A casual and charming pub with beer at its heart! Set in the beautiful village of Old Knebworth, North Hertfordshire, just on the edge of the historic Knebworth Estate, surrounded by wonderful walks and cycle routes. Our new menu showcases the best of local seasonal produce, all freshly prepared on site. Micheal Kirby the new head chef, classically trained, offers a contemporary take on pub classic dishes. Book ahead for Sunday lunch as it is always popular. Beautiful beer garden with some covered areas.Please note we have different offers for:Monday / Tuesday - Drinks only Wednesday - Saturday - Full menuSunday - Sunday LunchPlease call the pub directly for private events.
Welcome to El Bar de Tapas!We are a family run business in the heart of the historic Stevenage High Street; creating fantastic food by combining the finest imported products with sustainably sourced local produce.
Ouvert en 2011, le Brookmans est devenu une plaque tournante pour les centres d'activités de la région autour du bar de l'île et qui se réjouit de vous servir une bonne tasse de café, une pinte convenable de bière ou un verre de champagne. Asseyez-vous au bar face à la porte, si vous voulez voir et être vus, ou trouvez un coin confortable et installez-vous dans l'un des fauteuils moelleux. Chaleureux, le restaurant est accueillant avec ses sièges revêtus de cuir vert anglais et ses abat-jours en soie faits à la main. Sur les murs, des affiches historiques de l'époque de Metroland sont accrochées, quand Brookmans Park a été construite, comme faisant partie du mouvement des jardins de banlieue extrêmement optimiste.
Behind every delectable dish at Hitchin Priory Hotel stands the creativity, passion, and precision of our esteemed chef. With a culinary journey steeped in tradition yet infused with innovation, our chef embodies the essence of fine dining. His commitment to sourcing local produce, mastering global cuisines, and crafting unique flavour profiles ensures that every meal becomes a memorable experience for our guests. Join us in celebrating not just the food, but the artist behind it.