True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in Nashville for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in Nashville attached to Vertis Green Hills apartments at Richard Jones Road and Hillsboro Pike, near Corepower Yoga and The Set Studio. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Modern Diner. Global Fare. Delicious Fun. This is The Mockingbird. Led by talented culinary duo executive chef / partner Brian Riggenbach and front-of-house extraordinaire / partner Mikey Corona, The Mockingbird offers a menu of comfort classics with a global twist and an ambiance of art deco diner whimsy. Walls are covered in beautiful custom-made wallpaper, painted tin tiles on the ceiling, windows open to two patios as weather allows and a larger-than-life mirrored bird sculpture overlooking the dining room. And then there’s the food and drink! Munch on a Mockingburger or Mac N Cheese (aka Feeling Grate!) while sipping an Old-Fashioned-ish or a Punchin’ Bag (ask about it – they are famous!). We also love hosting group events! We have a private dining room, an upstairs dining room and an enclosed patio, all perfect for bridal showers and bachelorette parties plus business lunches and corporate dinners. Y’all come see us! **Reservation cancelation policy is strictly enforced**
• Américaine contemporaine • Sylvan Park & Sylvan Heights
Réservé 28 fois aujourd'hui
Au Park Cafe, leur philosophie est de créer une cuisine innovante en utilisant des ingrédients de saison de haute qualité et provenant des vignes. Leur équipe culinaire se consacre à vous servir une cuisine du marché avec des produits des fermes locales, des jardins et des producteurs artisanaux. La préparation des plats vise à mettre en vedette les ingrédients frais et à rehausser les riches saveurs qui caractérisent leur copieux menu.
Etch est la dernière entreprise culinaire de Chef Deb Paquette. Situé au rez-de-chaussée de la tour Encore au centre-ville de Nashville, Etch propose une salle à manger privée, un bar complet et une cuisine ouverte avec un comptoir-bar.
Au cours de ses 13 premières années en tant que Chef / Propriétaire de Zola, Deb Paquette a reçu des éloges comme étant meilleur chef de Nashville et le meilleur restaurant de Nashville à plusieurs reprises. Les restaurants de Nashville sont nombreux, mais Etch se distingue avec des saveurs audacieuses et des présentations colorées.
La cuisine du Etch est complétée par leur carte des vins, avec une vaste sélection de vins du monde entier. Vous pourrez également profiter de leur carte de cocktails revisitant les classiques avec une touche moderne, et offrant une variété de bières éclectiques dont les bières en fut régionales.
Ils vous invitent à venir goûter à la dernière création du chef Paquette, un menu reconnu comme étant : "Signature Deb - unique, ludique, over-the-top, et vraiment digne d'ovation, comme son restaurant de Encore" (Carrington Fox, Nashville Scene).
L'Amerigo est un des restaurants les plus prisés de Nashville depuis plus de 20 ans. Le dîner et le souper sont servis tous les jours, tandis que le brunch est servi les samedis et dimanches. Le chef Steven Robilio présente également un menu de saison mettant en valeur des ingrédients frais locaux, ainsi qu'un menu avec plus de 15 plats sans gluten.
L'Amerigo propose des pâtes italiennes authentiques, des pizzas artisanales, des fruits de mer frais et des steaks préparés sur feu de bois, pour que tout le monde y trouve son compte. Et si vous préférez le vin, vous en trouverez de toutes sortes, du vin abordable de tous les jours jusqu'au cépage unique du Piedmont à la Sicile.
L'Amerigo peut aussi accueillir les réservations de groupe, des repas de traiteur et privés. Que ce soit pour un souper tranquille pour 2 ou pour une réunion d'affaires pour 40 personnes, l'Amerigo répond à tous vos besoins pour une agréable expérience culinaire.
Evelyn’s is a love letter to classic Americana — a dining experience that evokes nostalgia while capturing the art of modern cuisine. With dishes as aesthetically pleasing as they are delectable, the seasonal menu is infused with flavors of the South and highlights bountiful local ingredients. An art-filled oasis with a retro, cosmopolitan-like vibe, Evelyn’s offers something for everyone. Whether meeting for a business breakfast, catching up over an Instagram-worthy brunch, or celebrating a sophisticated dinner on the town, Evelyn's is the newest all-occasion destination in the lively West End neighborhood.