4 Locos is the new Argentine Steakhouse in Purley, the perfect place for a perfect dinner with family and friends.Our promises:1. all our dishes are home and hand made, daily, with fresh and organic products2. We serve only fresh meat, imported from Argentina or locally sourced
Family run for over 20 years, Ciao Italia Restaurant in the heart of Banstead Village, offering authentic Italian cuisine with a large selection of fresh fish, quality meat, pasta dishes and mouth watering starters. All classic and traditional dishes, beautifully presented and at reasonable prices. Ciao Italia Restaurant is the perfect setting for a business lunch, quiet dinner for two or a family celebration. Enjoy your meal with family and friends where you will be welcomed in a warm and friendly atmosphere.Visit our website for more details www.ciaoitalia.co.uk
Toriton Izakaya is a Japanese Sushi Robata Grill BBQ restaurant located in Coulsdon, Surrey.we are open for takeaway we are reopen table service from Wednesday 8th Julyif you want to book please call to confirm the time you want to be book
Award Winning Italian CuisineCelebrating 38 years of hospitality, our restaurant stands as a testament to culinary excellence, consistently recognized with a host of prestigious awards. From the coveted PAPA awards, which celebrate excellence in the restaurant industry, to the esteemed Surrey Business awards, our accolades speak volumes about the exceptional quality of our food and dining experience.Winning these awards is a testament to our unwavering commitment to delivering top-notch cuisine and service. It reflects the dedication of our talented chefs who artfully craft each dish, the passion of our staff who ensure a memorable dining experience, and the support of our valued patrons who have made this journey possible.
Join Landlord Stuart and Head Chef Helder for breakfast, lunch or supper at the Wattenden Arms. Built over 150 years ago we are a hidden gem close to the famous Kenley Aerodrome. Our “finest hour” was most definitely during the Battle of Britain in World War II, when we were commandeered by the RAF to serve as an auxiliary mess for Fighter Command at RAF Kenley. Today we serve a refreshing range of lager, ale & wines and a menu that reflects the great British pub, using fresh ingredients all cooked to order. We welcome the local & wider community, walkers, cyclists & four legged friends and open daily from 10am.
JOIA is an Iberian restaurant, bar and rooftop located in the heart of Battersea Power Station's new neighbourhood. Conceptualised by award-winning Portuguese chef, Henrique Sá Pessoa, JOIA showcases Henrique's vibrant, unique and fresh takes on traditional dishes using the best of British and Iberian produce.
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham.
Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle.
Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable.
La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon)
qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
Chapter One est un restaurant européen moderne situé juste à l'extérieur de Orpington dans le Kent. Il est fermement reconnu comme l'un des meilleurs restaurants du pays, détient quatre rosettes AA et a récemment reçu les titres de 'Restaurant et Chef de l'année' décernés par le Kent Life Food and Drink Awards. Le chef exécutif Andrew McLeish et son équipe ont créé un menu européen moderne et impressionnant, se concentrant sur les merveilleux ingrédients saisonniers et sur une carte des vins qui complémente parfaitement la cuisine raffinée d'Andrew.
Chez Chapter One, offrir une valeur qualité-prix est aussi important que servir de la bonne nourriture. Des soupers de 3 services sont offerts pour £ 39.95 et pour le dîner, le prix correspond à £ 19.95. Un menu plus informel, de type brasserie, est également disponible pour le dîner du lundi au samedi. Les dimanches soir, vous pourrez profiter du menu à la carte pour seulement £ 34,95 - la meilleure façon de terminer votre week-end.
For nearly three decades, Pierluigi’s has been a culinary cornerstone, serving up the finest Italian cuisine. Overtime, the restaurant has undergone an evolution, maintaining its menu of superb freshly prepared dishes from traditional Italy, now with a modern sophisticated charm.