privatives. Notre équipe de gestion d'événements se tient à votre disposition pour concevoir des dégustations et des événements après spectacle en fonction de vos besoins.
My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother. You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
Hausu is a restaurant and bar in the heart of Peckham, bringing an appreciation for taste and sound together with the creative spirit of South East London.We serve our own brand of flavours against the backdrop of a vintage hi-fidelity sound system, with the belief that music and food can bring people together. Please note: bookings after 10pm are for drinks only
For nearly three decades, Pierluigi’s has been a culinary cornerstone, serving up the finest Italian cuisine. Overtime, the restaurant has undergone an evolution, maintaining its menu of superb freshly prepared dishes from traditional Italy, now with a modern sophisticated charm.