The RH Rooftop Restaurant resides on the fifth floor of RH New York, a 90,000-square-foot design gallery in the heart of the historic Meatpacking District that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: nychospitality@rh.com
Cocktail Lounge atop the historic Beekman Tower offering 360 views of Manhattan and Brooklyn.Ophelia offers a crafted a two-part cocktail menu featuring reinventions of classic and signature cocktails inspired by the natural elements and the glory of the lounge during its heyday in the 1920s and 30s. Chef Ambrosio sources ingredients from local and international artisans, farmers, and fishmongers to create an elevated and refined culinary voyage. Small dishes include Maine Lobster Spring Rolls, Seared Hudson Valley Foie Gras with dried cherries, Classic Caviar Service, Prime Beef Tenderloin, and Truffle Fries.
A typical food love story. A boy meets a girl while eating pizza. He attends culinary school and open’s a pizza restaurant named after the girl. Thus bringing us to Emily! The Manhattan iteration of the Brooklyn based pizzeria centered around a historic brick oven and comforting food. Emily has earned a following for its signature Detroit-style pies and award winning burger. The pizza here is rectangular (not round) and utilizes the "frico" technique, in which cheese is drizzled on the edges of the pie to create a crispy brown exterior. Beyond the main event, the menu extends to include salads and sandwiches, which shouldn't be ignored (think an attention-grabbing burger and a top-notch spicy fried chicken sandwich). Please note, there will be a time limit of 1 hour 30 minutes for guests so we can fairly utilize our limited capacity. Our outdoor dining is enclosed with heaters that will keep you toasty! Thank you :)
Fraunces Tavern Restaurant est un incontournable parmi les plus historiques au quartier financier du centre-ville. Le restaurant vous propose une grande gamme de bières artisanales et spéciales, ainsi qu'une cuisine américaine traditionnelle. Découvrez huit salons différents qui proposent chacun une expérience culinaire unique publique ou privée. Installez-vous avec vos amis autour du feu bien chaud dans le Dingle Whiskey Bar, ou faites un souper formel sous les chandeliers en crystal dans la Washington Room. Si vous cherchez quelque chose de plus informel, entrez dans The Hideout, accessible par la Water Street, et regardez la télé autour d'un Happy Hour entre amis. N'oubliez pas de visiter le Bourbon Lounge, où vous pourrez vous relaxer dans des grands sofas en cuir et commander des amuse-bouche et des breuvages du bar. Si vous êtes intéressé par l'histoire, découvrez la salle Bissell, où est affichée une belle fresque de 1717 qui dépeint le centre-ville de New York.
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Le The Milling Room propose une cuisine américaine préparée par le chef Scott Bryan, servie dans une ambiance de style taverne, au cœur d'Upper West Side.
Aménagé dans un bâtiment de grès brun historique, le restaurant The East Pole - Kitchen and Bar se situe dans un pâté de maisons tranquille sur la 65th Street, dans le quartier de l'Upper East Side. Arborant d'anciennes cartes et des détails discrets d'inspiration nautique, la salle à manger principale et le bar possèdent un style intemporel et sophistiqué, avec une esthétique épurée et sobre qui se concentre sur le choix des matériaux de haute qualité.
Le menu propose une cuisine maison à la fois élevée et simple, préparée à base de produits biologiques locaux de saison et de viandes issues de l'élevage durable. La carte des boissons comprend des cocktails signature, ainsi qu'un choix de bières, de vins et de spiritueux provenant principalement de petites distilleries, brasseries et entreprises viticoles.
Un incontournable de New York avec les plafonds à voûte carrelés de Guastivino. Deux salles à manger accueillent les clients avec ou sans réservation. Le bar à huîtres, le lounge, le bar et les sièges du comptoir sont disponibles selon le principe du premier arrivé, premier servi. Vous pourrez choisir parmi 450 places et le restaurant propose 25 à 30 variétés d'huîtres et de fruits de mer de première fraîcheur.
About Grand BrasserieTimeless elegance of historic Grand Central Terminal with the laid-back elegance of French design. Landmark Vanderbilt Hall, once the Terminal's main waiting room, has been transformed into Grand Brasserie, a New York City meeting place with Parisian flair. Open daily from 5:30 AM to 2 AM, our brasserie features two impressive bars and dining rooms, offering a menu filled with timeless French classics. Whether you're seeking a morning espresso, a leisurely lunch, or a late-night drink, Grand Brasserie is your go-to destination for authentic French cuisine in the heart of New York City. What you need to knowHow to get to. Located inside Grand Central Terminal, in the grand Vanderbilt Hall. 89 E 42nd St. Entrance to Grand Central Terminal at 42nd Street & Park Avenue. Grand Brasserie is an airy 400-seat restaurant and bar, open during the terminal’s hours, 7 days a week. Brunch from 5:30 AM - 3 PM. Dinner until 2 AM. Lunch Prix Fixe menu available daily.
Situé le long de l'East River à côté du port maritime historique de South Street, le restaurant Industry Kitchen est installé à quelques pas de la rive. Impressionnant, le lieu de près de 470 m² peut accueillir jusqu'à 300 personnes avec des coins salon intérieur et extérieur offrant des vues dégagées sur les ponts de Brooklyn et de Williamsburg et sur les toits de Brooklyn.
Ce restaurant propose une cuisine américaine moderne à base d'ingrédients de saison du marché ainsi que des plats préparés avec simplicité tels que de nombreuses salades, des viandes grillées au feu de bois et des pizzas.
Vous pourrez accompagner vos plats d'une grande variété de bières artisanales, de cocktails signatures ou d'une grande diversité de vins.