Letty’s Tavern bringing a refined, yet approachable concept to Kennett, it offers elevated pub fare, east coast style pizza and boasts a new bottle shop. Letty’s is named after its resident spirit, Leticia who was named after William Penn’s daughter. She’s been known to visit from time to time. The unique gastropub and bottle shop takes their hospitality legacy seriously by featuring innovative and vibrant craft cocktails, as well as a thoughtfully curated wine and beer program. Letty’s brings a laid back, west coast vibe to the more serious shores of the east coast through great atmosphere, food, cocktails, and service. While unsurpassed hospitality is certainly nothing new, this concept is, and we are happy to share it with you.
Over 40 years of Operation & Voted Best of Delaware several years in a row, our kitchen offers seasonal selections of contemporary American cuisine, interlaced with Italian and French influences that will please all who visit! Being located in historic Hockessin, DE, our cozy restaurant will make you feel right at home.; Whether you sit at the bar, in our fireplace room, or with a view of the kitchen!• Our Signature dishes include:- Pumpkin Mushroom Soup - Shrimp Léjon- Kennett Square Stuffed Mushrooms- House-made Jumbo Lump Crab Cakes- Fresh Fish- Featured Game- Featured Steaks • The Back Burner is the perfect choice for celebrating all occasions. We offer passion, perfection, and unsurpassed quality in everything we do.Our private Fire Place Room can accommodate groups from 15-28 people. • Featuring Nightly Specials & Daily Happy Hour! Call For Larger Groups• For additional info, please contact our Dining Room Manager at 302-239-2314 or email: event@backburner.com
The Stone Barn welcomes you to experience the rustic charm of our converted historic barn, featuring Farm-to-Fork Fare at our Foxfire Restaurant. If your group size or time is not listed, it may still be available- Just call us at 610 • 347 • 2414!The Stone Barn is BYOB with no corkage fee, so you are welcome to bring any alcoholic beverage to enjoy with your meal. We are happy to provide you with glassware and mixers, so be sure to ask your server about whatever you might need!Brunch and Dinner offer ala carte selections from a menu utilizing produce from local farms and from our own gardens right here on the farm!
You may join us Friday, Saturday, and Sunday evenings in our picturesque Manor House Dining Room for a pre-fix three-course dinner prepared by Executive Chef Dan Wood. Dinner starts at $75 per person. If you have an allergy or dietary restriction please contact us ahead of time as certain accommodations will need to be made. Please note the day of requests may not be able to be accommodated. Please note auto gratuity is added to large parties. All sales are final at the time of purchase.
Descendez l'historique Market Street dans la direction du Riverfront à Wilmington, Delaware et vous tomberez sur La Fia Bistro. Situé au coin de 5th Street et North Market Street dans le quartier vivant de LOMA, La Fia est le premier restaurant à Wilmington de Bryan Sikora, le chef et propriétaire.
Si vous y allez durant le jour, vous trouverez un bistrot animé qui propose une sélection diverse d'hors d'œuvres, de salades maison et de spécialités du chef. Le soir, La Fia se transforme en restaurant de souper élégant et sophistiqué. Le chef Sikora utilise les meilleurs produits des fermes locales, et la culture alimentaire à La Fia représente le vrai esprit rustique de la cuisine européenne. La Fia propose un menu éclectique aux influences italiennes et européennes.
Il y a de quoi satisfaire tous les goûts au bar, qui a une grande carte de cocktails artisanaux uniques, de vins soigneusement sélectionnés et de bières artisanales.
Le Krazy Kat's Restaurant se situe au sein de l'Inn at Montchanin Village, à 6,5 km au nord-ouest de Wilmington, Delaware. Anciennement l'atelier du forgeron du village, les crochets sont toujours visibles aux murs, ainsi que la forge, aujourd'hui devenue un foyer. Sur le décor fantaisiste figurent des sièges en thème tigré et des portraits de félins vêtus en habits militaires. La cuisine moderne et américaine est préparée par le chef à partir d'ingrédients saisonniers et locaux pour un résultat frais et original. La carte des vins propose des vins du monde entier, avec emphase sur les cépages domestiques, en particulier le pinot noir, le cabernet, le pinot gris, le chardonnay et le sauvignon blanc. Le « Crow's Nest », en haut du restaurant est doté d'une entrée privée et disponible pour les événements totalement exclusifs de moins de 40 personnes; commandez à la carte dans une ambiance intime avec un foyer. Vous vous ravirez lors d'une promenade dans les jardins, méticuleusement soignés par l'horticulteur et son équipe. Le Krazy Kat's Restaurant est primé aux niveaux local et régional.