*Lunch Reservations* PLEASE CALL RESTAURANT *Lunch Reservations*Named after William Jennings Bryan, the elegant "Noble-Dawes House" located near the Nebraska State Capital was built in 1887. The Chautauqua Bar and the dining rooms named for William Jennings Bryan, Charles Dawes, and George W. Norris give a fascinating glimpse into a grand era in U. S. History.Since 1986 it has been the home of Billy's Restaurant. Chef Nader finds the finest ingredients for our diverse menu selections. Our entree specialties include steak, lamb, duck, veal, seafood, and delicious vegetarian dishes. Whether it be our premium steaks, the freshest produce, homemade soups, or incomparable seafood - you will take home a memory of fine food, fine wine, and excellent service whenever you visit Billy's Restaurant.
Le JTK, un restaurant haut de gamme situé dans le Haymarket historique, se positionne comme une adresse vraiment unique dans la ville de Lincoln. Son idéal est de vous faire connaître l'expérience culinaire ultime grâce à une cuisine exceptionnelle, un service supérieur et une carte primée de vins.
L'Oven est le premier restaurant situé au coeur du centre-ville de Lincoln, crée en 1988 et appartenant et géré par une famille de cuisiniers qui préparent une cuisine indienne depuis plus de 27 ans. Il est spécialisé dans la cuisine du nord de l'Inde, connue pour ses couleurs riches, ses profils de saveur et son style unique de cuisson dans un four d'argile, appelé le Tandoor. Le poulet, les crevettes et l'agneau marinent pendant plusieurs heures dans un mélange de yaourt et d'épices puis sont placés sur des brochettes tandis que divers pains frais sont faits à la main quotidiennement par les chefs. Les brochettes et les pains sont ensuite placés dans le tandoor sur une flamme nue où ils sont cuits à la perfection et les saveurs riches sont scellées pour assurer la tendresse et la qualité de la viande. Que vous aimiez l'atmosphère historique d'Haymarket ou l'ambiance détendue de la cave à vin, vous trouverez tout ce que vous désirez dans ce restaurant.
The Oven Restaurants specialize in Northern Indian Cuisine which is known for its rich colors, flavor profiles and a unique style of cooking in a clay oven, called the Tandoor. Chicken, shrimp and lamb marinate for several hours in a yogurt and spice mixture and placed on skewers while various breads are being hand made by our chefs fresh each day. The skewers and breads are then placed in the tandoor over an open flame where breads are cooked to perfection and the rich flavors are sealed in to ensure tenderness and quality of the meat.
Over the last several years, the Oven Restaurants has expanded to two other locations and added space to the lower level of the Haymarket location. Whether you enjoy the historic Haymarket atmosphere and relaxed vibe of the Cellar, the beautiful sunsets and outdoor patio of the Oven East, or you’re in Omaha for the night to try Himalayas, there are many ways to sample the cuisine of India!