Le steakhouse Cattle Company Steakhouse propose de délicieux steaks et bien plus encore. Fort de sa réputation, il vous fera profiter d'une expérience culinaire traditionnelle et authentique. Nos chefs passionnés sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus qui sont soigneusement vieillis, fraichement coupés tous les jours et grillés sur une flamme nue.
Nos autres spécialités comprennent une variété de fruits de mer succulents, des mini côtes levées et la fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quelle que soit votre envie, le Cattle Company Grill vous fera bénéficier d'une qualité supérieure, d'un service chaleureux et d'une excellente cuisine. Une gamme complète de menus sans gluten est disponible. Si vous souhaitez en bénéficier, merci de demander la carte des menus sans gluten.
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.