The Oregon Grille, un restaurant 4 étoiles récompensé six fois par le Mobile Guide Travel, est le premier steakhouse de la région. Il sert les meilleurs steaks vieillis à sec, des gros homards et des fruits de mer. Il possède une carte des vins hors pair, qui a été récompensée par le Wine Spectator.
Niché en plein cœur du Maryland, un pays de chevaux, cet établissement n'est qu'à quelques kilomètres du centre-ville de Baltimore. Le personnel fait de chaque repas une occasion spéciale. Vous apprécierez les confortables banquettes en cuir, le bar en granit, les murs acajou foncé et la musique douce du piano.
Dans l'une des quatre salles privées uniques, toutes ornées d'une cheminée, vous pourrez organiser un dîner de répétition, un repas de famille ou un événement d'entreprise mémorable.
Que vous veniez pour un souper romantique, un dîner d'affaires, un repas en plein air, ou pour savourer des cocktails et un souper au bar, rendez-vous au restaurant The Oregon Grille, qui vous servira la cuisine la plus surprenante du pays.
**Terrace Now Open. Seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.**True Chesapeake is a fine dining restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our far St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and Semolina Fried Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Manor Hill Tavern occupies the historic Taylor’s Row in Old Ellicott City. Our bar and dining areas feature original architectural elements such as exposed stone walls, barn doors, and vaulted ceilings. Local artwork hangs throughout the Tavern’s many rooms and a mural adorns a main wall, a nod to the eclectic and vibrant artistic community of Old Ellicott City. The result is a unique and memorable atmosphere unlike any other.Our Head Chef strives to use seasonal and locally-sourced ingredients whenever possible, including herbs and vegetables from our farm. Our distinctive menu is highlighted by a custom-built brick oven for neopolitan-style pizzas and more. We serve lunch and dinner 7 days a week, as well as brunch on Saturdays and Sundays.We proudly serve beers from Manor Hill Brewing, Howard County’s first farm brewery. Manor Hill beers are hand-made on our farm using original and unique recipes. The result is aromatic, hop forward farmhouse style beers.
La famille Tersiguel propose sa version unique de la cuisine française depuis plus de 40 ans. Le menu du Tersiguel's combine une authentique cuisine de style français et des plats rustiques évoquant la Bretagne, le berceau d'origine des Tersiguel. Le Tersiguel's prépare une cuisine reflétant les saisons en utilisant les laitues, les herbes, les légumes, les fruits et les fleurs comestibles cultivés dans son jardin. Lorsque le jardin ne produit pas, le chef Michel Tersiguel se rend personnellement au marché de Jessup, dans le Maryland, pour sélectionner tous les fruits et légumes. Vous pourrez déguster une cuisine de la ferme à la table typique de la campagne française. Le chef Tersiguel la décrit comme « une cuisine à l'âme française ». La famille Tersiguel exploite l'un des meilleurs restaurants de la région depuis plus de 40 ans et continue cette tradition en étant évalué chaque année « Meilleur restaurant français » dans le Zagat et le Baltimore Magazine.
A gorgeous coffee shop vibe in the heart of downtown Catonsville. Stop by the Atwater’s Farm Stand inside for fresh seasonal and local produce. An upstairs private event space is available for reservations. Celebrate showers, birthdays, retirements, graduations, or work events with us! We offer fast casual breakfast and lunch options during the week, as well as a dinner and bar menu with full table service Wednesday-Saturday. Brunch table service and specialty brunch drinks are also available on both Saturday and Sunday. Our main dining room for table service is located on a second floor walkup, however we are currently undergoing renovations to make the space accessible to all. Until then, we will happily accommodate handicapped guests by reserving tables on our first floor and providing them with table service. We strongly encourage guests to notify us of any special requests, access or accommodations upon booking a reservation.