M.Bird is Tampa’s premier rooftop destination perched high above historic Armature Works. This sophisticated, deco-inspired lounge offers unparalleled, waterfront views of Tampa’s ever-growing cityscape. M.Bird is the perfect setting to indulge in tropical curated cocktails, sharable small plates, and breathtaking sunset views. For reservations after 9:00 PM, please contact our VIP Manager at (813) 390-4017 for more information.
Established in 2009, Renzo's is considered an institution in Tampa Bay. Our cuisine inspired by South America, is always evolving towards creative ways to prepare traditional dishes with new ingredients. Family owned, Chef Renzo Mezzorotolo has traveled across the world to curate the ultimate steakhouse experience. Dry-Aged Steaks and Wagyu Beef, Prime Seafood and a variety of dishes created to take you to a time when food was non-pretentious and a daily celebration. We hand-select & cut our beef daily to ensure the highest quality and flavor. Unique desserts made by our own bakery, creations you won't find anywhere else. We offered the largest collection of new world wines in Tampa Bay, with a large selection of historic Malbecs, California Cabernets, and many varietals that pair perfectly with our food.
Nestled in the heart of Tampa's historic Heights District, Armature Works offers a vibrant and eclectic dining experience. With its open-air courtyard setting, lush greenery, and twinkling lights, the courtyard creates a romantic and inviting ambiance. The menu features a diverse selection of culinary delights, from all over the world. Each dish is prepared with the finest ingredients and a passion for culinary excellence. Whether you're seeking a romantic dinner for two or a lively gathering with friends, the Courtyard provides the perfect setting for an unforgettable dining experience.
Le Columbia est le plus ancien restaurant de Floride, fondé dans l'historique quartier d'Ybor City à Tampa en 1905. Géré et exploité par la même famille depuis plus de 111 ans, il a acquis une solide réputation pour son charme d'antan ainsi que sa cuisine espagnole/cubaine et sa carte de vins primée.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais le restaurant n'autorise pas les chemises sans manches pour les hommes.
Des travaux d'amélioration indispensables effectués sur 21st Street et 22nd Street à Ybor City ont ralenti la circulation à proximité du Columbia Restaurant. Veillez à prévoir un temps de trajet légèrement plus long afin d'arriver à l'heure et sans stress.
Découvrez la chaleur du flamenco avec les soupers-spectacles organisés du lundi au samedi moyennant un supplément de 6 USD par personne. Merci d'appeler le restaurant afin de vérifier ses disponibilités pour le souper et le spectacle.
Le restaurant est ouvert 365 jours par an pour le dîner et le souper, y compris les jours fériés.
Dubbed the Historic Districts "Show Stopper," Barterhouse Ybor, offers inventive American cuisine like a twist on Ybor's own Deviled Crab Chilua, house made pastas and prime beef & chops. The bar is equally dedicated to premium ingredients crafting cocktails in this elevated-yet-cozy environment. Highly acclaimed Executive Chef Estabon Chacon leads the experience from the stunning open chef’s kitchen.The Southeast farm community is the heart of Barterhouse, following our sister restaurant in Charleston SC. Our philosophy surrounds the idea that not all ingredients are created equal, and if we eat good, we’re doing good, too. Don't miss this "show stopper" in Tampa's most historic district. We encourage you to lounge at our speakeasy-inspired bar, stocked with local brews, fine wine by the glass and classic 1940’s libations with a modern twist. Walk ins welcome, and bar menus begin at 4:30 pm. Large Format Dining, Corporate Gatherings, and Event Space available
Le Charley's Steak House, établi en Floride depuis 1974, est la propriété de la famille Woodsby. Le Charley's ne sert que du boeuf Angus reconnu de qualité USDA et provenant d'un animal ayant maximum 3 ans. La viande est vieillie de 4 à 6 semaines pour obtenir le plus de tendresse et de saveur possibles. Les steaks sont coupés le jour même à la main afin de toujours offrir la meilleure qualité. Ils sont ensuite grillés dans une âtre faite sur mesure à la flamme provenant de bois de chêne et d'agrumes de la Floride, à une chaleur de près de 650ºC. C'est ce qui donne le goût si délicieux qui a fait du Charley’s le steakhouse numéro 1 en Amérique chaque année depuis 2007 ! La philosophie du Charley’s est de ne fournir que le meilleur, de la cuisine à la cave à vins. La carte des vins propose près de 1000 choix de vins différents, dont des centaines provenant de certains des vignobles les plus exceptionnels du monde entier. Ce steakhouse a reçu de nombreux prix, notamment le « Best of Awards of Excellence » du magazine Wine Spectator, de même que le prix du « Best Steak House & Best Old Favorite » par le DiRōNA et le Orlando Magazine. Le Charley's a des admirateurs provenant de monde entier depuis près de 40 ans. À votre tour de découvrir ce restaurant et d'en devenir un mordu !
Lilac is a modern Mediterranean restaurant helmed by Michelin-starred chef and California native, John Fraser. Lilac exclusively offers a 4-course prix fixe menu featuring signature elements of Chef Fraser's mastery of Mediterranean cuisine explored through the lens of Floridian coastal produce. Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s walnut flooring and the warm glow from the pendant globes create an elevated, convivial space focused around an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter in sandblasted walnut and a lively open kitchen. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish cuisine, Lilac’s balanced menu is a celebration of the chef’s vegetable-forward philosophy using fresh, seasonal, and locally sourced ingredients.
Le restaurant Haven propose la cuisine moderne du Sous-Chef Tchad Johnson et du Chef de Cuisine Courtney Orwig dans une atmosphère simple, décontractée pleine de style. Il offre à ses clients la possibilité de goûter à des saveurs et des textures différentes, créées de manière artisanale dans un ambiance de cave raffinée. Le restaurant est spécialisé dans le fromage artisanal, la charcuterie faite maison d'importation, ainsi que de petites assiettes composées.
Benvenuti! Casa Santo Stefano is a Sicilian restaurant from the Gonzmart family, owners of the 1905 Family Of Restaurants. The lunch and dinner menus feature maccheroni (pasta), steaks, seafood, scacciata, salads, soups, desserts and hundreds of Sicilian wines. Curbside takeout is available by calling the main phone number. The rooftop Santo's Drinkeria also is open. Housed in a beautifully re-imagined former 1925 Ybor City macaroni factory, the restaurant is a look back to Sunday suppers, simpler times and shared stories.Dress code: Casa Santo Stefano often is visited for celebrations and special occasion meals, so it is common for our guests to sport formal wear in the dining room. We welcome everyone, but politely ask that men wear sleeves at Casa Santo Stefano.