En 1969, des artisans d'art de Disneyland ont créé ce lieu de rendez-vous romantique dans la cave de l'ancien California Hotel. La cave est le cadre idéal pour une soirée gastronomique intime et romantique. Les clients peuvent s'y retrouver pour déguster une cuisine française raffinée, confortablement assis dans des fauteuils aux dossiers de velours rembourrés dans un cuir riche et moelleux et dans un cadre intimement éclairé. Conviviale et confortable, l'élégante salle à manger est structurée autour d'arches et de murs au style semblable à celui d'une cave, le tout décoré avec des fûts de vin et des lanternes d'argent. L'excellence culinaire se combine avec des ingrédients frais et fins préparés pour obtenir une version légère de cuisine française.
L'Anaheim White House occupe une belle résidence du tournant du siècle (de 1909). Le menu propose des fruits de mer frais et des spécialités influencées par les voyages fréquents du propriétaire Bruno Serato dans sa ville natale de Vérone, en Italie. Le Zagat le décrit comme « absolument exceptionnel », avec « une excellente cuisine du Nord de l'Italie », doté d'un « service exceptionnel » et qui garantit « toujours une superbe expérience. » Le restaurant est inclus dans la liste des « 100 meilleurs restaurants de la Californie du Sud » du guide Epucuriean Rendezvous et a reçu cinq étoiles de Southern California Restaurant Writers et la mention « Meilleur service » de la part de la OC restaurant Association. La carte des vins propose plus de 200 vins californiens et européens.
Influencé par les produits authentiques du Mexique, l'Urbana apporte une expérience culinaire gastronomique novatrice à l'Anaheim Packing House. Le menu est complémenté par des cocktails artisanaux à la tequila. Dans le superbe cadre de l'Urbana, vous pourrez déguster des tacos de rue gastronomiques aux saveurs robustes, du ceviche frais et autres petits plats aux épices traditionnelles.
Four Bricks by La Crosta is a rustic Italian Steakhouse located in a historic part of Uptown Whittier. The location was named Four Bricks for the first brick buildings built at the turn of the century when the city was established.We pride ourselves on making fresh handmade pastas, serving highest quality prime steaks, and seasonal Italian creations.Chef Jason Raiola started his culinary career in 2007 and has worked throughout Los Angeles and Beverly Hills. A love for Neapolitan Pizza led him to start La Crosta Wood Fired Pizza in 2019 with his wife Heather and is proof of his love for fresh Italian ingredients.Four Bricks by La Crosta is a husband and wife team, a family venture, a place to enjoy great food with family, friends , and community.
Located in the Historic Villa del Sol in Downtown Fullerton, Hidalgo's offers the finest cuisine from Mexico, Spain, and Latin America, as well as award winning cocktails. They have comfortable indoor and courtyard dining, as well as a craft bar where guests can enjoy and relax. Open for brunch and dinner, Hidalgo's is the perfect place for couples, friends, and families to enjoy its warm and inviting atmosphere. Hidalgo's also caters special events, weddings, and private parties in the restaurant and the Villa del Sol courtyard for groups up to 150 guests .
We are dedicated to delivering delicious and healthy culinary experiences to you. We crafted a menu of exceptional food. Our menu development team and our executive chef have trained, worked, and immersed themselves in Los Angeles Historic-Cultural Monument restaurant, where The Backyard was born in 2020. We embrace traditional cooking concepts and methods, integrating with modern kitchen equipment, cutting-edge tools, and scientific industrial expertise. We tailor our approach to align with local preferences. Our executive chef and front leader have dedicated over two decades to serving this community. In August 2022, The Backyard found its home here. In November 2023, we introduced lalc Restaurant & Bar (The Backyard) to reflect our Los Angeles origins and local approaches. We select ingredients that are organic, all-natural, and non-GMO, no added hormones, and no antibiotics. We source locally, opting to fresh and house made options. We utilize as few ingredients as possible.