NOTICE: We will be temporarily closed for enhancements starting on 6/9 until 6/21.PIER 22 is Bradenton's historic waterfront destination. For over four decades, our restaurant has been the go-to spot for fine dining, stunning Manatee River views, and a modern and classic menu that will leave a lasting impression. We take pride in our from-scratch approach to cooking and believe that cuisine is an art form that should be shared with our guests. Our skilled chefs craft every dish with passion and elegance, ensuring each plate is bursting with rich, indulgent flavors.Indulge in our menu favorites like the Jumbo Lobster Tail, Pork Osso Bucco, and Prime Rib, all of which are sure to satisfy your cravings. Whether you're joining us for a special occasion or a night out with friends, we promise a memorable dining experience that will leave you wanting more.Join us for a taste of excellence and indulge in our award-winning cuisine, served with breathtaking views of the Manatee River.
Experience a culinary voyage like no other, at Patrik Pettersson's restaurant, tucked away in the refined Kompose Hotel. Celebrated for his innovative fusion of classic flavors and cutting-edge techniques, Chef Patrik Pettersson promises an unforgettable epicurean journey. Immerse yourself in our rotating five and seven-course tasting menus, meticulously crafted to captivate your palate with every bite. With a menu that evolves every three weeks, each visit unveils a fresh symphony of flavors and culinary artistry. Reserve your table now and elevate your dining experience at Sarasota's premier destination for gastronomic excellence.
The Ringling Grillroom is a Modern American restaurant and a favorite go-to for special occasions and casual lunch get-togethers alike.
Located on the ground floor of the McKay Visitor's Pavilion at the John and Mable Ringling Museum of Art, we are open to visitors of the museum as well as the general public. Indoor and outdoor seating is available.
The Dry Dock Waterfront Grill is a “polished casual” restaurant over looking Sarasota Bay. We are located at the south end of Longboat Key behind the gas station. We are north of St. Armand’s Circle, and minutes from downtown Sarasota. Best known for Local Fresh Grouper and Red Snapper. Enjoy the second story dining area with a panaramic view of the bay, or enjoy dining outdoors on our dockside patio.
Welcome to Rosemary & Thyme! Downtown Sarasota American Bistro serving traditional and contemporary dishes with an emphasis on healthy options. Savor made-from-scratch selections for breakfast, lunch and dinner prepared with fresh ingredients from regional farms.
Lila (prononcé lee-lah) signifie le jeu créatif. Lila est un restaurant ludique, sain, naturel et biologique, qui se concentre spécialement sur les légumes et qui vous sert des petites portions de viande de source durable.
Exploité et géré au sein de la même famille depuis plus de 110 ans, le Columbia Restaurant est plébiscité pour son charme d'antan et sa cuisine espagnole/cubaine reconnue.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais nous n'autorisons pas les chemises sans manches sur les hommes.
Venez déguster nos recettes familiales centenaires comme la paella à la Valenciana, le filet Mignon Columbia et des spécialités de fruits de mer frais. Goûtez à la salade d'origine du Columbia 1905 Salad®, préparée avec un délicieux assaisonnement frais, une recette centenaire à base d'ail, d'origan, de vinaigre de vin et d'huile d'olive extra vierge espagnole.
Ne manquez pas de déguster un bon vin espagnol comme le Montecillo ou le Campillo. Détendez-vous à l'extérieur sur notre terrasse ou à l'intérieur dans les salles à manger de style méditerranéen, dotées de carrelage peint à la main et de trésors de famille.
L'établissement est partenaire du Columbia d'Ybor City à Tampa, fondé en 1905. Un menu enfant est disponible. L'établissement est ouvert 365 jours par an, y compris les jours fériés.
Serving house-made sauces, the freshest pastas, and Italian specialties in a bar-centric, white tablecloth Italian Bistro inspired by your favorite NYC Italian restaurants. Our combination of old favorites and new flavors await your next visit. We look forward to sharing our love and passion for Italian food with you.The menu pays homage to the essence of the great Italian-American restaurants in New York City. Where delicious, exceptionally well-prepared food is served in settings that are simultaneously elegant, comfortable and unpretentious. Familiar dishes like Classic Chicken Parmesan, Bucatini Bolognese, and Spicy Vodka Rigatoni are elevated to a new level.
Situé juste à l'ouest de Sarasota sur la belle Longboat Key, le Chart House bénéficie d'une décoration intérieure spectaculaire qui surpasse presque sa vue imprenable sur le golfe du Mexique. Le subtil mariage entre un cadre exceptionnel et une cuisine qui se distingue pour sa qualité, témoignent du succès inscrit dans l'histoire dans ce restaurant tropical. Depuis 1961, le Chart House s'est consacré à créer une expérience culinaire idéale. Tous situés en front de mer aux États-Unis, ses 28 emplacements historiques de choix offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous serez sûr d'apprécier. Des plats signatures de poisson en passant par les spécialités de fruits de mer ainsi que de succulents steaks, les chefs de renom du restaurant ont concoctés un menu basé sur la cuisine locale tout en introduisant une touche d'exotisme. Vous pourrez déguster les spécialités, telles que le mahi-mahi en croûte de noix de macadamia, le saumon déglacé au miso et des côtes levées de première qualité rôties lentement. Vous profiterez aussi d'une sélection quotidienne de poisson frais, d'une vaste carte de vins fins et du fameux dessert Hot Chocolate Lava Cake. Le restaurant dispose d'un happy hour et d'un superbe patio.
Le Duval's Fresh. Local. Seafood. est un restaurant local avec une passion pour les assiettes spectaculaires de fruits de mer, les cocktails créatifs et les grands crus, le tout servi avec style et professionnalisme.
Duval's utilise les produits les plus frais que le marché a à offrir, et prend sa source dans les ingrédients locaux des pêcheurs et des agriculteurs.