Located on Vine Street, in the heart of the historic Over the Rhine district, Five on Vine is a modern take on American comfort food, with a 100-percent from-scratch kitchen, in-house rotisserie, and thoughtful cocktail offerings.
Experience Casual Elegance at 1931 in Cincinnati's Historic Hilton Netherland Plaza HotelTucked away in downtown Cincinnati's iconic Hilton Netherland Plaza, the 1931 invites you to dine in sophisticated style. This art deco jewel evokes the glamour of a bygone era with its soaring painted ceilings, marble columns, and Rookwood pottery. While the setting transports you back in time, the cuisine is decidedly modern, with American fare and creative cocktails.The versatile menu features breakfast classics like fluffy pancakes and savory eggs benedict. Lunch brings soups, salads, and sandwiches, while dinner tempts with dishes like Citrus-Glazed Salmon, Peppercorn-crusted Ribeye, and Pappardelle & Braised Beef Short Rib Ragout.Whether you're seeking breakfast, lunch, or romantic dinner, the 1931 excellent service ensures a memorable experience. Its proximity to the convention center, theatres, and stadiums is also a convenient pre-event spot for a bite and cocktails.
Baker’s Table offers a true farm-to-table experience, with a monthly-changing 3-Course Prix Fixe menu that features local produce, artisan sourdough, and the best handmade pasta in Cincinnati. With extensive free parking available, and only a 6 minute drive from downtown, Baker's Table is an oasis of urban dining in historic Newport, Kentucky. In 2019 the restaurant was named one of the Best New Restaurants in America by both EATER.com and USAToday.com. We can’t wait to welcome and cook for you!
Indulge in Northern Italian Cuisine with an air of European sophistication and influence at Subito. Savor homemade pastas, scratch-made sauces and hand-selected, perfectly seared steaks, finished in our infrared broiler. Along with the freshest seafood, flown in daily from the ports, Subito offers brick oven pizzas, a raw bar and traditional antipasti. Enjoy fine Italian and American wines from the cellar or a libation made by one of the restaurant's talented mixologists. Order up premium hand-crafted cocktails and bourbons, as well as the best of the region's beverages, like negronis, bellinis and our own Lytle Park limoncello. Pair one of these amazing beverages with Chef Helm's selection of shareable plates.
Alcove by MadTree has shareable bites, vegan and gluten friendly options, and locally sourced modern American dishes, we invite you to enjoy a fantastic experience with us.Be immersed in our inviting and casual space. Boasting a greenhouse, outdoor patio, bar + lounge with a breathtaking living wall, and a formal dining area. Alcove by MadTree has a space for any occasion.
Situé sur la rivière Ohio, le Chart House offre une vue magnifique sur l'eau et la ligne d'horizon de Cincinnati. Le magnifique décor et les mets délicieux sont sans doute les raisons pour lesquelles ce restaurant reste le meilleur au fil du temps. Depuis 1961, le personnel du restaurant Chart House s’attèle à vous offrir des repas uniques comme nulle part ailleurs. Avec 27 emplacements historiques, au bord de l'eau et des endroits de renommée à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez. Des plats spéciaux réalisés à base de fruits de mers frais aux succulents steaks, les chefs cuisiniers renommés vous offrent un menu exceptionnel en ajoutant une touche exotique à des mets locaux. Choisissez parmi des plats célèbres tels que le Mac Nut Mahi ou la côte de bœuf rôtie lentement. Vous n’êtes pas au bout de vos surprises! Vous y dégusterez plusieurs variétés de poissons frais, accompagnés d’une gamme de vins doux, le tout avec des desserts fondants, comme le fameux gâteau moelleux au chocolat
Nestled in the heart of Over-the-Rhine, Atwood Oyster House invites you to experience the excellence of coastal cuisine that combines tradition, innovation, and just the right amount of heat, all under the expert guidance of Executive Chef Mariah Weiner. Featuring an array of fresh seafood and meticulously sourced oysters, Atwood is committed to the pursuit of exceptional hospitality, modern elegance, historic charm, and exquisite food.
Les Belges prennent leurs bières, leur chocolat, leur système politique loufoque et leurs gaufres très au sérieux. Au Taste of Belgium, c'est la gaufre qui est la plus sacrée de tous. Le restaurant a fait beaucoup de chemin depuis avoir cuit leur première gaufre à l'arrière d'un dépanneur. Aujourd'hui, le restaurant est fier de pouvoir vous présenter une cuisine excellente préparée tous les jours par les chefs doués. Certains plats ont même figuré sur la télévision nationale, mais le Taste of Belgium sera toujours endetté à la gaufre pour son rôle intégral aux origines du restaurant. Le restaurant s'acharne à présenter la cuisine élégante avec une attitude terre à terre, et à donner une touche sophistiquée aux mets plus humbles. Une cuisine et un service sérieux d'un personnel avec un sens de l'humour.
Le Taste of Belgium sert le déjeuner, le dîner et le souper, ainsi que le meilleur brunch de la fin de semaine en ville. Il sert un mélange de cuisine traditionnelle belge et des classiques américains «belgianisés»: escargots, tartares, moules et carbonnades de boeuf, gaufres, poulet et saucisses merguez au maïs. Il dispose de 24 bières en fût et mise sur, les styles belges et artinales.