Bienvenue au Pasta Pasta dans la ville historique de l'eau de Port Jefferson. En affaire depuis 20 ans, il est devenu un pionnier dans l'art de la restauration de la Côte Nord. Plus que de simples PASTAS (PÂTES)! Le chef exécutif Steven Sands et son équipe de professionnels offrent un menu diversifié composé de poulet, de biftecks, de poissons frais et bien sûr d'incontournables plats de pâtes et de pizzas. Avec une ambiance décontractée, il est décoré dans un style de la Toscane et utilise des accents de bois clairs dans la salle à manger. Les vases remplis de fleurs fraîches, les chandelles sur les tables, les miroirs anciens, les gravures affichées au mur et les rideaux gracieusement drapés contribuent au charme de l'endroit.
Indulge in a coastal-inspired culinary experience at Ferrymans Grille, where we welcome guests year-round. Our charming establishment is nestled within the enchanting Danford's Hotel, Marina and Spa, situated in the heart of historic Port Jefferson. As the premier waterfront dining destination, Ferryman's offers both exciting cuisine and a tranquil ambiance.Throughout the summer season, from Memorial Day to Labor Day, we serenade our patrons with live music performances every evening. Whether you prefer the cozy indoor setting or the refreshing outdoors on our Admirals deck (weather permitting), we provide the perfect setting for your dining pleasure.Please note that reservations are available for indoor dining exclusively, while outdoor seating operates on a first-come, first-served basis. Join us for a memorable dining experience by the waterfront at Ferrymans Grille.
Mirabelle Restaurant and Tavern at the Three Village Inn is the epitome of coziness, with its casual atmosphere and combination of American comfort food and French bistro classics. Chef Guy Reuge brings to the table the freshest and best local ingredients with emphasis on value. An extensive selection of French, American & Italian wines are featured on a well chosen wine list. Fireplaces enhance the warmth of the Tavern and outside dining on our patio is available in warmer weather.
Insignia est le plus récent restaurant gastronomique d'Anthony Scotto - propriétaire de Blackstone & Rare650 Steakhouses.
Comme ses prédécesseurs, le menu inspiré d'Insignia mettra en vedette les meilleurs steaks vieillis à sec et les sushis et fruits de mer les plus frais incluant des poissons entiers de la Méditerranée, servis dans une atmosphère chic et élégante qui est aussi un régal pour les yeux. Imaginez une demeure historique de la rive nord avec bardeaux de cèdre, pierre de taille et une belle tourelle combinée avec l'énergie et l'ambiance d'un restaurant branché de Manhattan. « C'est ça Insignia », a déclaré M. Scotto, « Fraîchement unique » .
The Garden Grill is a Historic Landmark Circa 1873, established in 1993. With American classic home-cooked techniques, soups and sauces slow simmered from home-made stock, and the freshest seafood delivered daily - filleted by our chef. Featuring Certified Angus Beef, our steaks and chops are hand-cut everyday in our kitchen.Our daily menu is nostalgic without being old fashioned. Contemporary, bold flavors bring updated tastes to timeless favorites. From weekly and holiday specials to on and off-premise catering, The Garden Grill is sure to make your dining experience special. The Garden Grill upholds its prestige and distinction by serving the highest quality dishes with freshest ingredients we can find. We also serve an array of fresh and delicious dishes for on and off-premise catering, customizable to your next event's needs. Additionally, The Garden Grill serves as a great place for you and your family, with live music events, seasonal specials and events to enjoy!